Dobro jutro
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro jutro
Dobro jutro svima... Šta nisi ti u EU i bez internet veze?

Dobar jutar reće policajac iz ALO ALO. :D
Dobro jutro svima... Šta nisi ti u EU i bez internet veze?
Kakva EU tamničarim u Zagrebu, netko mora sutra i raditi.

Ponos sam već davno zagubio negdje po putu...
Onda se sigurno kolegice na poslu slobodnije ponašaju (kad radite vikendom).

Žao mi je moram ić radit. Čujemo se...
Varaš se, sam potpuno sam 12h u komadu katastrofa za poluditi, i onda dođeš doma i zmaj ti veli: kaj ti nećeš pričati sa mnom? kaj ti je? A ja bi najrađe
Jutro.
Varaš se, sam potpuno sam 12h u komadu katastrofa za poluditi, i onda dođeš doma i zmaj ti veli: kaj ti nećeš pričati sa mnom? kaj ti je? A ja bi najrađe
Kakvo je to radno mjesto bez kolegica (slobodnih pogleda na svijet)???

Kakvo je to radno mjesto bez kolegica (slobodnih pogleda na svijet)???
Rad u turnusu na VN postrojenju samo...
pozdrav :)
netko je pitao za zvjezdice? xD
Gladan sam, a neda mi se ić jest

Kako to da imaš 6 zvjezdica? Riknula voltaža na serveru.
ša mai?
inače, ovo što ova ispod slika ima mislim da se odigrava u beogradu svake godine.. morao bih otici tamo jednom :)
tek ce sad pocet navala za zvjezdice
Zašto imaš 5 zvjezdica?
Bok svim birtašima, hm da nije ponos pao onda kad si igral belu pa išel devom po dečka jel.
Hm ja opet nisam u toku, no ja ih ne vidim nigdi eh te zvjezdurine fučkaj ga.
Vidi tko nam se vratio...
Opet je krenulo odbrojavanje do...
dobar dan ljudi,evo nasao sam jedan oglas i nazvao sam covjeka i dogovorio kupnju laptopa,reko je jucer da danas ujutro salje laptop,pouzecem,nekak mi je sumnjiva ta cijena i jer u oglasu pise da je iz vž a kad sam ga zvao reko je da je sad u ZG i da ce mi poslat ako hocu...i reko je da ima vise istih laptopa samo sa drukcijom grafickom tak da mi je to malo cudno,sta mislite jel neka prevara ili je lik neki svrcer?
a bitno mi je da i ako me zahebe,da imam njegovu adresu da ga malo posjetim ako bude neki zayeb
zaboravih stavit evo njegov oglas: http://www.njuskalo.hr/asus-prijenosnici/asus-a9t-oglas-5530858
pa sta vi mislite jel to prijevara,sverc ili ukradena roba? :P
dobar dan ljudi,evo nasao sam jedan oglas i nazvao sam covjeka i dogovorio kupnju laptopa,reko je jucer da danas ujutro salje laptop,pouzecem,nekak mi je sumnjiva ta cijena i jer u oglasu pise da je iz vž a kad sam ga zvao reko je da je sad u ZG i da ce mi poslat ako hocu...i reko je da ima vise istih laptopa samo sa drukcijom grafickom tak da mi je to malo cudno,sta mislite jel neka prevara ili je lik neki svrcer?
a bitno mi je da i ako me zahebe,da imam njegovu adresu da ga malo posjetim ako bude neki zayeb
zaboravih stavit evo njegov oglas: http://www.njuskalo.hr/asus-prijenosnici/asus-a9t-oglas-5530858
Dan svima, evo me nakon odrađenog posla.
Hmm a jesi ga upito dal je laptop ispravna? Pazi, moraš bit oprezan. Kad dobiš sve valja provjerit. Meni je nekako sumljivo a ja bi rađe išo kod njega da vidim kakav je i testirat da je sve ok. A ovako može bit mačka u vreći.
Gladan sam, a neda mi se ić jest
Jesi ljenguza prve klase, treba tebe malo za uho netegnut onak reda radi.
Bolje ti to zaobiđi i nema problema da ne bi posle bilo joj.
Dan svima, evo me nakon odrađenog posla.
Hmm a jesi ga upito dal je laptop ispravna? Pazi, moraš bit oprezan. Kad dobiš sve valja provjerit. Meni je nekako sumljivo a ja bi rađe išo kod njega da vidim kakav je i testirat da je sve ok. A ovako može bit mačka u vreći.
ma zvao sam ga,reko je da je sve sto posto ispravno da ima 4 takva laptopa sa drukcijim grafickama samo i pitao me s kojom grafickom hocu laptop i onda sam ga pitao jel ima punjac i kolko traje baterija reko je da ima punjac i da ce poslat i punjac i baterija da je kao nova dura oko 6 sati...samo da mi ne uvali neki shebani laptop ali ok ako i bude zajeb,nisu to bas tak veliki novci a i sigurno ce dobiti posjet,samo se nadam da necu kad otvorim paket naci neki laptop sa pregorjelom maticnom ili slicno :P
@bancic123 ponuda smrdi totalno ali ti imaš lovu koja te svrbi, samo poslje nemoj tu doći plakati...
@bancic123 ponuda smrdi totalno ali ti imaš lovu koja te svrbi, samo poslje nemoj tu doći plakati...
ma jbg ocajan sam,nemam komp vecinu poruka moram pisat s burazovog kompa ili s ps3...PS3...a jedine ponude za laptop koje sam dobio su bile tipa pentium 4 2.4ghz,512/256mb ram,32/64mb intergrirana grafa....

ma jbg ocajan sam,nemam komp vecinu poruka moram pisat s burazovog kompa ili s ps3...PS3...a jedine ponude za laptop koje sam dobio su bile tipa pentium 4 2.4ghz,512/256mb ram,32/64mb intergrirana grafa....
Nemaš kaj bit očajan fučkaj ga, jer mnogi nemaju ništ a kamoli PS3 koji može fino poslužit za internet kad to zatreba.Ko drugo za tak malo love u praksi, ne moš dobit ništa kak spada od Laptopa i još bez garancije to je sve veliki rizik.