- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sup guys...
dan
Kaj sad s njom htio bi ju povalit iza grma onak usput ili o čem se radi.
dan
Kaj sad s njom htio bi ju povalit iza grma onak usput ili o čem se radi.
ma gadna je na ovoj slici,ko da se uprasila 30 kila
Jel' to Penny?
Dečki danas sve na moj račun. Slavi se. Postajte šta hoćete...
Jel' to Penny?
Dečki danas sve na moj račun. Slavi se. Postajte šta hoćete...
Jeste :)
Makar nikad nisam ništa vidio u ovoj ženski, ne razumijem što se toliko "pale" na nju.
Šta se slavi? Sretno što god da je :)

Dobro jutro
Otvoreno, navalite na spamanje jer smo dobili kritiku kako slabo to radimo.
Servus!
Napokon osvjezilo...

U petak su kolege sve zmrdali tako je mirno nemamo što napajati.
Jednom riječju sve je u banani do daljnjega.
Jadna li nam majka, a poslije se budu čudili kad zaračunaju kašnjenja s kamatama...
Jutro.
U petak su kolege sve zmrdali tako je mirno nemamo što napajati.
Jednom riječju sve je u banani do daljnjega.
Jadna li nam majka, a poslije se budu čudili kad zaračunaju kašnjenja s kamatama...
Odlično uklapanje u sliku cijele (banana) države. :(

ma nije ovo banana država, ovo je samo Leteći cirkus Monty Pythona - dovoljno je samo pogledati kako nam premijer sa teniskog turnira (mi plaćamo taj smještaj i put) javlja da budemo štedljiviji i da ljudi budi sretni što imaju posao

Dan ljudi šta ima??
Doro jutroooo.
Tiby, kaj ima?
blago nama. lol
al, zato imamo Edu i njegove pjesme, ne isplati se živcirati na politicare
kako je to lijepa i lagodna pozicija, osam godina uz pomoć medija, sindikata i ostalih
javnih ili prikrivenih članova stranke pljačkaš i uništavaš zemlju, a onda nakon gubitka
izbora, kad i posljednji glupi simpatizer i glasač posljedice osjeti i na svojoj koži, za sva
sranja optužiš novu vladu...
a ništa, trebalo bi raspisati prijevremene izbore da im se hdz čim prije vrati...gdje mi je nestala kava, a ubacio sam je...
a evo je, tu je, sorry na tripl...
pa to ni JA nisam napravio jos (u 20min), cak i u spamerskoj temi
...ma firefox je kriv, imam verziju 4.0.1 mislim da bi ga trebao malo updejtati...
...ma firefox je kriv, imam verziju 4.0.1 mislim da bi ga trebao malo updejtati...
Ma daj nema veze iovako smo dobili kritiku za slabo spamanje, ovo je kao rođeno...
Evo meee... Uf vjetar mi porušio usb stick za internet i opo u vrt pa morao po njega. A ja tipkam poruke i kad ono nema neta i kabel usb proletio skoroz prozora, Uffff.
Evo meee... Uf vjetar mi porušio usb stick za internet i opo u vrt pa morao po njega. A ja tipkam poruke i kad ono nema neta i kabel usb proletio skoroz prozora, Uffff.
Nello molim te reci kako to nije istina.