Dan narode, ebem telefon i one budale sto zivkaju svako malo (isprike ako neko od vas to radi), zovu u 8 ujutro odma za magnetske neke narukvice, vi samo morate platiti dostavu 90 kuna.
Dan narode, ebem telefon i one budale sto zivkaju svako malo (isprike ako neko od vas to radi), zovu u 8 ujutro odma za magnetske neke narukvice, vi samo morate platiti dostavu 90 kuna.
Zar su još aktivni? Zaista se više i ne sjećam kada sam zadnji put doživio takav slučaj.
Toxic, sve najbolje.
Jel mislite da je ovaj oglas pravi? http://www.njuskalo.hr/pc-igre/diablo-3-pc-igra-akcija-oglas-5446423
Seems legit.
Sve najbolje kolega.
Ipak je utvrđeno da je parodija. Ali ovakvi kao što su ti na tom forumu zaista postoje, nažalost!
Boli me lijevi sjekutić i reagira na toplo hladno :S. Zubar mi na godišnjem, a kod ovih mesara iz doma zdravlja ne idem.
Jel znate kako da ublažim bol tek toliko da me boli dok nejedem?
BTW Toxic sve najbolje :)
Sretan rođendan Toxic1337
Dan ljudi, upravo sam si kupio novu sexy lacoste-inu torbicu
Dosadilo mi po đepovima nosat mobitel, novčanik, ključeve od auta itd.
Upravo sam instalirao WIN 7 :D
ali sam preko kompa isao instaliravat,nisam ga rebootao pa onak pokrenuo jel to ok? i bio mi je ostao folder windows.old koji sam obrisao,ali su mi svi driveri ostali pa nemoram opet instaliravati :D
Sretan rođendan toxic1337.
Sad sam našo na internetu da inače košta 425 kn
Baš sam ljepo uđendario akciju
http://www.maras.hr/detalji_proizvoda.9560a0aa96ee461581a709c9cac8d15a.lacoste-n85-05002-new-city-casual.aspx
Sad sam našo na internetu da inače košta 425 kn
Baš sam ljepo uđendario akciju
http://www.maras.hr/detalji_proizvoda.9560a0aa96ee461581a709c9cac8d15a.lacoste-n85-05002-new-city-casual.aspx
kako pederski izgleda
pozdrav
Toxic sretan rođendan.
Dobar dan...
Upravo sam se popišao.
Baš mi je dosadilo to raditi u wc-u na katu, pa sam otišao u wc u prizemlju.
BTW. usput sam popio i čašu mineralne.
pozdrav
I tebi...
e samo da ti kazem,probao sam sa swift shaderom pokrenuti limbo,radi,ali naravno jako steka i onda sam skinuo neki program za mjenjanje rezolucije i stavio sam 320x240 i 16 bitnu boju i onda je bilo mozda cak i igrivo (oko 20-25 fps) ali watermark je kroz cijeli ekran bio pa nisam mogao igrat xD
Bome,bome izgleda da su ljudi stvarno u pravu stvarno ti treba četverojezgreni za dobre preformanse,što je smiješno i ironično jer ko očekuje od lika s prastarom konfiguracijom da ima i5,a prvotno je program namijenjen za starija računala.Ah dobro imaš zato 3d analyze,no nažalost ništa od SM 3.0.Iako pada mi na pamet cod 4 koji bi vjerojatno išao zbog načina optimizacije igre.Ozbiljno ako slučajno ikad naiđeš na cod4 pa ga skineš probaj onda s swift shader čujem da mnogi s dualcima ga razumno vrte,no to je samo zbog čudne optimiziranosti igre gdje skoro svi resursi idu u fps.
Samo prijedlog ako ikad nabaviš cod4.
oooooooooooooooooooooooooooooooo
pozdrav ekipa.... vidi vas.. imamo novih... a XXX-Man postao moderator.. svaka čast...
kako ste, kako ide? Nisam bio ima 100 godina...
e baš ste bezobrazni :(
bok ljudi trebala bi mi hitna pomoć oko moba neznam gdje da pitam
Broj je 194.
Broj je 194.
Ma ne griješiš Nello broj je 112.
Ma ne griješiš Nello broj je 112.
112 je glavni ali te oni usmjere. Bilo je 94 sad više nije nego 194. Više o tome. http://danas.net.hr/hrvatska/uvodi-se-jedinstveni-broj-za-hitnu-pomoc-194
EDIT; Jel sad ja griješim? Ha, Tiby? Treba samo googlat i svašta nađe info.
bok ljudi trebala bi mi hitna pomoć oko moba neznam gdje da pitam
Kad sam krenuo citati post, ocekivao sam na kraju : " ... neznam gdje sam "
EDIT; Jel sad ja griješim? Ha, Tiby? Treba samo googlat i svašta nađe info.
Oprosti nisam imao tvoju viziju, koja je dakako bila ispravna.
Sad sam skužio što si napisao.