Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.191.754
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
rooswelt1991 kaže...

Uh, šta je takvo nešto već izašlo, mislim da smo vam počeli popuštati {#}

Hej, pa treba nove recepte i sheme za heklanje od nekud nabavljat.

:)

14 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Pozdrav radni narode.

Evo samo da vas pozdravim.
Ja sam radno, na faksu na labosima.

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
neaktivan

jutro

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 14:32 (Jurra).
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Pozdrav radni narode.

Evo samo da vas pozdravim.
Ja sam radno, na faksu na labosima.

Samo pazi da labos ne pregori ko na filmu CSI.  hahaha {#}

Ipak sretni ti bilo.... {#}

Nenad
14 godina

Kako je danas dobar dan i još k tomu naš muški a sutra budemo već patili...{#}

Dobar dan svima...

14 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Dobar dan svima...

dobar dan :)) moj bu patio još večeras dok se vrati..{#}

http://www.youtube.com/watch?v=t0eOoPwZ5XQ&feature=related
16 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Dobar dan svima...

A koliko češ nabildat, a? {#}

Nenad
15 godina
whisper2311 kaže...

dobar dan :)) moj bu patio još večeras dok se vrati..{#}

Dobra večer svima...

Šta je sad skrivo, možda to što diše?{#} Ili će se morati malo fizički aktivirati, a on planirao pivicu uz TV?{#}

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
mario.L_hr kaže...

Šta je sad skrivo, možda to što diše?{#} Ili će se morati malo fizički aktivirati, a on planirao pivicu uz TV?{#}

Danas je naš dan i ne želimo nikakvo uznemiravanje iza 21h (bar jedan dan)...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 18:01 (Tiby).
14 godina
neaktivan

puno toga,rekao je da više neće,,a evo opet..otišao je kupiti neki fronius..ubit ću ga dok se vrati..pada po radioni koliko aparata ima al ne treba mu još..{#}

15 godina
Tiby kaže...

Danas je naš dan i ne želimo nikakvo uznemiravanje iza 21h (bar jedan dan)...{#}

Nipošto, danas je sve 4 u zrak i ladovina.

whisper2311 kaže...

puno toga,rekao je da više neće,,a evo opet..otišao je kupiti neki fronius..ubit ću ga dok se vrati..pada po radioni koliko aparata ima al ne treba mu još..{#}

Bolje da se zanima aparaturom nego da naganja komade uokolo. Imaš dvije mogućnosti ili šutjeti ili promjeniti taktiku i iskoristiti njegovo slobodno vrijeme.....{#}

16 godina
neaktivan

Šta ako ja nestanem, a???? {#}

Nenad
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Tiby kaže...

Nipošto, danas je sve 4 u zrak i ladovina.

whisper2311 kaže...

Bolje da se zanima aparaturom nego da naganja komade uokolo. Imaš dvije mogućnosti ili šutjeti ili promjeniti taktiku i iskoristiti njegovo slobodno vrijeme.....{#}

pa što je praviše,previše je..da samo znaš koliko košta rekao bi jbga on što ne ide ganjat komade...:)))

14 godina
whisper2311 kaže...

pa što je praviše,previše je..da samo znaš koliko košta rekao bi jbga on što ne ide ganjat komade...:)))

Pa zaista tom jadnom, potlačenom, omalovažavanom i da ne nabrajam čovjeku ti kao žena uzela bi i zadnju mrvicu muškog ponosa, pa što je taj jadni mali čovjek skrivio?

Mi muški imamo svoje hobije a to što Vi žene to ne uspjevate razumjeti to je Vaš problem...{#}

Kad bi i išao u kvar opet nije dobro, kad bi išao u kladu opet nije dobro, kad ide na posao onda se zapostavlja žena...{#}

15 godina
whisper2311 kaže...

Onda djecu u krpe, što ranije i .....{#}

Tiby kaže...

Pa zaista tom jadnom, potlačenom, omalovažavanom i da ne nabrajam čovjeku ti kao žena uzela bi i zadnju mrvicu muškog ponosa, pa što je taj jadni mali čovjek skrivio?

