Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.186.299
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Jutro.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan

Jutro !

14 godina
neaktivan

pozz,vrijedi li ovaj laptop 500kn + postarina?

http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosnici-tableti/prodaja-sony-vaio-vgn-fj77c/152314.aspx

s tim da przilica radi normalno (u oglasu pise da ne radi ali ce prodavac staviti drugu)

0 vrijedi
5 ne vrijedi
vatefak is going on :D
13 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
bancic123 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosnici-tableti/prodaja-sony-vaio-vgn-fj77c/152314.aspx

s tim da przilica radi normalno (u oglasu pise da ne radi ali ce prodavac staviti drugu)

Ne vrijedi,od procesora pa do harda.Čak se te stvari mogu i zanemariti,no najveći problem predstavlja intel integrirana,one su sve ma koja god serija loše rješenje,preformanse se daju koliko toliko popraviti moddanim driverima,no svejedno ne zamjenjuju shader model 3.0 i Hardware T&L.

Komp je ok za 720p video produkciju,no nebih baš rekao da je i za 1080p.Neke AAA naslove iza 2005 s time slobodno možeš zaboraviti.Dualac za tu cijenu.

Evo ti primjer s tom grafičkom 

.

Daj mi pola sata pa ću ti pokušati naći treći laptop ako uspijem.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 16:15 (Ikarus01).
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
bancic123 kaže...

Ne vrijedi,od procesora pa do harda.Čak se te stvari mogu i zanemariti,no najveći problem predstavlja intel integrirana,one su sve ma koja god serija loše rješenje,preformanse se daju koliko toliko popraviti moddanim driverima,no svejedno ne zamjenjuju shader model 3.0 i Hardware T&L.

Komp je ok za 720p video produkciju,no nebih baš rekao da je i za 1080p.Neke AAA naslove iza 2005 s time slobodno možeš zaboraviti.

Evo ti primjer s tom grafičkom 

.

Daj mi pola sata pa ću ti pokušati naći treći laptop ako uspijem.

aj hvala,probaj nac inesto do 700kn pa onda pitam jel mi spusti cijenu :P jer bas se ne kuzim u cijene laptopa i toga :P

14 godina
neaktivan

Dan svima. Gledaj štogod laptopa sa Dual Core procesorom, minimalno 2GB memorije, i ako je moguće neku diskretnu graf. karticu.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
14 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Dan svima. Gledaj štogod laptopa sa Dual Core procesorom, minimalno 2GB memorije, i ako je moguće neku diskretnu graf. karticu.

ma gleado sam na njuskalu nest malo ali sam vidio da tamo prodaju po 700kn laptope sa 512mb rama,64mb grafickom...

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
donator_bubrega kaže...

ma gleado sam na njuskalu nest malo ali sam vidio da tamo prodaju po 700kn laptope sa 512mb rama,64mb grafickom...

Ma diskretna 64 mb je bolja od integrirane 128 mb.Nešto moraš shvatiti integrirane nemaju radne memorije one svoju moć crpe iz količine rama.Njima je dedicated memory 0 što god radio.

Al sačekaj malo da nađem mora bit bar neki dualac za 650.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 16:25 (Ikarus01).
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
bancic123 kaže...
donator_bubrega kaže...

Ma diskretna 64 mb je bolja od integrirane 128 mb.Nešto moraš shvatiti integrirane nemaju radne memorije one svoju moć crpe iz količine rama.Njima je dedicated memory 0 što god radio.

Al sačekaj malo da nađem mora bit bar neki dualac za 650.

znam to,intergrirane su za ku**c,imao sam laptop sa ati 156mb intergriranom i igre su puno bolje radile na mom starom kompu sa 64mb grafom xD

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

znam to,intergrirane su za ku**c,imao sam laptop sa ati 156mb intergriranom i igre su puno bolje radile na mom starom kompu sa 64mb grafom xD

Sorry no najbolje što sam za sad našao u vezi x2 i 2 gb ram je ovo http://www.njuskalo.hr/acer-prijenosnici/acer-aspire-5520-oglas-5157575

Cijena valjda može dole,također nešto nije u redu s optičkim no možda bi se dalo nagovoriti prodavača na popravak istog.

Pogledat ću jel mogu što još naći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 17:12 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan

Molim vas,pomozite mi.

Dakle,spržio sam ps2 igru na DVD.

Stavio sam brzinu snimanja 4X.

Dat ću  prijatelju igru pa me zanima hoće li mu štopati zbog brzine snimanja.

Hvala unaprijed!

J... ti Joca Amsterdam mater!
16 godina
neaktivan

...neće smetati, navodno je i bolje snimati na što manjoj brzini...{#}

...kaos...
13 godina
neaktivan
Joca Amsterdam kaže...

Molim vas,pomozite mi.

