Ugovor produljen, ceka se dolazak HTC explorera, vjerojatno ce doci dok sam u Mađi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.nezavisne.com/zivot-stil/zivot/Hrvatica-43-i-njen-vjerenik-16-dobili-kcerku-148108.html
Svašta.
.
Ako im je dobro neka ih, tko smo mi da sudimo, da će djetetu biti malo zafrkanije odrastati hoće, ali ako ovo dvoje budu dobri i brižni roditelji dobro je.
Dan svima usput.
Jel se parking ne plaća poslje 19?
Jel se parking ne plaća poslje 19?
Ako je tam znak utaknuta onda ne plača poslije 19 ili 20h...
Ako im je dobro neka ih, tko smo mi da sudimo, da će djetetu biti malo zafrkanije odrastati hoće, ali ako ovo dvoje budu dobri i brižni roditelji dobro je.
Dan svima usput.
A zašto odmah misliš da ih osuđujem? Živo mi se FUČKA šta ko radi, ali ovo mi je bilo samo smiješno.
Dan svima. Novi avatar .
Molim za pomoć
Trebam ovaj vlastoručni datum
pretvoriti u čisti crno bijeli oblik, nešto poput ovoga:
Neznam kako jer nemam skener ovdje (na putu sam, jedino fotoaparat mi je raspoloživ).Hvala unaprijed, platim piće, dva (ili tri)!
Evo minuta ja ću ti probat u photoshpu.
EDIT: Evo ga ako treba crnije reci.
Ovako ok?
Izvrsno, hvala ti puno!
Jutro,sad u split :/
Nello,trajnost baterije možeš testirat tako da napuniš bateriju,ubaciš u laptop i upališ štopericu ;)
Jutro.
Nello,trajnost baterije možeš testirat tako da napuniš bateriju,ubaciš u laptop i upališ štopericu ;)
Jutro.
Obojica, dobro jutro.
Onaj osjećaj kad ustaneš ujutro i prvo što čuješ jeste ovo:
:\
Arxi je polozio prijemni za fax (elektrotehnika).
Momci, danas je sve na moj racun!
Dobro jutro...
Jutro, Evo sve srednje u čk već imaju rezultate, samo gimnazija očito čeka banane -.-'
Jutro btw
Jutro btw
ETF u Banjaluci.
Uh i njoj je vruće.
Dan momci.
Dobar dan!
Rambox, sretan rođendan, sve najbolje
Rambox sretan rođendan, pozivio jos 100godina!