Mi muški imamo svoje hobije a to što Vi žene to ne uspjevate razumjeti to je Vaš problem...{#}

Kad bi i išao u kvar opet nije dobro, kad bi išao u kladu opet nije dobro, kad ide na posao onda se zapostavlja žena...{#}

Jesi li ti to vidio, uzoran muž, otac malodobne djece, skrbi o obitelji, pokušava nešto stvoriti i napraviti i opet nije dobro.{#}

14 godina
neaktivan
Tiby kaže...
whisper2311 kaže...

ah,ja razumijem kad je u pitanju posao ali ima već sve moguče aparate kakve možete zamisliti,,sad to više nije to..jer ovaj se zove fronius arc ..što god..znaš bitno je ime..a kad več ima masku za varenje tog naziva što nebi imao i aparat jel??

patit će zbog ovoga ja vam kažem..{#}

14 godina
whisper2311 kaže...

ah,ja razumijem kad je u pitanju posao ali ima već sve moguče aparate kakve možete zamisliti,,sad to više nije to..jer ovaj se zove fronius arc ..što god..znaš bitno je ime..a kad več ima masku za varenje tog naziva što nebi imao i aparat jel??

Kolega Mario evo tipični oblik nezadovoljne žene koja na sve naćine želi svoga muža pretvoriti u besciljnog jadnika koji je u potpunosti ovisan o ženi...{#}

Suosječam s njim i žao mi je tog vrijednog muža koji nije svjestan svoje nesvjesti.{#}

14 godina
neaktivan
Tiby kaže...
whisper2311 kaže...

Kolega Mario evo tipični oblik nezadovoljne žene koja na sve naćine želi svoga muža pretvoriti u besciljnog jadnika koji je u potpunosti ovisan o ženi...{#}

Suosječam s njim i žao mi je tog vrijednog muža koji nije svjestan svoje nesvjesti.{#}

{#}{#}{#}  poznaš puno takvih?? vjeruj mi on je sve samo ne to..

čuj ovo vrijednog muža.. još kad bi on mene slušao..ovak..niš od tog..{#} nemoj ga žaliti..

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Jesi li ti to vidio, uzoran muž, otac malodobne djece, skrbi o obitelji, pokušava nešto stvoriti i napraviti i opet nije dobro.{#}

..."Deu, kako sunt te femene scaltride! Dan et noc smišljaju como hominem ruinare"

...SALVATORE... :)

...kaos...
14 godina
whisper2311 kaže...

{#}{#}{#}  poznaš puno takvih?? vjeruj mi on je sve samo ne to..

čuj ovo vrijednog muža.. još kad bi on mene slušao..ovak..niš od tog..{#} nemoj ga žaliti..

Nije li ono Adam pitao Evu jel mogu gricnuti ovu jabuku?{#}

16 godina
neaktivan

:(

Nenad
13 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Nije li ono Adam pitao Evu jel mogu gricnuti ovu jabuku?{#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
14 godina
Prilika kaže...

13 godina
neaktivan
Tiby kaže...
Prilika kaže...

Nice try.

Bio si blizu {#}{#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
17 godina
whisper2311 kaže...

Ak te nekaj zanima bilo hobi i poslovno,Izlanuo se onda se s tim zanimaš pa si kupiš ak si to moš priuštit ali tak da familija ne trpi jel pa nema frke.{#}{#}

Nello kaže...

Bok svim birtašima, a kam bi to nestal fučkaj ga sad pa tu si kaj ne i nema frke pije se pivica i sve štima jel.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
neaktivan
rambox kaže...
whisper2311 kaže...

Ak te nekaj zanima bilo hobi i poslovno,Izlanuo se onda se s tim zanimaš pa si kupiš ak si to moš priuštit ali tak da familija ne trpi jel pa nema frke.{#}{#}

Nello kaže...

Bok svim birtašima, a kam bi to nestal fučkaj ga sad pa tu si kaj ne i nema frke pije se pivica i sve štima jel.{#}{#}

hehe,pa tak i je..dok mi ne trpimo sve je 5...

{#}

14 godina

Vecer svima.

iclock2much
15 godina
neaktivan

Večer. Imam jedno pitanje za vas koji koristite ajdivajs. (iDevice, jel?)

Znači nemam neograničenu podatkovnu mrežu pa moram ići sa ovim skidanjem novaca sa računa kad pređem 200MB mislim. Ja potrošim tih 200MB relativno brzo jer se na mom mobitelu cijelo vrijeme skidaju neki apdejtovi, nešto se čekira, skida, bog isus ne zna sam što se dešava. E sad, mogu li ja ikako isključiti da on meni automatski traži apdejtove po appstoreu i čekira mail i te gluposti? Da ja to napravim ručno, jer sve što želim je otići na Facebook/Twitter jednom u 10 godina..

14 godina
zoharbizo kaže...

Vecer svima.

Helou ljepo te čitati opet, jel se tramontana smirila?{#}

17 godina
zoharbizo kaže...

Vecer svima.

Naruči jednu alkoholnu rundu za ovlaživanje grla kad si več tu fučkaj ga sad.{#}Izlanuo se

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice