zemljo otvori seeeeeee 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zemljo otvori seeeeeee 
što je mali...
bro veče evribadi..kak ste..
Vecer svima.
što je mali...
Ma ovo je sve za u smece pocme ok sa usb-a i stane izbaci gresku... preko dvd pokrene i tako stoji pokusavam sa dva dvd citaca onaj sata i pata ma kakvi... dva hard disca pokusavam nece... cupa onu bios baterijicu prepomjesta onaj CLRTC ma isto uvijek.... I sada je ocepilo 2 sata se instal win 7 na particiju od 1 terabajt i to stiglo taman na 24 % drugacije nikako 
što je mali...
Ma ovo je sve za u smece pocme ok sa usb-a i stane izbaci gresku... preko dvd pokrene i tako stoji pokusavam sa dva dvd citaca onaj sata i pata ma kakvi... dva hard disca pokusavam nece... cupa onu bios baterijicu prepomjesta onaj CLRTC ma isto uvijek.... I sada je ocepilo 2 sata se instal win 7 na particiju od 1 terabajt i to stiglo taman na 24 % drugacije nikako 
i doći će do 80 posto i ni mrdac.hihi....
Stručnjak za odmaganje...
non gameri 
kad smo kod toga...
Precise Puppy je smeće... :/
Baš gledam ovo stanje u Sloveniji,
vezano za poplave i bogme gadno itekak fučkaj ga sve oko večih rjeka je pod vodom ti bokca.Normalno sad če ta vodurina stič i do nas itekak, kažu največe poplave u prošlih 50 godina kaj se tiče Slovenije itd.Na sve to danas je i vrjeme skroz ponorelo, nagle promjene temperature pa pad tlaka i eto u Osijeku kažu 9 ljudi umrlo ti bokca.

ma kakav Linux
I na 6 giga rama nece nikako 64-bitna ni da pocme jedino 32-bit krenuo je cca 3 sata na 42% Jedino da pokusam flesh maticnu a najnoviji mi je bios.... ovaj mi je problem odavno i jedva sam nekako bio instalira xp 32-bit (pola ga fali ja mislim) na 80giga i tako ga guram ima cca 2-3mjeseca...... (je da je racunalo staro ali jos moze posluzit ali eto izgleda da ne moze)
1. repozitorij je prazan, oslanja se na ubuntu-ov
2. problemi s wifi, bluetooth i još nekim stvarima koji nisu bili na Slacko i Lucid
3. instalirao maloprije Conky i sad su mi sve ikone crveni trokuti s uskličnicima, a sva slova kvadrati
ma kakav Linux
I na 6 giga rama nece nikako 64-bitna ni da pocme jedino 32-bit krenuo je cca 3 sata na 42% Jedino da pokusam flesh maticnu a najnoviji mi je bios.... ovaj mi je problem odavno i jedva sam nekako bio instalira xp 32-bit (pola ga fali ja mislim) na 80giga i tako ga guram ima cca 2-3mjeseca...... (je da je racunalo staro ali jos moze posluzit ali eto izgleda da ne moze)
Staro računalo i Linux su najbolja kombinacija. Što radiš na računalu?
1. repozitorij je prazan, oslanja se na ubuntu-ov
2. problemi s wifi, bluetooth i još nekim stvarima koji nisu bili na Slacko i Lucid
3. instalirao maloprije Conky i sad su mi sve ikone crveni trokuti s uskličnicima, a sva slova kvadrati
Jesi li instalirao Ubuntu extras?
pa radim sve od neta do igrica programa i svega pomalo 
pa radim sve od neta do igrica programa i svega pomalo 
Pa probaj s Ubuntu Live CD-om ili još bolje s Kubuntu ili Xubuntu, ako ti se sviđa koristiš ako ne ideš dalje.
Jesi li instalirao Ubuntu extras?
da... vraćam se na slacko...
Večer kršne momč'ne.
Krenuo sam u subotu u teretanu, sad imam tolku upalu da mi je mučenje mjenjat brzine u autu...
Krenuo sam u subotu u teretanu, sad imam tolku upalu da mi je mučenje mjenjat brzine u autu...
Hahahah.. kad se sjetim mog polaska 
Prvi put u teretani, prva upala mišiča, prve vidljive promjene, ... Divota jedna. Sad idući put što prije i što jače, samo se dobro zagrij.
Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
Jutro!
Sretan utorak svima koji slave!
Mornin' niggaz.
jutro svima....
slučajno sam tu pa evo i 
Može.
...vidio sam super komentar na ovaj članak
...vidio sam super komentar na ovaj članak
ali neću vam ga odat...