Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.191.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Tiby kaže...

Kasnimo rade do 21 za ne povjerovat...

Iz povjerljivih izvora sam naćuo kako za Božić idu grickati gicu na kontinent kako bi se malo oporavili i odmorili želuce od raštike i ostalih trava uz obalu psst nikome ni riječi ok?

Ajde napokon da se čovjek malo oporavi.

whisper2311 kaže...

{#} baš je jadan..zaspao je ko klada...samo da dočeka sutra što prije za zapali pilu...što je najgore onda sljedi priča koju ja moram slušati,,jbga,znam sve specifikacije svega što posjeduje..i sad vi meni recite jel on jadan??ili ja??kukuuu menii..{#}

Vidiš kako je dobar, ima vremena i strpljenja da te poduči nečem novom. Sve što čovjek nauči dobro je. Kako možeš takvo nešto ne cijeniti? Trebaš ga držati kao kap vode na dlanu.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
sirka666 kaže...

Otvorih ovo u novom tabu i skoro mi srce otkazalo. Uff šta sam se pripa {#}

Šta si mislio da je neka kinki tema??? I daj smanji taj zvuk na računalu sluh ćeš izgubiti.{#}

14 godina
mario.L_hr kaže...

Vidiš kako je dobar, ima vremena i strpljenja da te poduči nečem novom. Sve što čovjek nauči dobro je. Kako možeš takvo nešto ne cijeniti? Trebaš ga držati kao kap vode na dlanu.

Da dobar, dobar ko kruh vidiš nema pol deset i već je u kinderbetu e taj zna eskivirati...{#}

15 godina
Tiby kaže...

.

Da dobar, dobar ko kruh vidiš nema pol deset i već je u kinderbetu e taj zna eskivirati...{#}

Probaj iskamčiti nekakav tut, očito je profesionalac.Iznenađen

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Tiby kaže...

Kasnimo rade do 21 za ne povjerovat...

Iz povjerljivih izvora sam naćuo kako za Božić idu grickati gicu na kontinent kako bi se malo oporavili i odmorili želuce od raštike i ostalih trava uz obalu psst nikome ni riječi ok?

Ajde napokon da se čovjek malo oporavi.

whisper2311 kaže...

{#} baš je jadan..zaspao je ko klada...samo da dočeka sutra što prije za zapali pilu...što je najgore onda sljedi priča koju ja moram slušati,,jbga,znam sve specifikacije svega što posjeduje..i sad vi meni recite jel on jadan??ili ja??kukuuu menii..{#}

da jadan mora se oporaviti i paziti na opseg struka da ne oslabi,da on jede raštiku nebi bija takav,,tiby moj..eh jedva čekam kontinet za promjenu..

mario pa ja sam uz njega izučila sto zanata..od sitnih do krupnih kučanskih aparata,struje i vode .pa od auta,traktora bagera,pituranja,i bog zna čega ne..sve sam ti ja sa njim radila..{#}

http://www.youtube.com/watch?v=t0eOoPwZ5XQ&feature=related
14 godina
mario.L_hr kaže...

Ma sigurno mu je više dosta kaj misliš kak je napala kad je došel iz shoppinga dok spavaš ne čuješ dobro staro pravilo a ovaj je zaista profesionalac kaj je je kapa dole.

14 godina
neaktivan
Tiby kaže...
mario.L_hr kaže...

Ma sigurno mu je više dosta kaj misliš kak je napala kad je došel iz shoppinga dok spavaš ne čuješ dobro staro pravilo a ovaj je zaista profesionalac kaj je je kapa dole.

:))))) đizzzzssss koji ste vi.... jadan je umoran..pa putovao daleko,,ne budite ga molim vas..nek i ja imam mir..znači vas dva ne uspijete pobječ svojim ženama,,a što ne pali da vas boli glava??{#}

15 godina
whisper2311 kaže...

da jadan mora se oporaviti i paziti na opseg struka da ne oslabi,da on jede raštiku nebi bija takav,,tiby moj..eh jedva čekam kontinet za promjenu..

mario pa ja sam uz njega izučila sto zanata..od sitnih do krupnih kučanskih aparata,struje i vode .pa od auta,traktora bagera,pituranja,i bog zna čega ne..sve sam ti ja sa njim radila..{#}

Jesi vidjela kako si se dobro udala. Tko bi te svemu tome poučio da nije njega. Daj ga iznenadi ujutro s toplim kruhom, 5-6 šnita prepečene slanine i gora nabaci 5-6 jaja. Račun šalji meni.

Tiby kaže...

I to visokoutreniran profesionalac.

14 godina
whisper2311 kaže...

