Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.186.419
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
13 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
cuspajz kaže...

Spameri jel neko od vas doktor, medicinski brat/sestra ili tako nešto? Imam par pitanja u vezi prve pomoći

Koje bi bilo pitanje.Pitaj!Možda ti netko ovdje može pomoći i nipošto ne otvaraj novu temu jer će se ubrzo napuniti spamom.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
cuspajz kaže...

Spameri jel neko od vas doktor, medicinski brat/sestra ili tako nešto? Imam par pitanja u vezi prve pomoći

Koje bi bilo pitanje.Pitaj!Možda ti netko ovdje može pomoći i nipošto ne otvaraj novu temu jer će se ubrzo napuniti spamom.

Stavit ću par pitanja pa ako netko zna neka odgovori :)

c) Pokažite odgovarajući transportni položaj kod iskrvarenja! 
c) Pokažite pravilan transportni položaj kod ozljede kralježnice! 
c) Pokažite pravilan transportni položaj kod ozlijede prsnog koša 
c) Pokažite pravilan transportni položaj kod ozljede trbuha!  

Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 12:57 (cuspajz).
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

b) Imobilizirajte gležanj (izaberite sredstvo za imobilizaciju)!  

c) Postavite sterilni materijal na ozljedu glave i učvrstite zavojem ili trokut maramom! 

c) Postavite sterilni materijal na ozljedu ramena i učvrstite zavojem ili trokutnom maramom!

Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
15 godina
neaktivan

stigoše mi RAMi i napajanje iz ADMa :) nego.. naručio sa DDR2 1024MB ( 1GB ) PC6400 Transcend, 800MHz, CL5 međutim dobio sam ih upola normalne visine (umjesto 4cm, nekako su oko 2.5cm) :O mislim, izgledaju ok, samo mi je malo čudno, da li je to normalan dizajn?

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
13 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

b) Imobilizirajte gležanj (izaberite sredstvo za imobilizaciju)!  

c) Postavite sterilni materijal na ozljedu glave i učvrstite zavojem ili trokut maramom! 

c) Postavite sterilni materijal na ozljedu ramena i učvrstite zavojem ili trokutnom maramom!

Ne kužim koje je pitanje jel kaj trebaš zaokružiti ili poredati,znam da sad polažeš vozački kaj ti to ne piše u onoj knjižici.

kakapo kaže...

stigoše mi RAMi i napajanje iz ADMa :) nego.. naručio sa DDR2 1024MB ( 1GB ) PC6400 Transcend, 800MHz, CL5 međutim dobio sam ih upola normalne visine (umjesto 4cm, nekako su oko 2.5cm) :O mislim, izgledaju ok, samo mi je malo čudno, da li je to normalan dizajn?

Sve je to normalno kao i prekrasni Transcend koji radi rame kako se rami rade bez nepotrebnih heatspreadera.Znam likove koji su opipali te heatspreadere i ništa hladni ko Putin.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 13:18 (Ikarus01).
15 godina
neaktivan

što znači - traje dok traje?

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
14 godina
neaktivan

Dobro jutro {#}

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
13 godina
neaktivan
kakapo kaže...

Jel to neki retorički spam/trolling?

Ja bi rekao da to znači upravo i kako piše trajat će sve dok neka nepoznata,nepredvidljiva okolnost(varijabla) ne prekine to trajanje na koje ti ne možeš nikako utjecati.

Također to je i jedna od uzrečica od neandertalaca iz portia koji često uz to ubace i Jeb* ga šta ćeš.{#}.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 13:26 (Ikarus01).
15 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
kakapo kaže...

Jel to neki retorički spam/trolling?

Ja bi rekao da to znači upravo i kako piše trajat će sve dok neka nepoznata,nepredvidljiva okolnost(varijabla) ne prekine to trajanje na koje ti ne možeš nikako utjecati.

Također to je i jedna od uzrečica od neandertalaca iz portia koji često uz to ubace i Jeb* ga šta ćeš.{#}.

ne, ja sam mislio da si sarkastičan, pa sam napisao onda da će mi i RAMi ne baš dugo trajati, ali izgleda da si bio ozbiljan :)

14 godina
neaktivan

Dobro jutro svima {#}

clock2much
15 godina
neaktivan
Dobro jutro u pola 2..xD
'Svi se drogiraju kokainom,heroinom..a ja se drogiram lažima' - Amar
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Dobro jutro u pola 2..xD

Jbt nisam zaspa cilu noć, ovo je i rano.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
16 godina
neaktivan

Dan ljudi, sta ima sa vami...

Ja se zaljubih... mislin to ne bi bia problem, da neman curu{#} 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Hhhaha, lijecim se od sinocne Ohare.

clock2much
16 godina
neaktivan

Ma moji sa posla bili sinoc, da je bila hrpa maloljetnika i maloljetnica, pedofilija đir, pa su otišli na baće i vatali turistkinje, orgije... doslovno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Ma moji sa posla bili sinoc, da je bila hrpa maloljetnika i maloljetnica, pedofilija đir, pa su otišli na baće i vatali turistkinje, orgije... doslovno.

