Ima li itko trijezan u ovoj birtiji??? Što se radi, vani lijepo (bar kod mene) a vi tu po forumu... Izađite malo na zrak...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hehe...da ima...
nije ti losa ideja trebam otic malo na zrak.....
zasto si napravio da ljudi moraju otici u 22h....to zbog nespavalica ili....xd uvijek je jedna spamerska tema
Je,zbog nespavalica...bilo je pošteno to tako napravit i zbog pravila foruma.
Zbilja nije imalo smisla uz Nespavalice postavit temu na kojoj će ljudi neobavezno postat i nabijati score postova.
Rundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
da ovako je bas dobar raspored....od 6h do 22h....birc a od 22h do 6h nespavalice ;)
A ništa, odo se ja malo odmorit na zraku....
Ipak je subota, treba se pripremit za kasnije izać van...
Evo extractal zvukove, sad jos samo treba compile.
Natali Dizdar ft. Dražen Čuček - Jednom Kad Noć
Moze neko umjesto mene ako mu se da. :)
Gazda, ti radis u vojsci ili ???
Dobro jutro djecaci.
Jeste li se odmorili?
Je...u CRO ARMY
bok ljudi, imam jedan problem, kada povezem USB kabelom svoj Samsung D990 sa kompjuterom, uopce ne reagira, zna li itko kakav program trebam skinut?
...jutro.
ja sam se ustao u 8h
U Karlovcu u vojsci.... Kojoj vojarni ako se smije znat... Od frenda stari i deda rade u vojsci pa pitam... Ja mislim da su oni tamo na Luscicu.... Nisam siguran

U Karlovcu u vojsci.... Kojoj vojarni ako se smije znat... Od frenda stari i deda rade u vojsci pa pitam... Ja mislim da su oni tamo na Luscicu.... Nisam siguran

bok ljudi, imam jedan problem, kada povezem USB kabelom svoj Samsung D990 sa kompjuterom, uopce ne reagira, zna li itko kakav program trebam skinut?
Ma sve ok, ja sam pitam....
ja se uskoro odo vozat..........dosta mi je compa........................=.)
Na cemu vozat???
Hehe ja vec reda po gradu malo napravio....
Na cemu vozat???
Hehe ja vec reda po gradu malo napravio....
evo i mene suspendiran na forumu pa da svratim onda u birc...
(bar sam dobijo savrsenu priliku za novi potpis)
loool, wtf???? Fora

escudo zbog cega si dobio crveni????!"!"
loool, wtf???? Fora

escudo zbog cega si dobio crveni????!"!"