jutro Nello ..
http://www.youtube.com/watch?v=t0eOoPwZ5XQ&feature=related
jutro Nello ..
http://www.youtube.com/watch?v=t0eOoPwZ5XQ&feature=related
Jutro ljudi 
Jutro. 
Dobro jutro.
pih
meni pao down sa 21 na 11 i tek sad skuzim da skidam cijelu kolekciju sa Google Play Music
a dobro, jutro je jos
pihhh...miš mali... nebuš to 3 dana skinio sa ovom brzinom...
Meni je i dalje očajno, ako ne bude išlo bolje, mjenjam operatera....
Ako plaćam 4mbita-a, zašto da pristanem na "oko 2mbita" koja su uglavnom oko 1.8mbita....
Ako plaćam 4mbita-a, zašto da pristanem na "oko 2mbita" koja su uglavnom oko 1.8mbita....
Iskoristi onaj hakometar.
pih
meni pao down sa 21 na 11 i tek sad skuzim da skidam cijelu kolekciju sa Google Play Music
a dobro, jutro je jos
lol
aj ti skini 2 soma pjesama sa sporih google servera 
Iskoristi onaj hakometar.
Nemam nikakvu ugovornu obvezu prema HT-u, nevidim koristi od korištenja hakometara...
Problem je što neznam dali će mi i drugi operateri isporučiti pristojnu brzinu...
pih
a dobro, jutro je jos
lol
aj ti skini 2 soma pjesama sa sporih google servera 
pa sa tom brzinom ćeš skinuti svakako,jedino ak ti nije o glavu..da ne sviraš po svadbama?? :)))
bem ti stres na poslu
pozz ekipa
doma.....
Dobar dan svima....
Šta ti nisi rekla da ćeš na spavanje ili ga odrađuješ zečji (da nebi bilo primisli ovdje se misli o spavanju s otvorenim očima).
Stress fu.ck off 
doma.....
Dobar dan svima....
Šta ti nisi rekla da ćeš na spavanje ili ga odrađuješ zečji (da nebi bilo primisli ovdje se misli o spavanju s otvorenim očima).
budna sanjam..haha...
budna sanjam..haha...
jel sve prošlo uredu s Power Rangerom?
Stress fu.ck off 
upravo to sam mu i reka 
budna sanjam..haha...
jel sve prošlo uredu s Power Rangerom?
da zaspao je tamo..trebalo mu10 min..ali nakon buđenja ..do doma..pa do sad nikako,..i to sam ga sad potjerala..nemože više sa sobom al kakvi ne spava mu se.. izludio me..da bar i ja mogu sad.zZzzzZzZZ
jutrooo ;)
whisper nema spavanja 
whisper nema spavanja 
hvala na upozorenju,,muškići spavaju,,ja i cura budne,,ona gleda babytv.. a ja sad sjela..i gledam suđe..:)) gledam...gledaaam....
whisper nema spavanja 
hvala na upozorenju,,muškići spavaju,,ja i cura budne,,ona gleda babytv.. a ja sad sjela..i gledam suđe..:)) gledam...gledaaam....
Bolje pogledaj u viber. 
whisper nema spavanja 
Bolje pogledaj u viber. 
kaaavaaaa....wiiiiii
Kawa
Kawa
tak mi prošetati sa kawwwwwom ispred nosa i netragom nestati..eto..
kaaavaaaa....wiiiiii
Ostavi se kave, budu ti pocrnili zubi, nego kakve su ispale fuge noćas??
Dobar dan to svima.
@Mario L. onakav bogati menu nisam vidio već ohoho vremena samo mala primjedba bilo je kasno i kad sam se natelebao nisam dobro spavao ti si kriv za vse...
@Mario L. onakav bogati menu nisam vidio već ohoho vremena samo mala primjedba bilo je kasno i kad sam se natelebao nisam dobro spavao ti si kriv za vse...
A nije kriva bolja polovica jer se zaigrala?
Dobar dan svima.....
A nije kriva bolja polovica jer se zaigrala?
Moš mislit neka viroza je pere pa bježim od nje ko vrag od tamjana, ide se na GO. pa ne želim biti bolestan kao neki na moru u sred ljeta mislim ono...
Sa krmićima me nemre dovabiti k sebi nema šanse.