jeko da svratim i naručim konjak za sve
znate onako na tašte,da doručak bolje sjedne
jeko da svratim i naručim konjak za sve
znate onako na tašte,da doručak bolje sjedne
moj router,ima lozinku pass i zaključan
moj router,ima lozinku pass i zaključan
ne unosim pass kad palim komp..velim to se događa ponekad,pratim promet,nevidim ništa sumnjivo, isto tako i na routeru..znam da se neki spajaju na neosigurane pa bi to htio riješiti.. EDIT:sreo prije par min servisera iz kvarta i on kaže da to router ponekad javlja i da nije nikakav problem..pozdrav
Samo da kazem tko nije vidio da su otvorene registracije na demonoid.com......
Ko hoce neka se registrira....
joj napokon je gotov ovaj tjedan!!!
Pozdrav.Evo zavrsio trening F1 i surfajuci dalje naletio sam na jedan addon za Firefox.Zove se Firefox throttle i s njim mozete ogranicavati brzinu uploada i downloada unutar Firefoxa.Korisna stvar kad nesto skidate pa ogranicite brzinu tako da i dalje mozete neometano surfat a ne da vam fajl koji skidate vuce max brzinu.
Eeeeeeeeeee,takoc.Evo i mene konačno.Uuuuuuuuf,odužilo se ovih 7 dana bez prozora u svijet.
Vidim,bili ste dobri i vrijedni,ne služi birc samo za spammanje nego i za dobro i korisno druženje.
I to je i bila poanta ove teme....brzo traženje i dobivanje odgoora na postavljeno pitanje ili
riješenje problema uz čašicu razgovora i cuge,makar virtualne.
Također mi je drago da Jebasu123 nije dobio bann,nadam se da je pomogao bar malo i moj apel
na "Nespavalicama".
OK,birtija ponovo u punom pogonu,danas sve runde na moj račun:
Kad su sve runde na tvoj racun,onda necete nista dobit od mene
Ljudi,jeli i vama bug forum bija nedostupan oko 5 ipo????
Eeeeeeeeeee,takoc.Evo i mene konačno.Uuuuuuuuf,odužilo se ovih 7 dana bez prozora u svijet.
Vidim,bili ste dobri i vrijedni,ne služi birc samo za spammanje nego i za dobro i korisno druženje.
I to je i bila poanta ove teme....brzo traženje i dobivanje odgoora na postavljeno pitanje ili
riješenje problema uz čašicu razgovora i cuge,makar virtualne.
Također mi je drago da Jebasu123 nije dobio bann,nadam se da je pomogao bar malo i moj apel
na "Nespavalicama".
OK,birtija ponovo u punom pogonu,danas sve runde na moj račun:
pozz.....ljudi
ja sam dobio godisnji od utorka do petka...(sad) zbog pisanja posta ispod posta
pozz.....ljudi
ja sam dobio godisnji od utorka do petka...(sad) zbog pisanja posta ispod posta
jaooooooo kako sam se nanerviro danas.. 2 windowsa osla
E ja ću se ovaj vikend odmoriti malo od vas. Idem večeras (22:00) na put pa se vidimo (pišemo) u ponedjeljak
o fcth se vratio. daj jednu zuju :D
edit: oce :D
sta ima fcth di si nema te dugo
Oly....sretan put i pazi se
Žuja za krleta:
E ja ću se ovaj vikend odmoriti malo od vas. Idem večeras (22:00) na put pa se vidimo (pišemo) u ponedjeljak
pozz
sretan put oly
e bela jel imas ti 7100?
Pozz Bellatrix
Kaj se 7-ice tiče,frend mi donio neki build,a nemam pojma koji je dok ne isprobam.
Najgore mi je kaj imam čistu 7000-icu već od prije,a ako je i ovo taj build....
Jel stigla nova grafa?
pozz
sretan put oly
e bela jel imas ti 7100?