:))))) đizzzzssss koji ste vi.... jadan je umoran..pa putovao daleko,,ne budite ga molim vas..nek i ja imam mir..znači vas dva ne uspijete pobječ svojim ženama,,a što ne pali da vas boli glava??{#}

Eto sad je i jadan znamo mi to ne trebaš nam to ponavljati a prije 2 sata si ga htjela poterati iz kuče...{#}

Za glavobolju ja se znam i uspjevam kontrolirati a kad me zaista boli onda sam samo na ajprenjuhi taj dan...{#}

14 godina
neaktivan

hahaha,,ovo ko da si njega pitao,,za kruh ,špek i jajca..to valjda svi volite.. kruh mu pečem samo kad se meni jede..a jajca mu mogu peči svaki dan..{#}

14 godina
whisper2311 kaže...

hahaha,,ovo ko da si njega pitao,,za kruh ,špek i jajca..to valjda svi volite.. kruh mu pečem samo kad se meni jede..a jajca mu mogu peči svaki dan..{#}

Ovo zadnje ne mogu ni pročitati užas  {#}

14 godina
neaktivan
Tiby kaže...
whisper2311 kaže...

Eto sad je i jadan znamo mi to ne trebaš nam to ponavljati a prije 2 sata si ga htjela poterati iz kuče...{#}

Za glavobolju ja se znam i uspjevam kontrolirati a kad me zaista boli onda sam samo na ajprenjuhi taj dan...{#}

haha joj tiby zabolio me stomak od vas,nasmijali ste me do suza,..pa dobo da nije bistra juha.vegetica...{#}

15 godina
Tiby kaže...

Da poterat, ja sam se pobojao da mu neće koji dio tijela usfaliti.{#}

whisper2311 kaže...

Gurman nema što. A za boldano Iznenađen{#}

15 godina
whisper2311 kaže...

haha joj tiby zabolio me stomak od vas,nasmijali ste me do suza,..pa dobo da nije bistra juha.vegetica...{#}

Za ovo Vas treba optužiti da ste udružene u zločinačku organizaciju.

EDIT: ZATVORENO!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 22:00 (mario.L_hr).
16 godina
neaktivan
OPEN!!
Morgen birtasi :)
CARPE DIEM
14 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dobarjutar !!

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
16 godina
neaktivan

jutro pospanci (-:

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 12:12 (Jurra).
14 godina
neaktivan

{#} 

:) :)
Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
15 godina

Jesam ja jedini koji nije moga uć na bug.hr oko 8 sati?

BTW dobro jutro.

Swedish latin super funk.
15 godina
sirka666 kaže...

Jesam ja jedini koji nije moga uć na bug.hr oko 8 sati?

BTW dobro jutro.

Jesi, ti imaš posebnu zabranu jer braniš Apple.{#}

Dobro jutro svima....

15 godina
mario.L_hr kaže...

Jesi, ti imaš posebnu zabranu jer braniš Apple.{#}

Dobro jutro svima....

Jadan ja. {#}

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan

juuuuuutrooooooooooooooo...pozzz vas jedna trojankaaa....{#}

17 godina

Izgleda da ujutro uvijek ista ekipa otvara birc {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...

Infiltriraš se i zbunjuješ protivnika {#}

14 godina
neaktivan
Noxer kaže...
whisper2311 kaže...

Infiltriraš se i zbunjuješ protivnika {#}

da znaš kak sam bjesna.."prijateljica"nova..nakalemljena dovede svoje bezobrazno odgojene klince koji čim otovre vrata zauzmu oba kompa,i ja velim igrajte se nemoj te odma za komp i naravno ne..odma se pale igrice..online..free..i gledam izdaleka,,crveni prozorčić od eseta,,i vičem neeeeeeee a on fino klik...đizzzssss...kad ga sa zemljom nisam spojila..i tako,,neki smrad trojan..kazy..šta ti ja znam serka..ovo mi je prilika da isprobam osmicu napokon..hahahaha...

16 godina
neaktivan

...još jednom ista slika

tko ne vidi da je pao list, nema jedno oko...

...kaos...
17 godina
whisper2311 kaže...
ovo mi je prilika da isprobam osmicu napokon..hahahaha...

Ja sam več imao priliku razočarati se u 8-icu, pa zašto nebi i ti {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...još jednom ista slika tko ne vidi da je pao list, nema jedno oko...

hahah,,to ide mene..znam..kako uspiješ uslikati identičan prizor eto to meni nije jasno.pa čak i sjene prve i druge slike..pfff..

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
whisper2311 kaže...
ovo mi je prilika da isprobam osmicu napokon..hahahaha...

Ja sam več imao priliku razočarati se u 8-icu, pa zašto nebi i ti {#}

svako ima neko mišljenje,,jedni vele super,jedni vele koma..a mario me nagovara na znaš već što..ja sam u totalnoj nedoumici..

17 godina
whisper2311 kaže...

svako ima neko mišljenje,,jedni vele super,jedni vele koma..a mario me nagovara na znaš već što..ja sam u totalnoj nedoumici..

Znam da ću požaliti ovo što ću reći, ali moram : slažem se s mariom, radije probaj linux nego 8-icu {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice