Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.187.918
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

e ljudi dobar dan,imam jedan problem sa novim windowsima...jcuer navecer sam instalirao nove windowse (xp) i sad mi ne radi nijedna igra,probao sam minecraft,portal,san andreas,cs 1.6, 

minecraft se samo crasha,portal i san andreas isto sa onim don't send sran*ima a cs 1.6 neki memory error...u cem je problem? :/

vatefak is going on :D
16 godina

Dan narode, jel mogu ja odbiti uzet paket koji mi dođe postom. Narucio sam od covjeka ima vec neko vrijeme i paket nije stigao. Znaci jel mogu reci da mu se paket vrati i da ja ne zelim platiti?

16 godina
moderator
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

naravno da možeš...

ionako ako ga ne preuzmeš u roku 5 dana se automatski vraća

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
protjeran
XYomegaYX kaže...

Dan narode, jel mogu ja odbiti uzet paket koji mi dođe postom. Narucio sam od covjeka ima vec neko vrijeme i paket nije stigao. Znaci jel mogu reci da mu se paket vrati i da ja ne zelim platiti?

Mozes.

clock2much
16 godina
neaktivan
Nello kaže...

Večer i tebi. Vidi ovo šnjof-šnjof. Meni nekak sumljivo... {#}

Lol, sad više ne poklanja nego se preselio na prodaju. Kao što sam reko sumljivo i sad više nije.

Nenad
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

e ljudi dobar dan,imam jedan problem sa novim windowsima...jcuer navecer sam instalirao nove windowse (xp) i sad mi ne radi nijedna igra,probao sam minecraft,portal,san andreas,cs 1.6, 

minecraft se samo crasha,portal i san andreas isto sa onim don't send sran*ima a cs 1.6 neki memory error...u cem je problem? :/

A jel kojim slučajem ti novi windowzi imaju sve drivere kao i matična chipset drivere,hmm?

Ako još uz to imaš i bsod-eve mogu ti pomoći ovako napamet ne.Možda da za sad probaš s Driver verifier(verifier.exe)

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 15:59 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Zašto ne instaliraš 7?

Ja imam 7 na puno lošijem PC-u od tvog.

Stručnjak za paranormalne pojave
14 godina

Dobar dan...

Kako su modovi danas fletni.{#}

14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
bancic123 kaže...

A jel kojim slučajem ti novi windowzi imaju sve drivere kao i matična chipset drivere,hmm?

Ako još uz to imaš i bsod-eve mogu ti pomoći ovako napamet ne.Možda da za sad probaš s Driver verifier(verifier.exe)

evo,fixao sam bio je problem u driverima,jer sam skinuo modane driver kakti za bolji fps u windowsima ali ocito nisu bili dobri pa sam stavio official :P

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Ikarus01 kaže...
bancic123 kaže...

evo,fixao sam bio je problem u driverima,jer sam skinuo modane driver kakti za bolji fps u windowsima ali ocito nisu bili dobri pa sam stavio official :P

Nisam znao da ima modanih za 3650 HD ili to kojim slučajem igraš na laptopu 950GMA,ako igraš na GMA reci pa ću ti preporučiti odlične moddane drivere.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 18:30 (Ikarus01).
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

Nisam znao da ima modanih za 3650 HD ili to kojim slučajem igraš na laptopu 950GMA,ako igraš na GMA reci pa ću ti preporučiti odlične moddane drivere.

da igram na laptopu...ako imas kakve dobre modane ali za xp :P

Edit by mod

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 19:17 (XXX-Man).
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

GMA,ako igraš na GMA reci pa ću ti preporučiti odlične moddane drivere.

da igram na laptopu...ako imas kakve dobre modane ali za xp :P

Ako je GMA ovi su za xp http://9xxssf.info/files/file/12-intel-4926-release-windows-xp-x86/.

No i ako samo pomišljaš vrtiti moddane definitivno ti treba sedmica(bez brige i Pentium III je može podnijeti).Dakle ako se odlučiš prebaciti na sedmicu Sherry(A.k.a angelictears) i tribaljet za sad rade odličan posao.Tu su njihovi radovi http://9xxssf.info/files/category/1-modded-drivers/ Samo što su im serveri užasno spori tako da skini te filove s Mediafire.Sherry radi stvarno dobre modove no ako igraš igre source engine(VALve) Alpha je bolji tu.Također ako namjeravaš igrati source igre reci pa ću ti reći koje komande trebaš upisati u konzolu,to se jedino na halflife2 ne mora upisivati,a left4dead zaboravi jer su makli sve niže od dx9.

Također ako imaš dualcore procesor možeš si i gameplay poboljšati emulirajući neke shader 3.0,sa single ni ne pokušavaj,a ako nemaš dualca 3d analyze je jednako dobar samo znaj 3d analyze te samo provuče ispod vrata i upozorenja,ostalo ovisi o tvom kompu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 18:52 (Ikarus01).
17 godina
dan!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
dan!

