Đe je tema? Ajte link...
Na ovo misliš http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/gadanje-jajima/155628.aspx.
Đe je tema? Ajte link...
Na ovo misliš http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/gadanje-jajima/155628.aspx.
Đe je tema? Ajte link...
Šta se buniš pa temperatura ti je 66 stupnjeva?
A da "izmlatiš majmuna"? NHF nisam mogao odoliti.
EDIT: ZATVORENO!!!!!!!
Dobro jutro svima... @Nello majstore, jel to volonterka od Mršića??
Perverzni najranije ujutro, bravo.
Jutro manijaci.
Dobro jutro i tebi... Možda će g.Miro bude blag ili nebude. Zna da sam dobar. Vidjet ćemo šta bude od Mire...
Dobro jutro svima... @Nello majstore, jel to volonterka od Mršića??
Dobro jutro i tebi... E to neznam, tj nemam pojma....
Perverzni najranije ujutro, bravo.
Jutro manijaci.
Hahahaha znao sam da će te to razveselit....
Jutro svima,imal dosade kod vas,nemojte zaboravit sutra mi je rođendan..
Ak ja sutra nebum na forum pa ti mogu ranije čestitat sretan rodkaš i sve najnaj najbolje od svih želja. Sretno.
Pripremi neku lovu za rundu okrenuti.
Tiby, e vidiš ja postao lav preko noč, aaaaaaa...
Ma okrenut cemo nebrini,ja castim..
Tiby, e vidiš ja postao lav preko noč, aaaaaaa...
Vidim vidim i čudom se čudim, znaš to je porodica mačaka.
Sretan sutrašnji rođendan :)
Btw, očekuj puno TD-a na svoj desktop u temi "Vaš desktop". Ja ti nisam imao srca dati pa ti ovdje malo prigovaram. Sredi ga malo s object ili rocket dockom i promjeni wall, prijateljski savjet.
Sretan sutrašnji rođendan :)
Btw, očekuj puno TD-a na svoj desktop u temi "Vaš desktop". Ja ti nisam imao srca dati pa ti ovdje malo prigovaram. Sredi ga malo s object ili rocket dockom i promjeni wall, prijateljski savjet.
Heheh ostavite cestitke za sutra,zao mi ako mi danas cestitate,a sutra mi rođendan...Cek javit cu ti se privatnom porukom oko desktopa..
Thank you.
Vidim vidim i čudom se čudim, znaš to je porodica mačaka.
A vidi ja po horoskopsku znak Lav pa sam sliku stavio. Usput moj rodkaš će uskoro proslavit.... I da volim mačke...
Heheh ostavite cestitke za sutra,zao mi ako mi danas cestitate,a sutra mi rođendan...Cek javit cu ti se privatnom porukom oko desktopa..
Evo linkova koje sam ti obećao:
Na stranicama navedenih dockova možeš naći opis njihovih mogućnosti kao i ikone te različite podloge. Skini si prvo wallpaper koji ti se najviše sviđa a nakon toga prilagodi dock sa nekim setom ikona i podlogom. Gledaj da uskladiš boje u docku koje će odgovarati wallu.
Brzo trebam odgovor.
Trebam napraviti hotspot na x10 mini (nije rootan).
Kako da ga napravim?
Pa čuj ne bum se previše ljutil, ali ipak za kaznu na šanku te čekaju samo tri sokiča (sa Alkoholom) umjesto njih pet fučkaj ga sad.
Ma budem ta dva već negdje zaradila (super mi je kak suptilno naglasiš promile ^^)
Bok ljudi!
sta je bilo s tnakirom?
Evo linkova koje sam ti obećao:
Na stranicama navedenih dockova možeš naći opis njihovih mogućnosti kao i ikone te različite podloge. Skini si prvo wallpaper koji ti se najviše sviđa a nakon toga prilagodi dock sa nekim setom ikona i podlogom. Gledaj da uskladiš boje u docku koje će odgovarati wallu.
Hvala,napravili smo sve preko Skypa..
Oće li bit šta od ovoga?
O cemu se tu radi u toj aplikaciji,tek sam je sad vidio...
boooooooooook svima napokon mi komp radi kako treba
kako ste mi? me tko trazio
Dobar dan svima....
Nisi napravio SS!