Dobra dan društvo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan svima.
Ja sam OK, a i došlo mi vrijeme da se povlačim. Lijep pozdrav! Budite dobri. Nello.
Ahh dobar dan, neko mi je ukrao biciklo
btw. taj neko je neki ganci 99% 
Ahh dobar dan, neko mi je ukrao biciklo
btw. taj neko je neki ganci 99% 
Dan ljudi kaj ima?? Pa ako je bic skup ili na policiju ili šake, pištolj i možda 2-3 frenda i po cigiće :)).. I ako su ga kojim slučajem zajebali onda ih tjeraj da to sastavljaju OPET kao što je bilo (ponesi i bič neki)...
Imam 14 godina lol
, aa znam mama mi radi na policiji al mislim da nema sanse da ga vise nađem, ošlo to u dijelove valjda, kupljen pred 4.5 godine tak da i nije nekaj skup , al ipak bajk je bajk.
Imam 14 godina lol
, aa znam mama mi radi na policiji al mislim da nema sanse da ga vise nađem, ošlo to u dijelove valjda, kupljen pred 4.5 godine tak da i nije nekaj skup , al ipak bajk je bajk.
Pa nemam ni ja više.. Gdje živiš?? Da malo poučimo cigiće kad ih stari već nije da se nesmiju uzimati tuđe stvari :PP
Čakovec, ti?:D
Čakovec, ti?:D
E jbg ja sam iz Virovitice....
Bok daj ekipa.
Evo da se pohvalim da sam se pocastil Vertexom 4 od 128GB i Phenomom 965 :)
Sada nastupaju slatke brige.
Bok daj ekipa.
Da a sad sve ostalo promjeni...
Večer...
Bok daj ekipa.
Dobra večer svima...
Sad gore instaliraj Slackware i Gentoo u dual bootu i miran si.
ZATVORENO
OPEN!
jutro radni narode,pogledajte ko je konačno dobio punu zvijezdu :D
OPEN!
jutro radni narode,pogledajte ko je konačno dobio punu zvijezdu :D
good for you :))
jutros smo se malo probudili zgaženi? :D
ja chillam uz Bareta
i dok konobar ne dođe i donese mi produženu sa mlijekom, poneo sam svoju u termosiciDobar dan mučenici i patnici tek je utorak a gdje je petak?
Jutro.
'Dan svima.
Dan svima, stiglo se sa posla i večeras guštam uz utakmice 
Dan ljudi, cijepo i slago drva, umro sam sada navečer na forumu i na netu (i na igricama
) i lagano guštati :))...
Dan svima, stiglo se sa posla i večeras guštam uz utakmice 
sumnjam da ces uz stimca gustat
Vecer narode.
Da a sad sve ostalo promjeni...
Večer...
Ma da ne bi :)
Mislim bi, al nisam skrenul i sa ovo malo pameti :)
Dobra večer svima...
Sad gore instaliraj Slackware i Gentoo u dual bootu i miran si.
ZATVORENO
Jos sam na Vi sa Linux distrama, opce sramota za covjeka moje struke. Pripremam se svaki cas, no ko da je sve manje vremena... :/
Ćosić FTW
Ma da ne bi :)
Mislim bi, al nisam skrenul i sa ovo malo pameti :)
I Tiby bi...
Večer svima...
Večer.
OPEN!!!
Tak i tak nitko neće skužiti.
Dan narode, itko ziv (budan)?
Dan narode, itko ziv (budan)?
Ne.
Morati ću uspavati ribicu, već je tjedan dana bolesna, stalno pluta na strani i ne može jesti bez da joj držim sa pincetom (jer je savijena za dolje pa usta ne stignu do površine). 
Morati ću uspavati ribicu, već je tjedan dana bolesna, stalno pluta na strani i ne može jesti bez da joj držim sa pincetom (jer je savijena za dolje pa usta ne stignu do površine). 
Meni su neki dan tri krepale ...iz cista mira. 
Prije toga uradi backup svih podataka.. salim se.. sta se moze.. to su neke stvari u zivotu od kojih se backup ne moze napraviti, nije se stvorio hdd koji pamti toliko (lijepih) trenutaka..