Kakve maloljetnice, nije pustalo nikoga ispod 20, na ulazu pitalo osobne.

clock2much
16 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Kakve maloljetnice, nije pustalo nikoga ispod 20, na ulazu pitalo osobne.

Ma na ulazu, da su 30 minuti stali jer se niko nije mica od tamo. Uspili su neki maloljetni debili razbit motor zaštitaru...

Nego, jel to bilo striktno 20 godina ili se moglo recimo ako si '92. i fali ti misec dva dana?

A ženske, znan 10 ženskih ispod 17 godina koje su bile sinoć unutra, i zadnji put, i put prije toga... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 15:31 (Mitsuoka).
13 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Ma na ulazu, da su 30 minuti stali jer se niko nije mica od tamo. Uspili su neki maloljetni debili razbit motor zaštitaru...

Nego, jel to bilo striktno 20 godina ili se moglo recimo ako si '92. i fali ti misec dva dana?

A ženske, znan 10 ženskih ispod 17 godina koje su bile sinoć unutra, i zadnji put, i put prije toga... 

Striktno koliko znam, meni ionako nije falilo tako da nije bilo opterecenja.Jedino sto mi je bilo zao sto su toliki pederi da su uredno naplatili karte i curama mladim pa ih nisu pustali, da su to meni uradili vratili bi mi novce, ne jer mi trebaju nego cisto iz principa smradovi.{#}

Te cure koje su mlade a bile su unutra ocito znaju nekoga na ulazu, jer ih pun k nije pustilo sta imaju po 19 a znam ih.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 15:34 (Vegeta).
16 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Striktno koliko znam, meni ionako nije falilo tako da nije bilo opterecenja.Jedino sto mi je bilo zao sto su toliki pederi da su uredno naplatili karte i curama mladim pa ih nisu pustali, da su to meni uradili vratili bi mi novce, ne jer mi trebaju nego cisto iz principa smradovi.{#}

Te cure koje su mlade a bile su unutra ocito znaju nekoga na ulazu, jer ih pun k nije pustilo sta imaju po 19 a znam ih.

Za ove sta su bile unutra, koliko znan nisu ni gledali koliko imaju godina. A zadnji put da ih je pogotovo bilo... a i iz ohare su rekli da puštaju pinku mlađe ženske koliko san vidia na njihovim fb stranicama.

Ma mene je cisto zanimalo jel moran zvat koga da me puste ili mogu ovako. Nisan odavno bia na trešu, samo ova druga sranja, a tamo nikad nisu gledali godine, al aj nije ni sad problematika {#}

13 godina
protjeran

Nekad pitaju osobne a nekad ne.

clock2much
16 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Nekad pitaju osobne a nekad ne.

Nekako mi ima logike da pitaju samo kad je guzvetina, da ljudi ne ispadaju priko ograde ka prosle godine.

13 godina
protjeran

Ne, ne pustaju jer im ti mulci samo naprave problem i gnjave zene a potrose 50HRK, ovako ima napretek cura a ekipa je koliko toliko ozbiljnija.

clock2much
17 godina
Mitsuoka kaže...

Bok svim birtašima, a u kaj si se zaljubil molim precizirat jel to cura ili neki bjesan auto možda kakva druga tehnikalija itd.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Ne, ne pustaju jer im ti mulci samo naprave problem i gnjave zene a potrose 50HRK, ovako ima napretek cura a ekipa je koliko toliko ozbiljnija.

I to ima logike {#}

rambox kaže...

Bok svim birtašima, a u kaj si se zaljubil molim precizirat jel to cura ili neki bjesan auto možda kakva druga tehnikalija itd.{#}{#}

Jedna cura je u pitanju.... ne znan sta cu {#} {#}

17 godina
Mitsuoka kaže...

rambox kaže...

Kak ne znaš fučkaj ga, samo polako i sigurno nemoj se pogubit od lipote usput da te malo zeznem jel.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
neaktivan

Dobar dan! Kako ste. Ja umorno pa se sad pijem kavu....

Nenad
13 godina
neaktivan
Nello kaže...

Bok ljudeki, ljudek Nello prevruće je, a na more mi lijeno sada, vaja večeras na otvaranje ljetnih igara... 

Evo da počastim jednuuu!!

U hvastavih ljudi udarci znadu baš veliki stići i pod starost nauče trijeznima biti.
16 godina
Mitsuoka kaže...
Vegeta kaže...

I to ima logike {#}

rambox kaže...

{#}{#}{#}

mislim da tri smajlica (hint - usta) jasno objasnjavaju sto napraviti

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
i4s kaže...
Nello kaže...

Bok ljudeki, ljudek Nello prevruće je, a na more mi lijeno sada, vaja večeras na otvaranje ljetnih igara... 

Evo da počastim jednuuu!!

Kod mene n ije vruče a puše vjetrić pa mi olakšao rad..  Samo jedino bio žedan, pio sokića od Nare. {#}

Nenad
13 godina
neaktivan
rambox kaže...

WOW!Koja mačka,a još k tome kako shreda.Upravo zbog ovakvih stvari trebaju implementirati "Will you mary me button" na youtube.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 16:51 (Ikarus01).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice