Danas će past prva duža vožnja, cca 130km do bake i dida na selu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj reci relaciju, znaš khmmm.....
Bdw. i pamet u glavu...
Daj reci relaciju, znaš khmmm.....
ne kontam...
ne kontam...
Pojedinci bi se malo pripazili...friški šofer...
ne kontam...
Pojedinci bi se malo pripazili...friški šofer...
Aha. Stari je još konto stavit gore neku tablu mladi vozač
Za početak poštuj prometna pravila i nemoj gledat policajca nego samo voziš a ako gledaš u policajca, policajac će ti zaustavit jer će ti izgledat ko da si sumljivac da neš kriješ.
I da na cesti ima budale, valja bit na oprezu. Ako se osječaš umorno u vožnji stani pred kafiće i popij koje piće i nastaviš sigurno na put. Sretan ti put!
Aha. Stari je još konto stavit gore neku tablu mladi vozač
Samo nemoj staviti onaj trokut beba u autu...
Uzas!
Uzas!
Nisam ni ja lud što gleda kod kuće filmove
Otkud tebe po danu na forumu?
došao vidjet dal treba podijelit još kartona u temi 2. svjetski rat :)
LoL a počelo je odovle xD
BTW Dan narode, evo ja sređujem svoj MC server. Malo-malo lag pa moram sređivat fucking softver....mislim da je do samog hostinga -.-
Imamo novog clana
http://www.bug.hr/forum/user/branx_zg/61103.aspx
Navodno suradivao s bugovcima, a pisao za PC Play
Vidio sam tipa koji se prije dosta godina navukao koke na šanku, stao na ogradu balkona u disku, viknuo "Batman!" i htio skočiti s ograde. Srećom, disko je bio prepun i nekolicina ga je uhvatila da ne skoči. Tipa znam od kad smo bili djeca i uvijek je volio stripove o Batmanu i Spidermanu.
btw.
Kakva je razlika izmedu elektrotehnike na Ritehu ( Tehnicki fakultet Rijeka ) i TVZa ( Tehnicko veleuciliste Zagreb ) kad su oboje stručni studiji ?
Ja sam izabrao da iduce godine prijavim na Ritehu elektrotehniku zbog reputacije faxa i samog grada ( more je blizu ;) ), no cisto me zanima !
Pogodnosti / nepogodnosti !?
Sta biste vi izabrali, Rijeka ili Zagreb ? ;)
Večer, nigdje nikoga sigurno svi namaču noge u moru.
Kako da ne :D
Večer.
Kako da ne :D
Znači i ti imaš lavor.
Nemoj danas zaboraviti zatvoriti birc i otvoriti night club.
I da, ako me bot ne preduhitri :D
Bok svim birtašima, tu smo negdje kako ko neki se namaču a neki spavaju ko mački po vručini kaj moš ništa.
Bok svim birtašima, tu smo negdje kako ko neki se namaču a neki spavaju ko mački po vručini kaj moš ništa.
Ma daj tko bi sada spavao ljeto je za haj lajf do zore ili si zaboravio kako to ide?
Ma daj tko bi sada spavao ljeto je za haj lajf do zore ili si zaboravio kako to ide?
Tiby, nemoš vjerovat ja danas spavo triputa. Uh sad još vani sparina pa neznam jel ću moć zaspat.
Tiby, nemoš vjerovat ja danas spavo triputa. Uh sad još vani sparina pa neznam jel ću moć zaspat.
Helou, tri puta pa ja više ne mogu tri puta ni je... (mislio sam jesti)
Stari moj noćas si ti dežuran u night clubu, daj nabavi neke komade pa se i ja možda dotepem.
Lock.
Dobar dan! Ma, što. Meni je već poslijepodne.
Jutro.
DOOOOBBBRRROOOO JUUUUTTTROOOOOO
Dan narode, sta se radi?
Dan narode, sta se radi?
Dobro jutroooo... ja oke a Vi? I šta radite po običaju?