mislim da cak i manje.......bio je negdje link na forumu.
navodno ce imati 4gb video memorije......i 1GHz clock...il tak ness
mislim da cak i manje.......bio je negdje link na forumu.
navodno ce imati 4gb video memorije......i 1GHz clock...il tak ness
Eeeeeeeeeeeeej,offtopičari
...a,rundu nitko da pozove,haaaaaaaaaaaa????
Bit će sankcija....lolololololol

evo ja vas sve castim jednom rundom.......!!"!"!"!"!
pozz....krle....
Eeeeeeeeeeeeej,offtopičari
...a,rundu nitko da pozove,haaaaaaaaaaaa????
Bit će sankcija....lolololololol

oces u "rinfuzi"...od 10l.......hehe
Može li runda na majke mi, crticu ili osobnu. Platit ću čim dobijem plaću. Časna veteranska. (imam 43 god.)
pitaj gazdu........ma moze i jedna gratis
Za stalne goste valjda nije problem. Koliko prometa smo napravili na ovoj temi (64 str.) stvarno je red da kuća časti bar 1 rundu.
Za stalne goste valjda nije problem. Koliko prometa smo napravili na ovoj temi (64 str.) stvarno je red da kuća časti bar 1 rundu.
dobro jutro ljudovi evo i meneZa stalne goste valjda nije problem. Koliko prometa smo napravili na ovoj temi (64 str.) stvarno je red da kuća časti bar 1 rundu.
dobro jutro ljudovi evo i menema ova tema ce doci i do 100str....ak ju netko ne locka
dobro jutro ljudovi evo i mene
ma ova tema ce doci i do 100str....ak ju netko ne locka
eej oce taj kapucino??? nemojte da vam zovem sanitarnu
eej oce taj kapucino??? nemojte da vam zovem sanitarnu

Naš MOTO je sam svoj majstor.
Naš MOTO je sam svoj majstor.

Dobar dan, svima.
Što radite. Može jedna runda za sve, plaćam ja.
taman za grafulju nekuBok,Bellatrix
Hvala na rundi :thumbsup:
Što se radi????
Ma,evo zeza me komp,ruši se... već par puta vidim BSOD.
Kako sam promjenio proc,grafu(stigla zamjena....no,sve mi se čini da su mi vratili onu istu),
a i ponovo sam install OS-Vista Ultimate Cro i naknadno SP1....zbilja nemam niti ideju kaj bi moglo bit.
Znam samo da mi se Catalyst 9.2 rušio već 7-8 puta.....idem sad stavit 9.4 pa ću vidjet.
Što ti radiš????
Dobar dan, svima.
Što radite. Može jedna runda za sve, plaćam ja.
taman za grafulju neku
Bok,Bellatrix
Hvala na rundi :thumbsup:
Što se radi????
Ma,evo zeza me komp,ruši se... već par puta vidim BSOD.
Kako sam promjenio proc,grafu(stigla zamjena....no,sve mi se čini da su mi vratili onu istu),
a i ponovo sam install OS-Vista Ultimate Cro i naknadno SP1....zbilja nemam niti ideju kaj bi moglo bit.
Znam samo da mi se Catalyst 9.2 rušio već 7-8 puta.....idem sad stavit 9.4 pa ću vidjet.
Što ti radiš????

Ako nisi dobro pričvrstio hladnjak moguće je.
Ako nisi dobro pričvrstio hladnjak moguće je.
wou...pozdrav ljudi ja sam bas ruco....