sta mislite ljudi za 1600kn uzet 2 monitora od 22" i jedan ssd?
Jesu li vrući? 
Jesu li vrući? 
Jesu li vrući? 
Opeko sam se xD
Radije jedan bolji monitor.
Ovisi za što bi koristio, i ako može modeli koje bi uzeo, pa da vidimo.
Ovisi za što bi koristio, i ako može modeli koje bi uzeo, pa da vidimo.
ovako mislim uzet preko bug oglasnika
Pozdrav svima, zna li netko mozda kad izlazi The walking dead - episode 4 nigdje ne mogu nac nesto konkretno...
Dobar dan. Vidim da je Onjegin suspendiran, kaj je sad napravio?
Ovo:
Šteta što mu nisam stigao dati TU.
Joj i ja sam zakasnio šteta hebiga kad je čovjek u pravu
Dobar dan! Ev ja na win 7 64 bit testiro staru usb stick web n walk da probam jel radi na 64bit ali nerade pa sam našao program za 64 bit za tog model i uspješno instalirana i radi net. :)
Jaooooooooooooo, jučer je laptop poludio i imao 4 kvara!!!! Prva je sa skypeom popričo kolege s kamerom i kad laptop odjednom ko onaj na video kad nema slike stvara smetnje. nisam ni mogo ugasit pa sam prisilno kod buttona dulje pritiska i ugasio je. i upalim ja sve ok, poslije opet događa kao prvi put i ja ugasim i pol sata upalim ja sve ok, i opet pred skypom razgovaram s kamerom i ondjedanput crna slika a kod buttona blinka! Jaooooooooooo. I rukom osjetim jako vruč!!! A podrum hladan!!!!!!
I onda sam razmišljao i išo testirat da vidim šta se događa. Matična ima probleme, neradi sleep jer ne diže sliku kad upadne u sleep, a radi hibernacija, druga problema ima primjetio sam da matična pušta struja na punjač ako je punjač ištekan a on svjetli dakle izgleda da neradi jednosmjerni a nebi smio dvosmjerni da ne vrača struja na punjač. Dakle vjerovatno probijen povratni.
Ali matićna puni bateriju.
Zaključak je da matična vrlo vjerovatno da će otić u vječna lovišta jer prošla oko 20 puta pečenja.
Jer laptop ako se previše grije a otkazuje poslušno jedne usb i dvd čitač.
Nello dođi na FB na BUG stranicu spominju se modovi!
Dobar dan. Vidim da je Onjegin suspendiran, kaj je sad napravio?
Ovo:
Šteta što mu nisam stigao dati TU.
Joj i ja sam zakasnio šteta hebiga kad je čovjek u pravu
Pa istinu govori čovjek. Imao sam u prošloj školi roma kolko hočeš... Ne želite ni znati kakvi su.
evo samo da te pozdravim jer vidim da sam ti vrlo drag 

Pa istinu govori čovjek. Imao sam u prošloj školi roma kolko hočeš... Ne želite ni znati kakvi su.
Imao sam i ja jednoga, eno ga drugu godinu u 8. razredu.
Imao sam i ja jednoga, eno ga drugu godinu u 8. razredu.
Da vidiš samo 1. razrede. 60% razreda su cigani. Onda se u 5 počinju rijediti 
Ma to sve treba potuć.. kradu i jos dobivaju pun ku*ac para od države, a ništa ne rade..
Zato nam i je takvo stanje u državi..
Dobar dan ljudi.
Uh,koji naporan dan na forumu. Neki milivat iliti "MILIHVAT" došo se tu pravit važan na forumu i odma sam ga prijavio zbog vrijeđanja. Naravno protjeran je,a to sve mogu zahvaliti moderatoru Dragi i ostaloj ekipi kojoj sam dužan PIVO :D . Sad je on napravio akaunt Dinče - Ku*če al samo nek on i dalje sere jer taj milihvat se može uhvatit sebi za ono... No neću se spuštat na njegovu razinu i ponašat se kao bog i batina. I sam znam da ga mama još lupa po guzi :D
Najviše sam se nasmijao kad je on reko: "Mene nemožeš zaustaviti,jado jadni"
No,srećom pa na ovom forumu ima gazdi! :D
Milihvate ako ovo čitaš samo da ti kažem da sam ti svoju privatnu poruku proslijedio na mail. I više sreće drugi put ;)
Ma to sve treba potuć.. kradu i jos dobivaju pun ku*ac para od države, a ništa ne rade..
U ovoj drzavi svatko osim normalnih ljudi ima neke povlastice.
U ovoj drzavi svatko osim normalnih ljudii ma neke povlastice.
Tu kod nas po školi pokrali bakar sa prozora i boli njih.. i nitko im nemože ništa.
Umorio sam se dok sam pročitao.. If u know what I mean.. prijatelju.. 
Dobra večer svima....
Zadnja poruka u 15:34????
Raspisali se danas...
Ja sam mislio da su temu zaključali zbog postova o nacionalnoj manjini.
večer :)
Prvi dan u srednjoj danas... Ok je prošlo.
večer :)
I tebi čedna djevojčice.
Prvi dan u srednjoj danas... Ok je prošlo.
Jesi li možda skidao hrđu sa stolica?