- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro jutro i laku noć 
...jutro...opet neka magluština ne vidi se ni kava pred nosom...
Stavi sunčane naočale pa se nestanu magle, hehehehe šala. Da i kod mene isto magla...
Mornin'.
Dobar jutar...
jel to neka rakija za natašte ?? 
Ofkorz za dezifekciju i antifriz u ovo sumorno maglovito jutro, e da i za pranje zubiju...
ma ja ti to baš ne pijem alkohol rano ujutro ... radije si pojedem jednu krušku 
Ah jedna ko nijednaa dvije da se baciš u vaservagu i to je to...
Ofkorz za dezifekciju i antifriz u ovo sumorno maglovito jutro, e da i za pranje zubiju...
ja neznam gdje vi vidite maglu?tu je sunčano a temperatura oko 15c.. neznam zašto se žalite...tiby kad več šetaš sa rakijom de meni jednu litru za kvake i prekidače da dezinficiram,,ako ostane i malo za prozore..
tiby kad več šetaš sa rakijom de meni jednu litru za kvake i prekidače da dezinficiram,,ako ostane i malo za prozore..
Molim
ti by s ovom medicinom dezificirala kvake i ostalo, sramota pa to je za ljek a za čišćenje postoje sredstva i naravno krpa...
Evo sad se i tu sunce probija kroz maglu samo mu još treba vremena.
Osim toga bilo je +3 jutros ako se ne varam.
tiby kad več šetaš sa rakijom de meni jednu litru za kvake i prekidače da dezinficiram,,ako ostane i malo za prozore..
Molim
ti by s ovom medicinom dezificirala kvake i ostalo, sramota pa to je za ljek a za čišćenje postoje sredstva i naravno krpa...
Evo sad se i tu sunce probija kroz maglu samo mu još treba vremena.
Osim toga bilo je +3 jutros ako se ne varam.
dragi moj,čistoča je pola zdravlja,,neg kak nego čistila,pa to je najbolje za dezinfekciju,neću valjda kemikalije koristiti,samo prirodno..pol izvana a pol iznutra...s tim da je jedna polovica moja za pranje izvana a druga tvoja za pranje iznutra..jesmo se dogovorili???
Kako reći ne ženi...
Jutro!
Kako reći ne ženi...
e to neznam,ja na tvom mjestu ne bih rekla...
Šta ima kod vas?
Šta ima kod vas?
ja krečem sa ručkom...i tako pratim forum,fejs i tome slično pošto je laptop sastavni dio kuhinje.. :) skoro kao ova žena na slici što je satsavni dio kuhinje,,jel.. :))))
ja krečem sa ručkom...i tako pratim forum,fejs i tome slično pošto je laptop sastavni dio kuhinje.. :) skoro kao ova žena na slici što je satsavni dio kuhinje,,jel.. :))))
i ti si ko frižder ?? hahahha
eo još jedna dobra 
Tako treba 
Sigurno se nešto dobro kuha kad se već u 10:30 počinje.
Tako treba 
Sigurno se nešto dobro kuha kad se već u 10:30 počinje.
kako kome...nekom je dobro nekome nije al ja kuham i mene se pita :)) puno povrča..i piletina..nešto kao paprikaš... a kuham kad uhvatim vremena,tj dok bejbi spava...jer iza podne idemo out na igranje..
kako kome...nekom je dobro nekome nije al ja kuham i mene se pita :)) puno povrča..i piletina..nešto kao paprikaš... a kuham kad uhvatim vremena,tj dok bejbi spava...jer iza podne idemo out na igranje..
Jel to jednolončnica?
Dobar vam ovaj radni dan.
Kako za koga.
Treba isupniti obaveze prema faksu.
Jel to jednolončnica?
tiby svašta zna..da i ti ne kuhaš kojim slučajem??
Kao svaki pošteni papučar domestikus nemam problema s loncima i tavama tu sam totalno na ti, čak i volim kuhati i probati i papati...
Samo kolače prepuštam boljoj polovici tu sam totalni dibidus čak ni palačinke no dobro za silu bi ih spekao...
Kao svaki pošteni papučar domestikus nemam problema s loncima i tavama tu sam totalno na ti, čak i volim kuhati i probati i papati...
Samo kolače prepuštam boljoj polovici tu sam totalni dibidus čak ni palačinke no dobro za silu bi ih spekao...
:) odlično... di rastu takvi??? još da operu suđe nakon kuhanja,,ufff... moj kad kuha ja dobim živčani,,sve suđe izvadi,sve mu treba a tek prostor za menevre isusek...sreča pa ga uhvati 2put u godini..
ja kolače najbolje znam pojesti,,nisam bome ni ja stručnjak u tome..jedino kiflice znam