- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam načul da lopatu potrgal, tak da si išel pijan čistit snjeg pa si opal na lopatu i eto puče ona ko staklo.
Želim postati uzoran član ovog foruma, zato odsad pišem samo pametne postove.
Sretno, bdw odlična ti ona slika fatmanai chubina...
Jedna od pametnijih slikica u zadnje vrijeme.
Dobar dan! Kako ste mi, šta se radi po vručini?
Držimo se lada i ventilatora...
Testira se zone alarm... Iskreno, neznam baš kak će uraditi :PPP
A ništ kaj bi radili odmara se, i izležava svi od reda nema iznimke a usput se gleda rukomet kaj drugo.
Ove tvoje mačore miševi mogu podojiti kako su puni energije.
A ništ kaj bi radili odmara se, i izležava svi od reda nema iznimke a usput se gleda rukomet kaj drugo.
Hehehe a eto nemam ni ja više mačke. :(
Šta im bilo?? Sry nisam baš u toku..
U proljeće mi nestao voljeni mačak tak da neznam ni gdje je pretražio sam, a mali mačak koji sam imao nečeg preminuo a nađen uzvan kuće.. A mačka pobjegla susjedu a ja se čudim i više me neprepozna?!?
U proljeće mi nestao voljeni mačak tak da neznam ni gdje je pretražio sam, a mali mačak koji sam imao nečeg preminuo a nađen uzvan kuće.. A mačka pobjegla susjedu a ja se čudim i više me neprepozna?!?
:((((( šteta..
Sam mi nije jasno zaš mačka pobkegla susjed a kad ja zovem ona neće doć, a uredno kod nas hranila. Neide mi to u glavu...
Sam mi nije jasno zaš mačka pobkegla susjed a kad ja zovem ona neće doć, a uredno kod nas hranila. Neide mi to u glavu...
Mislim da ju je on hranio, umiljavao joj se (mislim mazio ju itd.), pa ga je zavoljela više od tebe i onda se pravi da te ne prepoznaje.. Tak je bilo sa frendovom mačkom.. Isto ošla do susjeda on joj dao jest, malo ju mazio i od tog dana nije više prepoznavala frenda, niti je išla kod njih...
Mislim da ju je on hranio, umiljavao joj se (mislim mazio ju itd.), pa ga je zavoljela više od tebe i onda se pravi da te ne prepoznaje.. Tak je bilo sa frendovom mačkom.. Isto ošla do susjeda on joj dao jest, malo ju mazio i od tog dana nije više prepoznavala frenda, niti je išla kod njih...
Da baš sumljiva ponašanja mačke... Istina kod hrane kad neš fino onda se sjeti da ide kod nje tj susjedu...
Kolko sam puta to ja reko, pa moje pametne postove mozes nabrojat na prste.
Ti brojiš postove u temama u kojima sudjeluješ hmmmm,,,,
Ti brojiš postove u temama u kojima sudjeluješ hmmmm,,,,
Nikad to nisam nikom reko ali Mitch nađi si život
A vjeruj, nikog ne zanima koliko imaš postova.
@XX lockaj ovo molim te, samo se spameri skupljaju.
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/pronaden-sgsiii/158917.aspx?page=1&jumpto=3066789&sort=asc&view=flat
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/pronaden-sgsiii/158917.aspx?page=1&jumpto=3066789&sort=asc&view=flat
Pa lockaj temu i gotovo.
Pa lockaj temu i gotovo.
Pa ne moze sam
drugi put možeš sam prijavit prvi post u temi i zatražit lockanje, ovako možda nitko ne vidi post...
Pa lockaj temu i gotovo.
nije on mod xD
Pa lockaj temu i gotovo.
Pa ne moze sam
Koliko ja znam autor teme si može sam lockati temu ili griješim.