- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma nije nitkome za sada, ali se cini da hoce.
Nadobijao sam ih se ja u bircu...
pa dobro birc je spam i zahebancija, al neki ipak pretjeruju...
trolanju nije mjesto nigdje pa ni ovdje...
usput:
Pa njemu se po nicku vidi da svršava na COD2.
'Sup peeps.
Stigao mi BF3 RU key, aktivirao i instalirao...malo odigrao SP kampanju i dosta dobro ide samo mi nekako shitty igrat SP.
Odem na TF2 kad ono neki lag, ping mi dobar i fps dobar, kad sjetim se ja, imam dosta toga instaliranog pa bi mogao defragat HDD. Imao sam šta vidjet, 45 GB fragmentirano.....eto 50% gotovo i još ima 2 sata rada
Dan svima.
ljudi moze pomoc ?
zasto svaka slika koju skinem npr. sa interneta i stavim za desktop sliku, bude mutna ?
ljudi moze pomoc ?
zasto svaka slika koju skinem npr. sa interneta i stavim za desktop sliku, bude mutna ?
Trazi slike rezolucije slicne rezoluciji ekrana.
Trazi slike rezolucije slicne rezoluciji ekrana.
ne pomaze..
ljudi moze pomoc ?
http://interfacelift.com/wallpaper/downloads/date/any/
Na toj stranici ti automatski namisti sliku tvoje rezolucije.
a zbog cega ne mogu druge ?
a zbog cega ne mogu druge ?
Možeš slike veće rezolucije od tvoje, one će izgledat zrnato, a manje rezolucije će bit mutne.
Zbog toga jer se piskeli razvuku.
evo ako ti sto pomaze...
Da, slika je premale rezolucije.
Kad tražiš na googleu slike upiši tekst>slike i sa strane odaberi Velike slike (large)
Da, slika je premale rezolucije.
Kad tražiš na googleu slike upiši tekst>slike i sa strane odaberi Velike slike (large)
ne pomaze, jos je gore...
ova je odlicna!
kako to da ova nije zrnata itd ?
o vidi stvarno
Hvala puno !
Dobar dan ljudi.
o vidi stvarno
Hvala puno !
Koji vrag ti radiš na Bug Forumu ako neznaš sliku sa Googla spremiti u punoj veličini?
Napokon doso doma iz grada -.-
Vani ko da je neko sjeo tipa Žak na cijeli grad pa nema zraka.
Koji vrag ti radiš na Bug Forumu ako neznaš sliku sa Googla spremiti u punoj veličini?
problem officer ?
Do 31.8 je akcija ako sad predem, pola na sve tarife iducih 12mj.
I jos znam par vodecih ljudi tamo, ma fino.
Ovaj tele2 se srozo od kad ih je kupio THT
jel mi mozete procjeniti samsung galaxy s bez garancije ekran savrseno ocuvan iza ima nekoliko sitnih ogrebotinica i ima gore ogrebotinu na vrhu...s njim ide punjac i usb..kolko to odprilike vrijedi aj hitno mi je :P

NE
imaš temu za to
jel mi mozete procjeniti samsung galaxy s bez garancije ekran savrseno ocuvan iza ima nekoliko sitnih ogrebotinica i ima gore ogrebotinu na vrhu...s njim ide punjac i usb..kolko to odprilike vrijedi aj hitno mi je :P
bubam... 750 kn ?

800-850Kn.
Otprilike.
NE
imaš temu za to
800 kn