- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ko to skida XXX filmice sram ga bilo di je konobar odmah trebam tri pive na brzinu pod hitno!!!
Ko to skida XXX filmice sram ga bilo di je konobar odmah trebam tri pive na brzinu pod hitno!!!

Ja se salim samo kaj to nisi skužil zapravo treba bit sram one koji ne skidaju XXX filmice jer to svaki muski i mora radit imao curu ili zenu svejedno je jer ko to ne radi a musko je taj zasluzuje barem zuti karton jer krsi pravila!!!
Ljudi je neko zna kako u America's Army imati svo oružje, znači da imam i AK47, snajper, RPG... a ne samo ono američko M16 i teška strojnica. Ajde brzo dajte rješenje, došlo mi da nekoga propucam a neda mi se ić do grada sad nekog tražit.. (šala). Ajde je zna neko, došlo mi da malo zaigram koju rundu a ne sviđa mi se M16 (smeće).
Pozz svima,odoh j a sad malo probat Crysis Warhead odigrat,da vidim oću nosit grafu ponovo na reklamaciju ili...
Ivan.M pa u toj igri koliko znam imas i Tompson Automat tj šmajser pa njega izaberi nema boljeg oruzja od njega sigurno pa to je poznata stvar!!
Ivan.M pa u toj igri koliko znam imas i Tompson Automat tj šmajser pa njega izaberi nema boljeg oruzja od njega sigurno pa to je poznata stvar!!

evo jedna runda za sve...
jooj..ja cu izludit sa starijom sestrom...stalno je na glupom facebooku....;)
bum si ja morao kupit svoj komp;)))
evo me nazad
nesto steka forum nisam mogo 20 minuta pisati
pozz..
i meni se isto nije htio prebaciti na bug online...;)
..pozdrav,jedva ušao na forum
pozz...
meni se forum cini malo sporiji otkako su ga promjenili
jos ga rade, ali sad nisam mogao uci ni u jednu temu
od kad se" radi "i meni neke str sporo otvara,na trenutke je normalno a onda prebacuje 5 sekundi i više
a valjda bum bilo bolje kad izade iz bete....;)
jaoo nece mi ni jedan program za przenje instalirati...
pa zakaj....skini neku portable verziju....ja imam svoju powerISO portable verziju i odlicna mi je.....
jaoo nece mi ni jedan program za przenje instalirati...
skinio sam 2 verzije alkohola 2 verzije nera od koje je jedna portable... sad skidam 3. neru
meni nero ide na zivce....on ce ubrzo biti konkurencija adobe cs4 m.c
Zar niko ne zna kako imati svo oružje u America's Army Pa šta to niko ne igra???
potrazi na youtubeu
ajd mi ljudi recite nesto o ipod..touchu...namjeravam ga uskoro kupiti......zanemarite flash memoriju...(8/16/32)to jos razmatram.....
Zar niko ne zna kako imati svo oružje u America's Army Pa šta to niko ne igra???
ajd mi ljudi recite nesto o ipod..touchu...namjeravam ga uskoro kupiti......zanemarite flash memoriju...(8/16/32)to jos razmatram.....
apsolutno sve...al mi reci kakav je wifi...i sta bum morao upisati neki pass ili je to free