Dobar dan! Uskoro ču povlačit s foruma. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dan ljudi.
Dan ljudi.. Uspio napravit gta 4 da radi bez trzanja.. Jedina zamjerka mi je ona da neki auti (kao kada voziš romana do njegovog stana), jako loše skreću, pa sam pokupio par kontjenera..

Dan ljudi.. Uspio napravit gta 4 da radi bez trzanja.. Jedina zamjerka mi je ona da neki auti (kao kada voziš romana do njegovog stana), jako loše skreću, pa sam pokupio par kontjenera..

Hahahah barem nisi sebe ozljedio, hahahahahaha 
Dobar dan.
Dobar dan.
Servus!
Dan narode, sta se pametno radi?
Batman na novi
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Meni se restarta onaj Welcome setup (ili kako se to već zove) kada odaberem da mi detektira network. Moram odabrati da nemam network da bi radilo, a onda kasnije ne mogu postaviti network jer nema opcije za to u postavkama (ima samo neki AirPort ili tako nešto).
Meni se restarta onaj Welcome setup (ili kako se to već zove) kada odaberem da mi detektira network. Moram odabrati da nemam network da bi radilo, a onda kasnije ne mogu postaviti network jer nema opcije za to u postavkama (ima samo neki AirPort ili tako nešto).
To ti je zbog toga što si napokon počeo naganjati komade.
Dobar dan svima....
To ti je zbog toga što si napokon počeo naganjati komade.
Dobar dan svima....

Nije daleko od istine

Nije daleko od istine
Znači bliže do laži?
Btw Dan svima...

Nije daleko od istine
Kako je tu promjenu primila Desanka? Nadam se da nije bio plač i škrgut zuba.
EDIT: Nello kad si se već umješao među stručnjake, deklariraj se za što si ti stručnjak i lijepo stavi u potpis.
EDIT: Nello kad si se već umješao među stručnjake, deklariraj se za što si ti stručnjak i lijepo stavi u potpis.
A šta da stavim,a?
A šta da stavim,a?
Čim luđe tim bolje?
Ako može tip stavi da si stručnjak za Tvrdo kuhanu vodu. Ili možda Stručnjak za reinstaliranje Windowsa.
Bok svim birtašima, kak to misliš povlačit kam ideš bit češ zauzet poslovi i tak to ili nekaj drugo. Uglavnom moraš pripazit jer zbog zabušavanja na forumu dobivaš žutanjke jel.

Ako može tip stavi da si stručnjak za Tvrdo kuhanu vodu. Ili možda Stručnjak za reinstaliranje Windowsa.
E stručnjak kod reinstalacije to baš ide....
Bok svim birtašima, kak to misliš povlačit kam ideš bit češ zauzet poslovi i tak to ili nekaj drugo. Uglavnom moraš pripazit jer zbog zabušavanja na forumu dobivaš žutanjke jel.

Ma to ja zezam samo da svi mene sluša i da mene ne fali... Ma samo ujutro do podneva nebu jer ču bit na berbi kuruza. Neznam kad če počet al vjerovatno za 15 -tak dana.
Žutanjak od jajeta? Može slobodno daj...

Nije daleko od istine
Kako je tu promjenu primila Desanka? Nadam se da nije bio plač i škrgut zuba.
Promijenio sam u otvorenu vezu 
Dan ljudi čini se da sam strgo prst...
A joj žao mi je.
Jel poplavio ako nije sve je ok.
A ako je ne znam što dalje radiš na forumu pod hladni oblog i gledaj televiziju.
A joj žao mi je.
Jel poplavio ako nije sve je ok.
A ako je ne znam što dalje radiš na forumu pod hladni oblog i gledaj televiziju.
Pa nije poplavio ali nemogu do kraja saviti.. Mogu veći dio ali ovaj mali gdje je nokat nemrem do kraja, i na malo jači stisak boli jako....
Yebote koja kisa u nas u ST, ne vidim na 10M ispred sebe.
Yebote koja kisa u nas u ST, ne vidim na 10M ispred sebe.
Evo kišice nakon 4 mjeseca i on odmah cendra...
Neka nje, sada moram uciti i da necu
Sad mi fali zima :P
BTW oprastam se sa racunalom, odlazi od mene 
BTW oprastam se sa racunalom, odlazi od mene 
Još jednom za oproštaj...
Opa budemo se ponovili???
Budemo, sa ovim pod moj PC i laptopom kojeg imam dok ne dode vrime za kakvu bestiju :P
Ovdje u Os ni kapi!! 
Ovdje u Os ni kapi!! 
Stici ce valjda i u vas :D