Danas je sve besplatno :)).... Sutra napišem cjenik ;))
ajde posto mi je ovo 500. post moze ovako.... 5 Žuja, 3 radlera, 2 zlatna pana i jedan pelin ...a za ostale neznam 
Danas je sve besplatno :)).... Sutra napišem cjenik ;))
ajde posto mi je ovo 500. post moze ovako.... 5 Žuja, 3 radlera, 2 zlatna pana i jedan pelin ...a za ostale neznam 
Previše ozbiljno shvatate birc, hocetel jos stvarno pocet naplacivat xD
Previše ozbiljno shvatate birc, hocetel jos stvarno pocet naplacivat xD
Daj suti jos me nisu posluzili 
Evo ga samo mi nema pelina 
Ak ja bum vidio cjenik piča na bircama i ja ču markerom precrta dvije nule npr ta kava 5,00kn a ja markerom onda bi orekrižio dve nulu (5,00) i onfa bi bio 5 lipe. To meni paše a i vjerujem svima bi pasalo osim političara.
Deleted.
Ak ja bum vidio cjenik piča na bircama i ja ču markerom precrta dvije nule npr ta kava 5,00kn a ja markerom onda bi orekrižio dve nulu (5,00) i onfa bi bio 5 lipe. To meni paše a i vjerujem svima bi pasalo osim političara.
A ŠTA SI TI MISLIO DA ĆU JA STARNO CJENIK STAVITI???? uvrijedio si me Nello...
konačno dobio i adsl :D
http://speedtest.net/result/2138253797.png
istina brzina je očajna, al eto bar radi xD
to na Optimi?
Evo ga samo mi nema pelina 
Jebiga nije stao eo ga tu:
ee tako sada mogu u miru utakmicu pratiti ;)
Uf, ma ja samo šalim bez brige. Ako jesam
i primi moje isprike.
Kako tako sporo?
Uf, ma ja samo šalim bez brige. Ako jesam
i primi moje isprike.
Isprika prihvaćena.. Ajde runda na mene.. Šta piješ?
to na Optimi?
da...
Kako tako sporo?
do sad nije radilo uopće tako da je ovo napredak xD
sredit će oni to, moram opet zvat -.-''
Pepsi ak ima ili ak nema može Bambus.
A kolika bi trebala biti brzina ? ako nije tajna ;) ?
HITNO.
rade li poste subotom?
Pepsi ak ima ili ak nema može Bambus.
PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI PEPSI
Ko još normalan pije Pepsi T.T
A kolika bi trebala biti brzina ? ako nije tajna ;) ?
4Mbits
HITNO.
rade li poste subotom?
Koliko ja znam ne....Samo vece poslovnice jedna je u jurisicevoj ako si iz ZG....
Ko još normalan pije Pepsi T.T
Ja.......
Edit:ouch onda je stvarno optima nekaj zeznula...evo bas mi kaze frend jucer da oni vec 3 tjedna nemaju net na optimi.... zvali su sluzbu, kazu da nemaju pojma kaj je ....
Meni je Pepsi super, ponekad i bolja od (Coca)Cole.
Želite li vi gospodine "fučkaj ga" naručiti nešto?
Ne trebam ništa, vode sam se napio iz kante kao konj tak je najbolje i nema frke.

Stručnjak za odmaganje...
DOBRO JUTRO!
Dobro jutro dobri ljudi 
ako je vama jutro, a što je s nama koji smo budni od 4:20h 
Dan ljudi... Šta ima?