Sad se tek sjetio... JEL SE ITKO OD VAS SJETIO 24.6. OBLJETNICE SMRTI E.Phoenixa?
Naravno, Nello jako dobro barata datumima.
Sad se tek sjetio... JEL SE ITKO OD VAS SJETIO 24.6. OBLJETNICE SMRTI E.Phoenixa?
Upast ces gotovo gdje hoces, ja sam upa u najtezu gimnaziju u ZD, prag se povisio cak na 58. Sa 57 su u svim drugim skolama upadali.
U Dubrovniku redovito ne uspiju upast baš svi koji žele u gimnu, jer bude onih po 65 bodova i zadnji na listi ima 58/60...
a u medicinsku redovito ne upadne pola njih jer dođu iz metkovića sa 6p0 bodova i zauzmu sva mjesta..
Ne opterecujte se time, bit ce kako bude.
I ja potpisima.
BTW, ako meni priznaju sve dodatne bodove, imao bih 67 bodova.
Ali cu ziher imat 65.
Upast ces gotovo gdje hoces, ja sam upa u najtezu gimnaziju u ZD, prag se povisio cak na 58. Sa 57 su u svim drugim skolama upadali.
U Dubrovniku redovito ne uspiju upast baš svi koji žele u gimnu, jer bude onih po 65 bodova i zadnji na listi ima 58/60...
a u medicinsku redovito ne upadne pola njih jer dođu iz metkovića sa 6p0 bodova i zauzmu sva mjesta..
LOL, u Crikvenici upada tko hoće. Prag je bio 46 bodova, ali su upali i 2-3 s 43, a ja sam sa 63 bio prvi na listi, a samo još jedna je imala preko 60
I ja potpisima.
Ali cu ziher imat 65.
kako to mislis sve dodatne bodove i di si ih tolko nabio :D ?
I ja potpisima.
Ali cu ziher imat 65.
kako to mislis sve dodatne bodove i di si ih tolko nabio :D ?
Olimpijska kategorizacija, glazbena skola, (60 opcenito) i jos dvije...
Osisaj se ko ja na slici, prava litnja frizura.
Ante,izgledaš ko Dinko iz Larinog izbora
Evo ti si vec ko zna koji sta mi je to reka :))))
Ti kao pratiš Laricu.
Osisaj se ko ja na slici, prava litnja frizura.
Ma šta ti je, ne volin jedinicu, a i ne stoji mi Bog zna kako.
Ti kao pratiš Laricu.
prate mi roditelji
prate mi roditelji
Što se mrstiš odmah, nije to tako strašno ne brini se...
Ma šta ti je, ne volin jedinicu, a i ne stoji mi Bog zna kako.
Ni meni prvi put nije stajala :P
Što se tiče frizure sve što je preko 2 cm je za curice i one druge...
Što se tiče frizure sve što je preko 2 cm je za curice i one druge...
Slazem se, inace dan Mario, kako si?
Slazem se, inace dan Mario, kako si?
Dobro je dok klima radi. Šta ima kod tebe, jesi promjenio konfiguraciju ili voziš na staroj(novoj)?
EDIT: Kad čovjek dođe u godine onda zaboravi da je poželio dobro jutro a ne dobar dan. Dobar dan svima....
Dobro je dok klima radi. Šta ima kod tebe, jesi promjenio konfiguraciju ili voziš na staroj(novoj)?
EDIT: Kad čovjek dođe u godine onda zaboravi da je poželio dobro jutro a ne dobar dan. Dobar dan svima....
Ispiti skoro pa gotovi, uzivam dok mogu, nisam mijenjao konfu nakon one sto sam slozio pod MOJ PC, sada radi sve super a nisam ulozio mnogo.
Ispiti skoro pa gotovi, uzivam dok mogu, nisam mijenjao konfu nakon one sto sam slozio pod MOJ PC, sada radi sve super a nisam ulozio mnogo.
Točno znam kako ti je. Uživaj dok možeš, kad te kapitalizam upregne, gotovo je...
Hehhe, sad mi je vrijeme za to, kad se ode u radni odnos gotovo je.
Hehhe, sad mi je vrijeme za to, kad se ode u radni snošaj gotovo je.
Ispravak
Hehhe, sad mi je vrijeme za to, kad se ode u radni odnos gotovo je.
A gle kako se uzme. Hipotetski gledano ako se zaposliš u pr0n industriji vjerojatno nije gotovo.
EDIT: Tiby ti je već našao posao.
Hhaahhaha pron star.
EDIT: Tiby ti je već našao posao.
He he može početi raditi kad želi, bude bio jedini zaposlen za sada.