Jutro.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna li ko raditi u FL studiu? xD
Trebala bi mi malena pomoc :x
Bok svim birtašima, u Zagrebu se raspuhalo ko blesavo ti bokca bit če nevremena izgleda fučkaj ga.
Bok svim birtašima, u Zagrebu se raspuhalo ko blesavo ti bokca bit če nevremena izgleda fučkaj ga.
Ma ne pretjeruj, pojavio se malo jači povjetarac kaj ti nisi nikada doživio buru u Senju?
Ma ne pretjeruj, pojavio se malo jači povjetarac kaj ti nisi nikada doživio buru u Senju?
Malo veči povjetarac ne baca moje šljive, svuda po dvorištu fučkaj ga to su bili vrlo jaki udari vjetra dok je trajalo.
Malo veči povjetarac ne baca moje šljive, svuda po dvorištu fučkaj ga to su bili vrlo jaki udari vjetra dok je trajalo.
Aha brinu te šljive...
Aha brinu te šljive...
Ajde morski pojedi te šljive, hehe.
Mmmm fine šljivove knedlice preljevene s preprženim prezlima...
I ja ga volim ali ove godine nisu ni rodne, katastrofa... A bojim da će kukuruz bit če umanjen rodnim zbog suše... Odoh lijevat vrt
Ma ja rađe smažem šljive ovak friške, tak je najbolje jer od pečenih i kuhanih nema koristi puno iako su knedleki fini kaj drugo no sirovo klopat i nema frke.
Ide tko samnom na lignje?
Don gdje je caka?
Hentai lignje ili?
Don gdje je caka?
Hentai lignje ili?
Nema cake - ja sam gladan i odoh na lignje!
Nema cake - ja sam gladan i odoh na lignje!
forum.hr lignje?
Pozdrav ekipa,
imam 2.1 zvucnike Labtec i nove Edifier zvucnike koje sam uzea u Njemackoj. Mene zanima jese može spojit ti stari zvučnici da ne skupljaju prašinu bezveze
Pazite ovo :
http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-borbeni-komplet/53483.aspx?page=243&jumpto=3054360&sort=asc&view=flat
I sad me lik na PP trazi da napravim novi link jer ovaj ne radi?!?!?!?!?!
Čovjeće, umjesto da mu date lijep i konkretan odgovor vi ga tu trollate i ismijavate.
Svašta.
Sad je voče na redu, viš da sam ja šljive spomenul kakve sad lignje bez upadica molim.
Mmmm pogodi to sam upravo papao.
Pohane lignje, savršene, oguljena kožica sa njih tako da nisu crvenkaste i žilave, nego bijele i sočne.
Pomfrit, ne kupovni za fritezu, nego od pravog domaćeg krumpira, savršeno.
Domaći tartar, ne kupovni poluproizvod.
Domaći paradajz i zelena salata.
Pola litra točenog piva (Karlovačko).
Sve skupa platio 42kn.
Čovjeće, umjesto da mu date lijep i konkretan odgovor vi ga tu trollate i ismijavate.
Svašta.
LOL
vec je 17 puta pitao, da li smo mu pravi link, ali on trola i ne da mu se posjetit link, cak ni pretrazit xda u gugl.
mozda najbolje da netko svrati do njega i da mu otvori stranicu.
Zatvoreno nosite se u night club s svojim lignjama...
jutro..
Dobro jutro ljudi.
Dobro jutro ljudi.
Jutro.. Napokon na svojem carstvu!! :DD