Aloha maheri.....
Kak ste mi i što se radi po običaju? 
Aloha maheri.....
Aloha maheri.....
jutro...kiša...toliko se smrklo da se bez svijetla ne može...i sve bi bilo ok da za uru ne moram u bolnicu..parkiralište naći je lutrija..grrrrrr...no...šta je tu je...
Aloha maheri.....
jutro...kiša...toliko se smrklo da se bez svijetla ne može...i sve bi bilo ok da za uru ne moram u bolnicu..parkiralište naći je lutrija..grrrrrr...no...šta je tu je...
Poznat osječaj, sad auti ima sve više teže nać za parkiranje....
A motor bez problema za parkirat...
Jutro.
Aloha maheri.....
:))) sreča pa ja sa kombijem mogu di malo tko može,kad poludim pregazim sve ispred sebe naravno radi svoje sigurnosti svi mi se uljudno miču.. :))))
:))) sreča pa ja sa kombijem mogu di malo tko može,kad poludim pregazim sve ispred sebe naravno radi svoje sigurnosti svi mi se uljudno miču.. :))))
Hehehehe, opaka siiiiii. 
Hehehehe, opaka siiiiii. 
moram biti..nema labavo..
Hehehehe, opaka siiiiii. 
moram biti..nema labavo..
Ooooooooooooooo tebi se krije mali vražičak, jel? Fučkaj ga, kako kaže rambox.... 
1. Marfijev Zakon: Bilo koje tijelo uronjeno u kadu prouzrokuje zvono telefona.
2. Rubijev Princip: Vjerovatnoća da se sretne poznata osoba se povećava dok stojiš s nekim sa kim ne želiš da te vide.
3. Marfijeva Konstanta: Stvari se upropaštavaju proporcionalno njihovim vrijednostima.
4. Gampersonov Zakon: Vjerovatnoća nekog događaja je obrnuto proporcionalna poželjnosti istog.
5. Babov Zakon: Koju god stvar tražite, naći ćete je na zadnjem traženom mjestu.
6. Pravilo Parkinga: Kad auto parkirate na rastojanju od dva kilometra, dok pješke stignete do ulaznih vrata, baš u tom trenutku ispred ulaza oslobode se najmanje četiri parkirna mesta.
7. Pravilo Reda: Što je hitniji razlog zbog čega neko čeka u redu, sporiji je službenik na šalteru.
8. Amandman 1 na Pravilo Reda: Drugi red uvijek napreduje brže.
9. Amandman 1 na Amandman 1 na Pravilo Reda: Pri promjeni reda, onaj prvi se ubrzava.
10. Jangov Zaključak: Griješiti je ljudski, ali da bi u tome dostigli savršenstvo, moramo dodati i jedan kompjuter.
11. TV Zakonitost: Golovi se postižu u trenutku kad okreneš glavu da vikneš djeci da se smire.
12. Bakin Zakon: Uvijek prvi zaspi onaj koji hrče.
e baš ti hvala..sad znam što ću vrtit danas po glavi..
Moraš malo 
Bit će i ovo jedan dug dan.
Dan svima.
Evo čini mi se da su stigli novi smajlići. Šteta, nema više starih žutih.

kak sam pokiiislaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
...ma nema veze... 
nema tebi...pffff
.
Vozdra narode
Eto nova nadogradnja, nove stvari se vide, nove partizanke se vide.....e-penis kod većine klinaca opet raste jer nema više gledanja ko je dao TU/TD već vidim bit će trollanja.
BTW naručio sam si u subotu novu tipkovnicu, točnije Logitech G510 ^^ i trebala bi doć ili danas ili sutra najvjerovatnije
Dotad ću još na ovoj staroj tipkat/igrat i onda stavit sastrane i napravit mjesta za makinu od tipkala 
Vozdra narode
Eto nova nadogradnja, nove stvari se vide, nove partizanke se vide.....e-penis kod većine klinaca opet raste jer nema više gledanja ko je dao TU/TD već vidim bit će trollanja.
BTW naručio sam si u subotu novu tipkovnicu, točnije Logitech G510 ^^ i trebala bi doć ili danas ili sutra najvjerovatnije
Dotad ću još na ovoj staroj tipkat/igrat i onda stavit sastrane i napravit mjesta za makinu od tipkala 
bok krešo..negooo imaš ti kupusa???
.
...heh drago mi je da si tu...jucer smo whisper i ja podjelili onu sliku, a račun sam kao slučajno
ostavio tebi...
kak sam pokiiislaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A šta nisi ponjela kišobran? 
jutro 
...heh drago mi je da si tu...jucer smo whisper i ja podjelili onu sliku, a račun sam kao slučajno
ostavio tebi...
Koji račun? 
nemogu gurati kolica i imati kišobran..nego radi li vam tipka sviđa mi se..tj vidite li tko sve klikne na nju??ja ne..
nemogu gurati kolica i imati kišobran..nego radi li vam tipka sviđa mi se..tj vidite li tko sve klikne na nju??ja ne..
To ti je zbog nadogradnje foruma.
napokon 2 minute odmora
sa ima ekipa, kako je? imal' kiše :)
bok krešo..negooo imaš ti kupusa???
Imam, biraj oćeš već ukiseljeni ili svježi 
jutro 
Sup' boss, can we haz a look at your moderatorz control panelz