- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan, večer...
imam složeno ovak'
Vidim da ti je posivljenog i ukljućiga i makni update i rješena stvar.
Dobar dan, večer...
Veče i tebi...
...pa baš to i neću, da mi automatski update-a...
pa onda makni te kvačice...

bok..idem jest
OoooOOoo Seneka, pa đesi tiiii? Da smješno kak je opo kroz prozor.. Uffff,
big pozdrav nello

...kad si već tu trebam malu pomoć, kak' maknuti ovu dosadu da mi se stalno ne uključuje, bez update-a...
napravi update flash playera
...10Q...
Dobar dan, večer...
Opet nisi s ničim ponudil usput, nema nit pive nit piroški sa sirom ili barem čips iz Getroa za sirotinju itd škrtariš jel.
Nabavih floppy drive napokon, mogu flashat bios (treba mi za neku staru matičnu)
Imam neke probleme s kompajliranjem apk.
Sutra cu ponovo -.-
Nabavih floppy drive napokon, mogu flashat bios (treba mi za neku staru matičnu)
Em ti miša, šta mi nisi reko, pa ja imam toga a dajem ti badava ionako mi meni netreba!!!
...maknuo sam sve i opet isto, nema to možda veze sa firefox-om...treba mi neki stručnjak...
Updataj flash a firefox mora ugasit tad će uspješno instalira i update više neće bit osim ako ne izađiu novije firefox.
Em ti miša, šta mi nisi reko, pa ja imam toga a dajem ti badava ionako mi meni netreba!!!
Ma i ja sam nabavio besplatno, uzeo sam iz PC-a kojeg sam dao djedu (a on ne koristi floppy)
trolovi, gdje ste? :)
Tu sam... Čitam ja. Neki su sigurno poglegli kad si postao nov mod....
jos ih i zoves po ovim vrucinama
CLOSED!!!
Ajmo u Nespavalicama!
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Znate da možete isključiti oglase na google i gmail.
Jutro svima, uf kako dugo nisam postao tu, zapustil sam se malo previše po forumu
Znate da možete isključiti oglase na google i gmail.
A kako isključiti na youtubeu osim da koristim adblock?????
Dobro jutro...
jutro
Dobar dan.

...jutro spameri...
...maknuo sam sve i opet isto, nema to možda veze sa firefox-om...treba mi neki stručnjak...
Updataj flash a firefox mora ugasit tad će uspješno instalira i update više neće bit osim ako ne izađiu novije firefox.
...lako ti je sad kad je seneka riješio problem btw gdje si našao taj navodni citat
...mogao si stavit' i koju kap alkohola...
Ma kakav alkohol sad... Pomalo...