LJUDI,JA SAM PRVA OSOBA KOJA JE DOBILA BIJELI KARTON!!!!!
weeeeee
LJUDI,JA SAM PRVA OSOBA KOJA JE DOBILA BIJELI KARTON!!!!!
weeeeee
evo napravio sad m pogledajte moje moćne konfe...platio 100000 kn
evo malo svima da nebudete gladni ˇˇ
ste vidli nove teme za firefox?osobno mi je dobra redshift v3
evo i linka:
lol to je ona reklama kad deda ide sa gliserom
@Jebasu123
daj malo skrati te citate..ja ne mogu jer mi u Google Chromeu šteka neki jarac i onda mi ne želi objavit post...
btw. nadam se da si skužio da je rečenica "A nije bilo od jabuke" iz reklame za Cappy :D
@Jebasu123
daj malo skrati te citate..ja ne mogu jer mi u Google Chromeu šteka neki jarac i onda mi ne želi objavit post...
btw. nadam se da si skužio da je rečenica "A nije bilo od jabuke" iz reklame za Cappy :D
Dajte se naučite više citirati postove!!!! Koliko je vas pročitalo upute kako se citiraju postovi????
Nemojte da vas ja počnem prijavljivati za to.Zatvorit će nam temu,pola foruma već žica da se to napravi.
stvarno bi trebalo lockat, dok modovi dijele zute za duple postove a tamo sakom i kapom se spama i nikom nista, stvarno nije fer prema drugima,,
da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
E,pa dragi moj Već Viđeno forumski kolega,nisam htio na toj temi,no ovdje itekako hoću.Ko babe ste...a,ja nisam dobio noćas žuti bez nekog naročitog razloga????
Pa,što...proći će,ubuduće pazit i svi zadovoljni.
jedan od najboljih sladoleda sam jeo u zadru u onoj shpatuli ili kako vec
da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Dajte se naučite više citirati postove!!!! Koliko je vas pročitalo upute kako se citiraju postovi????
Nemojte da vas ja počnem prijavljivati za to.Zatvorit će nam temu,pola foruma već žica da se to napravi.
stvarno bi trebalo lockat, dok modovi dijele zute za duple postove a tamo sakom i kapom se spama i nikom nista, stvarno nije fer prema drugima,,
čobani i čobanke...zašto mi svako malo kad refresh stavim(da vidim jel neko neš napisal zanimljivo)kaže da stranice trenutno nisu dostupne?
vi to tu meni viruse stavljate šejm on ju
evo virusa dolaze bježite brzo
fcth vidim da si kupio premium u bf ;D sjaje ti se oci
btw kliknio sam ti na link
rvoje, radi se na forumu pa je usporeno
ma znam samo mi je dosadno roflmao lol =)
afa beta gama ceta evo vam salveta
čobani i čobanke...zašto mi svako malo kad refresh stavim(da vidim jel neko neš napisal zanimljivo)kaže da stranice trenutno nisu dostupne?
vi to tu meni viruse stavljate šejm on ju
evo virusa dolaze bježite brzo