Noć!!! {#}

Nenad
16 godina
neaktivan

Suton.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

da,imam dual core 1.8.ghz....budem sad "nabavio" win 7 pa cu onda instalirati ovaj alpha jer kanim igrat css :P  btw hvala puno :)

16 godina
moderator

fuckin' trolls

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

fuckin' trolls

what do u need ?

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Ikarus01 kaže...

da,imam dual core 1.8.ghz....budem sad "nabavio" win 7 pa cu onda instalirati ovaj alpha jer kanim igrat css :P  btw hvala puno :)

Dont mention it.Samo ako stigneš probaj i testirati s swiftshader 3 na tom dualcu,tako da znam kako se ponaša u laptopu u slučaju da netko drugi ili ja želimo nekog savjetovati.

Btw.Kad budeš igrao css omogući konzolu(obožavam source engine) i upiši mat_dxlevel 70 ili71,80,81 ili 90 ima još i 95 i 98 no ne mislim da će to biti moguća opcija uzimajući u obzir gma faktor.https://developer.valvesoftware.com/wiki/Mat_dxlevel

Uglavnom ako kojim slučajem dobiješ izobličenu sliku(vjeruj mi znat ćeš izgleda kao golema hrpa zelenih i crvenih polygona) sve niže od mat_dxlevel 90 bi trebalo riješiti problem,budući da gma ne podržava ništa iznad Software shader model 2.0 i nema Hw T&L.

Također evo ti tu još par kodova za bolji gameplay samo backupiraj ini prije mijenjanja ičega http://intelx3100capable.blogspot.com/2008/12/how-to-run-counter-strikesource-on.html

Još nešto ako namjeravaš skinuti css skini ga od setti-najbolji comunity i također skini garys mod kad ti klasična igra nakon nekog vremena dosadi,vjeruj mi malo stvari Garry mode ne može,plus ako znaš programirati možeš i napraviti vlastitu source igru.

To je to od mene ,uživaj u gejmanju.

@XXX samo nastavi ovako psovati i morat ću ti dati karton,ovdje su djeca čovječe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 20:01 (Ikarus01).
16 godina
moderator
Ikarus01 kaže...

@XXX samo nastavi ovako psovati i morat ću ti dati karton,ovdje su djeca čovječe.

imam ja kartona na bacanje, hoćeš koji?

13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Ikarus01 kaže...

imam ja kartona na bacanje, hoćeš koji?

Ne hvala na dijeti sam{#}.

Ne sad ozbiljno tko te to razljutio,ako se ne možeš izjadat u virtualnom bircu gdje drugdje možeš,jedino u virtualnoj ispovjedaonici no to se vjerojatno plaća,a ionak stvarne stvari su precijenjene.

Stvarno reci tko te naljutio.

16 godina
moderator
Ikarus01 kaže...

ovaj troll iznad koji bespotrebno otvori temu, zakeljim mu link na temu gdje treba pitat i onda on umjesto da tamo pita trolla po bircu

i to još sa kilometarskim citatima...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 20:53 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

e samo da ti kazem,probao sam sa swift shaderom pokrenuti limbo,radi,ali naravno jako steka i onda sam skinuo neki program za mjenjanje rezolucije i stavio sam 320x240 i 16 bitnu boju i onda je bilo mozda cak i igrivo (oko 20-25 fps) ali watermark je kroz cijeli ekran bio pa nisam mogao igrat xD

13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Ikarus01 kaže...

ovaj troll iznad koji bespotrebno otvori temu, zakeljim mu link na temu gdje treba pitat i onda on umjesto da tamo pita trolla po bircu

i to još sa kilometarskim citatima...

Reci mi njegov nadimak,dobar sam pregovarač,tak sam isto razgovarao s Ghettoblaster,a.k.a Electricman,a.k.a EveryoneHatesMe :P.Ja ću ga urazumiti bez potrebe za kartonima ako se s time slažeš.

14 godina
bancic123 kaže...

e samo da ti kazem,probao sam sa swift shaderom pokrenuti limbo,radi,ali naravno jako steka i onda sam skinuo neki program za mjenjanje rezolucije i stavio sam 320x240 i 16 bitnu boju i onda je bilo mozda cak i igrivo (oko 20-25 fps) ali watermark je kroz cijeli ekran bio pa nisam mogao igrat xD

A dečki nađite si sobu (temu)...{#}

16 godina
moderator
bancic123 kaže...

a nebi u neku drugu temu s tim?

Ikarus01 kaže...

Reci mi njegov nadimak

^^

15 godina
Tiby kaže...

A dečki nađite si sobu (temu)...{#}

Muška ljubav je najjača...{#}

Dobra večer svima....

Stručnjak za odmaganje...
16 godina

Jutro {#}

15 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Jutro {#}

Jutro :))

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Jutro.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice