Stručnjak za odmaganje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stručnjak za odmaganje...
Sumnjam za potres mozga... Prestaje polako, aspirina 3-4 su pomogla... Valjda će do navečer prestati... No nnemogu headset normalno staviti, boli me ova šljiva koja mi izrasla...
Sumnjam za potres mozga... Prestaje polako, aspirina 3-4 su pomogla... Valjda će do navečer prestati... No nnemogu headset normalno staviti, boli me ova šljiva koja mi izrasla...
Polij glavu hladnom vodom, spasit ces se..
Yebem ti vrata od auta.
Ja sam si prije 3-4 mjeseca pricepio tri prsta (palac,kaziprst i srednji) Pola nokta kod palca mi je palo... za poludit ....
Ako ima potres mozga neće mu tu ništa pomoć. Znam iz vlastitog iskustva :). Može samo čekat da prođe.
Ako ima potres mozga neće mu tu ništa pomoć. Znam iz vlastitog iskustva :). Može samo čekat da prođe.
Al svejedno je bolje neka otidje kod doktora.... Ipak je sigurni je tako ..... Bolje sprijeciti nego lijeciti :)
Al svejedno je bolje neka otidje kod doktora.... Ipak je sigurni je tako ..... Bolje sprijeciti nego lijeciti :)
Naravno, mora otići kod doktora i on će mu najvjerojatnije dati neke tablete protiv bolova.
Ja sam si prije 3-4 mjeseca pricepio tri prsta (palac,kaziprst i srednji) Pola nokta kod palca mi je palo... za poludit ....
Imao sam i ruznijih ozljeda tipa izderano koljeno, slomljena ruka itd. ali nista ne boli kao ovo, ovo je uzasno 
Naravno, mora otići kod doktora i on će mu najvjerojatnije dati neke tablete protiv bolova.
tako je .... Imao sam i ja potres mozga i proslo je samo od sebe, al danas su takva vremena kakva jesu, vise neznas sto imas,a sto ne :( . Najgore mi je kada cujem da se 28godisnji sportas srusio i umro ili netko sa 30 godina dobio infarkt. To nisu godine za infarkt, a kamoli za umrijeti.....
imam malo neobično pitanje... trebam poslati prijavu za javni poziv i staviti naznaku «Javni poziv za stručno osposobljavanje».
Uopće mi nije jasno gdje bi ta naznaka trebala stajati na koverti
Imao sam i ruznijih ozljeda tipa izderano koljeno, slomljena ruka itd. ali nista ne boli kao ovo, ovo je uzasno 
Idi na hitnu i tamo ti budu malim svrdlom probušili nokat i istisnuli onu krv ispod van, a sve to možeš i doma sam.
Nokat ti bude iovako sam otpao, nisam jednom imao crni nokat.
Ovaj put zaista bez zajeb...
Idi na hitnu i tamo ti budu malim svrdlom probušili nokat i istisnuli onu krv ispod van, a sve to možeš i doma sam.
Covjece najezio sam se kad sam ovo procitao 
Tiby otkud ti... Nije te bilo cijeli dan.. Nego istina bolje odi tamo da ti to izbuše..
Covjece najezio sam se kad sam ovo procitao 
Znam nije ugodno ali onaj osječaj poslje nemjerljivo/ bol odmah prestane i više ne osjetiš svaki otkucaj srca u prstu.
Bio sam i sam svoj majstor kad sam vidio kako mi to rade u hitnoj.
Ti si još dobar imao sam tri komada crna kad mi je stari pustio haubu na ruku... i sad se naježim...
crko mi najbliži odašiljač...sad sam na edge-u -.-''
Fino ja budem sad na paprikaš...
Bok svim birtašima, kaj je bilo zapravo da nije na odašiljaču puko klinasti remen jel ili nekaj slično.

Bok svim birtašima, kaj je bilo zapravo da nije na odašiljaču puko klinasti remen jel ili nekaj slično.

ne, zupčasti :)
vecer, evo mene s bicikla doma
Ima li zivih?
Ima li zivih?
Slabo, jedan dobio po prstima drugi po glavi godišnji su svi vani nahodavaju, nekima odašiljači krepavaju, zupčasti remeni itd.
Nitko ni rundu da okrene u ove tople dane, a ja ne volim sam cugati.
Thnx evo malo nešto za uz pivkana.
Eh ja se nadah nekakvim cevapima, kulenu, prsutu... kad ono dobih perece 
To se sad ne tamani, jede se voće i povrće na ovim temperaturama, osim toga svaki pravi gazda je već pojeo svoje kulene i pršute...
To se sad ne tamani, jede se voće i povrće na ovim temperaturama, osim toga svaki pravi gazda je već pojeo svoje kulene i pršute...
ah zato ja imam nesto domace vratine i speka doma 

Užas sad moram ići tražiti nešto za klopu a rekao sam kako iza 18 nema ništa

Ubio si me u pojam a mogli smo ostati na slancima i pivkanu...

Užas sad moram ići tražiti nešto za klopu a rekao sam kako iza 18 nema ništa

Ubio si me u pojam a mogli smo ostati na slancima i pivkanu...
hhahah svakog johnny okrene od onoga sto si je netko zadao :D.... Nemos ti protiv Johnny-a i speka :D