Dobro jutro svima...
Micek sretan ti rođendan.
Dobro jutro svima...
Micek sretan ti rođendan.
Hvala svima.
Dobro jutro 
Micek sretan rođendan i sve najbolje :)
Dobro jutro.
@Micek- Happy birthday 
Sretan Rođendan Micek! :)
Oprostite , ali procitajte mozda se netko nadje u ovom.
http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja-opcenito/primam-sve-samogradnju/162451.aspx
Micek sretan rođendan i sve najbolje :)
@Micek- Happy birthday 
Sretan Rođendan Micek! :)
Hvala vam svima.
Sretan rođendan!
micek sve najbolje :) vratio se iz škole ima pola sata izmorila me totalno sad ću još malo na popodnevni spavanac
Sretan rođendan Micek! 
@Micek svako dobro povodom rođendana želim ti ja...
Dobar dan svima.
Dobro jutro. Otvoreno.
Da vas počastim danas, imam 39 razloga za to:
Sretan rođendan!
Dobro jutro! Eto mene samo kad je neka fešta. 
Nema te sto godina i onda bum, dođeš na proslavu rođendana baš si zabušant prve klase nema kaj no zato si i pobral žutanjak fučkaj ga.
Hvala svima.
Bok svim birtašima, sve najbolje za rođendan kaj drugo i opet ona stara nemoj se napit ko letva fučkaj ga.
Nema te sto godina i onda bum, dođeš na proslavu rođendana baš si zabušant prve klase nema kaj no zato si i pobral žutanjak fučkaj ga.
Bok svim birtašima, sve najbolje za rođendan kaj drugo i opet ona stara nemoj se napit ko letva fučkaj ga.
A što ga fučkaš, samo tako. 
MICEK!
Sretan rođendan!
Sretan rođendan Micek! 
@Micek svako dobro povodom rođendana želim ti ja...

Hvala svima na čestitkama.
Tek sad odgovaram jer mi stiglo novo kućište (Zalman Z11+) pa mi je trebalo cijelo popodne da sve prespojim i posložim. Kućište je prekrasno, nešto što se kupuje jednom u 10-15 godina. Izgleda da sam uzeo zadnje jer ga više nema u ADM-u. Stavit ću ovih dana slike i review u temi Vodič za odabir kućišta.
@rambox, ne pijem već godinama ali sam blesav kao da pijem. Ja sam kao Obelix, kad sam bio mali pao sam u bure rakije i poslije mi više nije trebalo ni davati :)
Ljudi šta mislite kakva je marka laptopa Fujitsu jeli valja šta?
ne pijem već godinama ali sam blesav kao da pijem. Ja sam kao Obelix, kad sam bio mali pao sam u bure rakije i poslije mi više nije trebalo ni davati :)
He he a tko nije...
moze link za rtl 2 stream ?
Dobro jutro!
Morgen.
Imam jedan laptop bez ekrana u dnevnom, spojen preko hdmi-a na tv.
Kako da ga najbolje iskoristim, tj. koji os da stavim?
Multimedija i to. Imam wifi.
Imam jedan laptop bez ekrana u dnevnom, spojen preko hdmi-a na tv.
Kako da ga najbolje iskoristim, tj. koji os da stavim?
Multimedija i to. Imam wifi.
Kolko su jaki CPU i rama te HDD? Ako su jači CPU npr 2ghz, rama oko 1g ili 2gb a hdd oko 40gb na dalje a moš stavit sedmicu ili ako je slabije stavi XP.
Jeli to ova konfiguracija pod moj pc?
Kolko su jaki CPU i rama te HDD? Ako su jači CPU npr 2ghz, rama oko 1g ili 2gb a hdd oko 40gb na dalje a moš stavit sedmicu ili ako je slabije stavi XP.
Laptop iz moj pc.
Jedino što je buraz sredio ekran, tj. nosače, pa sam ga skinio i spojio na tv.
Sad sam malo gledao, nekako najbolje win 7 i WMC.
Laptop iz moj pc.
Jedino što je buraz sredio ekran, tj. nosače, pa sam ga skinio i spojio na tv.
Sad sam malo gledao, nekako najbolje win 7 i WMC.
Onda stavi win 7 64bita i furaj dalje. A WMC ima u sebi win 7 64bit po kao media player.
Dobar dan narode.
Danas najbolji dan u sedmici, obožavam subotu