Nisu trebali maknit ;) smajlić i onaj što se kao podrugljivo smije (vide mu se zubi) 

Slavljeniku sve najbolje.
Nisu trebali maknit ;) smajlić i onaj što se kao podrugljivo smije (vide mu se zubi) 

Slavljeniku sve najbolje.
sad kad si skinio gips pazi da novi ne zaradiš negdi.... i ja sam dobila zvjezdicu
A imaš li možda kojušljokicu onak usput jel nek se nađe fučkaj ga.
nemam šljokicu al mi polako sijede izbijaju... 
ubi me ova kiša...završit će i ovaj dan....do tad....
Ovakva gužva u bircu je zadnji put bila kad je na forumu bio/bila Vane i kad je Jurra okrenuo rundu 
Hm ma jok ne baš fućkaj ga sad,
obično je znalo bit vrlo gužvičasto kad je Anči navratila no sad je nema u zadnje vrjeme no bu se ona vrnula nazad.
@Šef: Tek sad primjetih da ti je rođendan. Pa sretan ti bio.
Zbog kasnog paljenja ide prijava odma,
i doma če ti poštom stič jedna lagana čuška onak usput.

Ja kasno palim, ti cijelo vrijeme drljaš po toj gitari a ni najmanjeg zvuka ne čuh.

Ja kasno palim, ti cijelo vrijeme drljaš po toj gitari a ni najmanjeg zvuka ne čuh.
Kak ne čuješ pa stalno svira samo treba slušat.

Sretan rođendan dragi imenjak,puno srece,zdravlja,buggatija,aston martinova,para i komada.
Dugo jos pozivio i da bar naspamas jos novih 20 000 poruka pa i vise

.
Hm ma jok ne baš fućkaj ga sad,
obično je znalo bit vrlo gužvičasto kad je Anči navratila no sad je nema u zadnje vrjeme no bu se ona vrnula nazad.
Pa to i kažem... Čim se pojavi "žensko" na forumu svi navale... 
Slavljeniku sve najbolje povodom njegovog dana.
A svima ostalim dobar dan ili večer.
Slavljeniku sve najbolje povodom njegovog dana.
A svima ostalim dobar dan ili večer.
zdravo ribo...
zdravo ribo...
Helou pokisnuta...
zdravo ribo...
Helou pokisnuta...
da sam riba ne bi mi smetalo sigurno,,ovako se sve cijedilo iz mene...grrr....sunce se pojavilo pred sumrak..mislim..niđe logike...
Pa zar i ti?
Mene svaki dan logično iznenadi s novim poznatim ili nepoznatim stvarima, a logike ima i te koliko...
da sam riba ne bi mi smetalo sigurno,,ovako se sve cijedilo iz mene...grrr....sunce se pojavilo pred sumrak..mislim..niđe logike...
That just... didn't sound right.
Dan svima inače.
Bude, ne brini s vremenom...
pazite sad ovo,dođem iz škole kući,odem na BUG i pogle ovo,iznikla mi druga zvijezdica :D
pazite sad ovo,dođem iz škole kući,odem na BUG i pogle ovo,iznikla mi druga zvijezdica :D
I meni isto, samo što je meni pola zvjezdice :P
@Tiby: Bude nekada, mlad sam ja još :D
@Tiby: Bude nekada, mlad sam ja još :D
Znam zato ti i kažem.
Večer svima! Prije svega čestitam na nadogradnji foruma.
Imam pitanje u vezi za TV Led quadro.
Na Dvb-s spojen preko scarta, gledam njermački RTL2 i radi super i, a ako prebacim na VOX ili Dmax ili bilo koji program sa satelita a nakon rada 15 min tv se blokira na daljinski i ništa ne reagira ni tona, ni prebacivanja na DTV a nemože ni ugasit,A tv led dalje radi, dakle samo isključim iz mreže i nakon uključenja sve proradi i tako i na daljinski.
Zanima me zašto se nakon 15 min rada na daljinski blokira kada je spojen na DVB-S i to na scart ako gledam na sat program VOX? A zanimljivo kada gledam sat program RTL2 i n išta ne blokira na daljinski. Ne kužim... Jel to kvar ili ?
ja na ovoj jednoj ipo stojim vec 4 mjeseca 
Ja sam dobio čak 1,5 
Sretan rodendan kolega, vecer svima ostalima.
ja na ovoj jednoj ipo stojim vec 4 mjeseca 
Da i?
Kad stalno igraš Skyrim i daj više završi i malo se aktiviraj...
Dobro veče svima!
Uh, koja ludnica oko nadogradnje foruma, svi su poludili oko TU, TD, zvjezdica...
Ej ČIF, pa sretan ti rođendan!! 
Dobro veče svima!
Uh, koja ludnica oko nadogradnje foruma, svi su poludili oko TU, TD, zvjezdica...
Ovo mene FF zahebava ili ne mogu vidit ko daje TD/TU?
Anyway????? 
Ovo mene FF zahebava ili ne mogu vidit ko daje TD/TU?
To je jedna od novina!
Dobro veče svima!
Ej ČIF, pa sretan ti rođendan!! 
Baš sada čitam :D Zabavno je čitati te komentare, zapravo tu i vidiš kakvi su pojedini forumaši.
I naravno sretan rođendan kolegi :D
Anyway????? 
Nello imam s jedne poluprazne na dvije pune kako su lijepe