- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Daj rundu za dečke i... Poželite mi sreću, pišem mreže za sat i po...
Moglo bi biti gadno, nisam pročito ovomjesečni broj
esam ti rekao da bi zbog toga mogao dobiti karton...ali ja sam mislio na zuti....;)

Ma,dobro...mislim,bilo bi mi žao da moraš iz početka sve
Escudo, neznam zakaj ti sad ne maknu ovu suspenziju buduci da nist ne znaci, a crni te nece dati.
Ma,dobro...mislim,bilo bi mi žao da moraš iz početka sve
Escudo, neznam zakaj ti sad ne maknu ovu suspenziju buduci da nist ne znaci, a crni te nece dati.
svska čast eskudu la dajte ljudi savjet kako da maknem taj googleov alat searchWiki!
svska čast eskudu la dajte ljudi savjet kako da maknem taj googleov alat searchWiki!
A sreća u "nesreći" (relativno govoreći, jel) je, da bolje da su na tebi, koji si normalan, skužili exploit, nego da je neki pacijent to otkrio pa počeo zagađivati forum nekim smećem.
A sreća u "nesreći" (relativno govoreći, jel) je, da bolje da su na tebi, koji si normalan, skužili exploit, nego da je neki pacijent to otkrio pa počeo zagađivati forum nekim smećem.
e ja sad stvarno idem ........ljudi.....doviđenja,,,,,,;);););)
ma neki alat za dodavanje komentara na stranicama ili štaveć,od jučer mi se pojavio i stoji kod svake str na netu
ma neki alat za dodavanje komentara na stranicama ili štaveć,od jučer mi se pojavio i stoji kod svake str na netu
ljudi,starcima nadograđujem prastari komp koji i danas radi sa RAM-om...ima samo 256 MB,matična je Abitova KD7A,procesor je neki AMD-o (brijem Athlon) i ima 1,85 GHz.
sad bi ja trebala ić kupit RAM a ne znam koji...i kolko da ima memorije na sebi,zbog procesora...
BRZOOO,HITNOOO!
ljudi,starcima nadograđujem prastari komp koji i danas radi sa RAM-om...ima samo 256 MB,matična je Abitova KD7A,procesor je neki AMD-o (brijem Athlon) i ima 1,85 GHz.
sad bi ja trebala ić kupit RAM a ne znam koji...i kolko da ima memorije na sebi,zbog procesora...
BRZOOO,HITNOOO!
95.....
XP Home...kakve veze imaju Windowsi sa time
ta maticna podrzava ddr400 ram a takav neces nac u trgovinama vise..
preporucio bi ti 1gb, windowsi imaju veze s time da xp zahtjeva daleko manje rama od vise na primjer
evo info o memoriji
Kingmax Semiconductor,256 MB,DDR (PC3200),200 MHz
ja bi kupila Kingston,512 MB, DDR PC3200,400 MHz od Kingstona
jedino me strah ovh frekvencija...ovo kaj imam je 200 a ovo kaj bi kupila je 400...pa me strah kaj ak neće zajedno radit
ili to nema veze?
moja poreporuka..... Novi komp.... Imas kompova duplo jacih za cca 2500 kn bez perfererije( ak se tako pise)
moja poreporuka..... Novi komp.... Imas kompova duplo jacih za cca 2500 kn bez perfererije( ak se tako pise)

evo info o memoriji
Kingmax Semiconductor,256 MB,DDR (PC3200),200 MHz
ja bi kupila Kingston,512 MB, DDR PC3200,400 MHz od Kingstona
jedino me strah ovh frekvencija...ovo kaj imam je 200 a ovo kaj bi kupila je 400...pa me strah kaj ak neće zajedno radit
ili to nema veze?
1800 poruka !