Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.340.302
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)
Zippo kaže...

Bilo je jedan lik napravio(ako se dobro sjećam) - 60TB pa mu ugasili net(iz Švedske lik)

taj ima puno prijenosnih HDD-a od 2 ili vise TB-a npr moras imat 30 HDD-ova od 2 tb da to sve istrosis a kad bih gledo cijene u hrv na diskove od HDD-a to bi izaslo=95.970,00kn slika dolje...
Iz vemila omg Iz vemila omg
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard Ko bi reko čuda da se dese,Da je Halid sletio sa ceste..
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
Zippo kaže...

Bilo je jedan lik napravio(ako se dobro sjećam) - 60TB pa mu ugasili net(iz Švedske lik)

taj ima puno prijenosnih HDD-a od 2 ili vise TB-a npr moras imat 30 HDD-ova od 2 tb da to sve istrosis a kad bih gledo cijene u hrv na diskove od HDD-a to bi izaslo=95.970,00kn slika dolje...
 Nije on skinio 60GB stvari nego naprravio 60GB prometa
http://www.njuskalo.hr/oglas380962
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
anshika05 kaže...

ahhaha 

ma nabijem ja TB xD

Ja bio uvjeren da, vi žene, volite veće... mjere...

Ugl, ja sam u to vrijeme imao pristup nešto bržem netu (ajmo reći da je usko grlo bio moj hdd, a ne mreža) kojem 99% ljudi nema pristupa.
Problem nije bio brzina, već što jednostavno više ne znaš kog vraga možeš skinuti. Taj TB je bio napravljen u vremenu manjem od tjedan dana. Međutim, kako rekoh, jednostavno ne znaš kod vraga da više skidaš, tako da onih 60 TB... Well, ili taj je skidao i backup i to nekoliko puta ili ne znam što... Al to mi se stvarno čini znanstvena fantastika (osim, ako stvarno car nije išo gledat HDTV).
Moj tip žene? Plug'n'play
17 godina
Jebasu123 kaže...
Zippo kaže...

nije sve u tih 60 TB na njegovom HDD-u...
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
Trop kaže...

Od kuda vi skidate igrice filmove itd. ???? Dal treba biti premuim user ili ???

pa s torrenta.....tpb i mininova
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Di se na webu moze gledat HDTV????

CPU: AMD ATH 64 X2 5200+ @ 2X 2,9Ghz MBO: Asus MSN-XE GPU: Ati Radeon HD 4550 PWR: MS 450W HDD: Western Digital 250Gb
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...
Bellatrix kaže...

Jbte blago vama, koliko giga nabijate!

Ja ne prelazim 9GB mjesečno Plač

ti imas promet 10gb mjesecno za potrošit.....
 Ma da barem imam 10GB. Imam 5GB u pretplati i to me košta cca 110Kn. A iznad toga je 1GB=40Kn
ma sranje žešće...Iznenađen
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
Bellatrix kaže...

Znam kako ti je... bio sam i ja na 1 GB, pa na 10 GB... To je bilo ono kraj mjeseca 9,80 GB, a još samo malo, 9,90...ma još malo, pa necu prec 10.... i na kraju taman stao na 9,98 GB he he he... Sad imam Flat i jeb* ** ** za sve Smijeh

Trop kaže...

Preko torrenta, stavim i skida se, a ne kad treba 10 linkova svaki posebno klikat. Cool
Boba ang mga tao, kami magdala ng cloaks, dumating tagapagkodigo
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...
Trop kaže...

Na mininovoj je teko nac dobar torrent sa puno seeda, nadem nesto dobro pa su comovi da ne radi ili to nije igrica koju trazim..... Mršti se
CPU: AMD ATH 64 X2 5200+ @ 2X 2,9Ghz MBO: Asus MSN-XE GPU: Ati Radeon HD 4550 PWR: MS 450W HDD: Western Digital 250Gb
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
Zippo kaže...

1. HDD-ovi su jeftiniji u Švedskoj, a možda je dobio i popust na količinuSmijeh
2. Lako moguće da je većinu popržio ili obrisao, zato što je skinuo toliko ne mora značiti da je to držao cijeli mjesec na PC-u
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Jebasu123 kaže...
Zippo kaže...

nije sve u tih 60 TB na njegovom HDD-u...
 znam samo sam naveo nesto.... da je skido sve kolko bi moro imat HDD-ova 100 tisuca kuna dat za prijenosne HDD-ove je instant šamar nogomBelji sep.s. ja sam napiso samo da je skido tolko npr s torrenta stalno onda bi bilo tolko para i toga ,,,,,
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard Ko bi reko čuda da se dese,Da je Halid sletio sa ceste..
16 godina
BuG.GeR!i kaže...

ae ja castim za sve

Aj bar neko okrenuo rundu... Dobro došao u birc... Cool
16 godina
neaktivan

a upload.......nemora sve biti download

17 godina
Trop kaže...
ivan_1995 kaže...
Trop kaže...

Na mininovoj je teko nac dobar torrent sa puno seeda, nadem nesto dobro pa su comovi da ne radi ili to nije igrica koju trazim..... Mršti se
 Probaj se registrirat na zamundi provjeravaj svaki dan jednom moraju otvorit registraciju.
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

a napiso sam i za ostalo bolje da ja nisam ni nista piso u ovoj temiBelji se
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

ti imas promet 10gb mjesecno za potrošit.....
 Ma da barem imam 10GB. Imam 5GB u pretplati i to me košta cca 110Kn. A iznad toga je 1GB=40Kn
ma sranje žešće...Iznenađen
 a sta to imas vip....ili

to je preskupo
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
Trop kaže...
ivan_1995 kaže...
Trop kaže...

Probaj se registrirat na zamundi provjeravaj svaki dan jednom moraju otvorit registraciju.
 Sta je to zamundi????
16 godina
Trop kaže...
 Sta je to zamundi????
 Eeeeeee....Cool smanji sa tom rakijom malo Smijeh
16 godina
neaktivan

Kaj je tu cudno da ne znam sta je zamundi???

16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
ivan_1995 kaže...

a napiso sam i za ostalo bolje da ja nisam ni nista piso u ovoj temiBelji se
 nemoras se ljutit ;)

ja sam samo rekao!!!
17 godina
Trop kaže...

Privatna torrent stranica, sad ces na PP dobit link.
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
Trop kaže...

Nije niš čudno... Smijeh he he samo manje pit. Smijeh
16 godina
neaktivan

Ne pijem dns, trenutno pijuckam sok od limuna... hehe Cool

16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...
Bellatrix kaže...
 a sta to imas vip....ili

to je preskupo
 Nije VIP nego HT:ADSL (BiH). Ma skupo je nenormalno, ali to mi i nebi smetalo da mi ne seru s brzinom.
Naime plaćam 2048kbps download i 256kbs upload a na testovima mi nikad ne prelazi 1800kbps download i 170kbps upload..
ssshhhiiittt.. čim istekne ugovor, odmah se skidam s njih. LOPOVI!
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina

SMS, SOS, daj pozovi me na ples...

Moj tip žene? Plug'n'play
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 21:59 (Bukva).
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...

SMS, SOS, daj pozovi me na ples...

Ajde  i ti malo lakse sa rakijicom.... hehe
17 godina
neaktivan

jel more nekaj zestokoga, malo sam u **urcu trenutno..

zene...heh

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan

ajde svi iz birca u nespavalice!!!! ;)

16 godina
protjeran

moze moze!!!

16 godina
neaktivan

ej ljudi što pišete tema se zatvorima

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice