pozdrav
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Idemo onda složiti jedan dobar tulum kako bi poslje zidari mogli ući u birtiju i početi renovirati.
XXX- jesi ozdravio prirodnim putem ili uz pomoć medicine?
Večer.
ustaj narode :) sredina je tjedna.. Danas je kao dan kada se najviše radi 
Jutro ljudi.
Dobro jutro svima!
Jutro svima.
Jutro ameri 
Igrao sam pre nekoliko godina kod druga jednu mmorpg ali se nesecam kako se zove
igra u kojoj počinjete kao siromašni uličar u doba kasnog srednjeg vijeka gdje se javlja utjecaj renesanse. Poslije toga napredujete u društvu, dobijete svoje polje, svoje imanje, kasnije otvoriti i svoju radionicu ... Na kraju možete uspjeti i da sagradite svoju vilu i biti pravi buržuj u igri. Možete postati vojnik, žandar, političar, sudac, narednik, , ministar, ili čak i knez ili kralj i još mnogo toga možete postati
molim vas pomozite mi da je nadjem
Dobar dan...
Bok svim birtašima, kaj ima odmaraš jel kolko vidim nisi s ničim ponudil možda kakve kiflice s pekmezom ili piroške sa sirom pa nekaj za popit onda itd.

Bok svim birtašima, kaj ima odmaraš jel kolko vidim nisi s ničim ponudil možda kakve kiflice s pekmezom ili piroške sa sirom pa nekaj za popit onda itd.

Kiflice su sad izvađene iz rola i još su jako tople, znaš kako stariji ljudi moraju paziti na prehranu pa se brinem kako ti nebi preteško sjele na želudac.
Odmor odmor danas mi je neki baš full teški dan.
Yo ljudi kaj se radi?
jednojezgreni AMD turion?
Mislio sam stavit Mint i gore Gnome?
Vase preporuke?
Vase preporuke?
Vase preporuke?
puppy
Stiglo grijanje iz toplane u Siget.
Vecer.
Večer dobra....
Šta se radi?!? 
Svasta po malo 
Vecer ekipa...
Dobra večer svima...
Svi pisu vecer, ko ce pocastit?:P
Rakijica u jani :P
Rakijica u jani :P
Recesija pa se kupuje na crnom tržištu.
Ta je najbolja, ako je provjerena i nije cisti alkohol.