Dakle,spržio sam ps2 igru na DVD.

Stavio sam brzinu snimanja 4X.

Dat ću  prijatelju igru pa me zanima hoće li mu štopati zbog brzine snimanja.

Hvala unaprijed!

Nisam neki znalac u tome no što niže to bolje.Znam neke koji i prže po 8x pa nema problema a neki i 4x pa ima sve ovisi o čitaču.

No po meni optimalno imgburn 2x ili 1x.

Također čujem i da se za wii samo 4x prži no nisam ziher za to.

Edit:Jura me prestigao,sporo pišem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 18:05 (Ikarus01).
16 godina
Jurra kaže...

...neće smetati, navodno je i bolje snimati na što manjoj brzini...{#}

I piva je dobra kada je ohladiš na manjim temperaturama  {#}

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

I piva je dobra kada je ohladiš na manjim temperaturama {#}

...i pivo treba "snimati" na +4...{#}

...kaos...
14 godina
neaktivan

Kako da saznam koja mi komponenta najviše buči? Danas sam cijeli komp rastavio i sastavio, na grafi nema trunka prašine, na procesor i hladnjak sam stavio termalne paste, također očistio, napajanje isto sve očišćeno. Ja mislim da je napajanje, nemam drugi komp da probam jel je, ali sam 70% siguran da je to. Koje da si uzmem napajanje da ga ne moram mjenjati duže vrijeme, držalo bi recimo Quada i neku GTX560, HD 6700/800, ovisi o budžetu kojeg budem imao?

13 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Kako da saznam koja mi komponenta najviše buči? Danas sam cijeli komp rastavio i sastavio, na grafi nema trunka prašine, na procesor i hladnjak sam stavio termalne paste, također očistio, napajanje isto sve očišćeno. Ja mislim da je napajanje, nemam drugi komp da probam jel je, ali sam 70% siguran da je to. Koje da si uzmem napajanje da ga ne moram mjenjati duže vrijeme, držalo bi recimo Quada i neku GTX560, HD 6700/800, ovisi o budžetu kojeg budem imao?

Zaustavljaš vent po vent na kompjutoru s čačkalicom ili kistom,tako provjeriš i grafičku i napajanje kao i sve uspuh/ispuh.

Kad kažeš buči misliš glasna buka(fan na grafičkoj zbog ljeta),oscilirajuća(ležaj na ventu) ili pištanje(coil whine).

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 18:36 (Ikarus01).
15 godina
odjavljen
bancic123 kaže...
donator_bubrega kaže...

Evo imaš ovo za 700kn, super prilika:

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/procjene-vaseg-hardvera/155461.aspx?page=3&jumpto=3013390&sort=asc&view=flat

Svi smo mi Mentalist.
16 godina

Pozdrav svima...

Uf, ubija me NTFS.

Imam 19GB ... smiješnih slika (?) za prebacit na vanjski HDD, nije problem kaj je to 19GB, problem je kaj je to 75,000 slika ;_;

s14.___.org/qthrwcptb/NO_DONT_PLEASE.jpg What heretics expect...
14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...bancic123 kaže...donator_bubrega kaže...Dan svima. Gledaj štogod laptopa sa Dual Core procesorom, minimalno 2GB memorije, i ako je moguće neku diskretnu graf. karticu.
ma gleado sam na njuskalu nest malo ali sam vidio da tamo prodaju po 700kn laptope sa 512mb rama,64mb grafickom...Evo imaš ovo za 700kn, super prilika:
pitao sam ga al ne daje ispod 100e
16 godina
Problem je to kaj je tebi write 7.8 MB/s
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina

Sad je stabilan write na 5.5-5.8MB/s...

Imam užasan hard, 4 godine stari Hitachi Deskstar.

Kopiram na Toshibu AluStore 320GB.

A dobro, ipak je veličina fajlova u prosjeku 300KB.

16 godina
neaktivan

...večer, neki crni oblaci i raspuhao se vjetar, izgleda kao da će kiša...ako ništa drugo bar je malo zahladilo...{#}

...kaos...
16 godina

Ovdje ni o od oblaka, crknut ću  {#}

16 godina
moderator

večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
XXX-Man kaže...

Večer i čestitke u unapređenju.{#}

Uhh sad smo nadrapali :/

16 godina
moderator

hvala :)

sad se treba bacit u proučavanje novih opcija :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
Tiby kaže...
XXX-Man kaže...

Večer i čestitke u unapređenju.{#}

Uhh sad smo nadrapali :/

Bok svim birtašima, ma jok to je običan fotošop pa ko je još videl moderatora koji lifra okolo fotke raznih cura jel.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
XXX-Man kaže...

No sad ti nema dosade, drugi prijavljuju za tebe a ti samo...{#}

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

hvala :)

IT'S THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice