- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jutro. Danas mi rođendan pa se počastite.
Sretan rođkas, želim ti još puno zima.
Sretan rođendan,sve najbolje..
Jutro, sritan rođendan, mazel tov, sve živo. :D
Hvala momci.
Sritan ti rođendan i fala na janjetini.
Jeli vama ovako? (Opera 12).
Ne kod mene sve ok.
Samo nemam ovu crnu podlogu.
Čitao sam da je to neki bug zbog hardverske acceleracije.
Je li tebi uključena?
Čitao sam da je to neki bug zbog hardverske acceleracije.
Je li tebi uključena?
Jep.
jutro :)
Jep.
Jesi prodao onu HD6970?
Sretan Dan Državnosti!
Seagate Barracuda kojeg ja imam je brži :) (ST1000DM003)
204 MB read, write iz nepoznatog razloga nemrem odvrtit u hd tune (kao da iskopcam particije pa opet)
Bok svim birtašima, sve najbolje za rođendan kaj drugo i nemoj se napit ko letva fučkaj ga.S obzirom da si 1990 godište, onda evo jedna vrlo poznata i odlična stvar onak usput da ubijemo dvije muhe jednim udarcem vezano za današnji praznik Dan Državnosti i tvoju godinu rođenja jel.
204 MB read, write iz nepoznatog razloga nemrem odvrtit u hd tune (kao da iskopcam particije pa opet)
Jer imam priliku 1Tb za 450Kn ubost.
ja kad buden uzima,bgmi cu uzet 10tb sad iman 80gb i jedva mogu 4 igre uvalit :P
Možeš postat ovdje taj HD tune ako uhvatiš vremena, zanima me access time.
Ja se kupam odmah pokraj table ''Duće'' :D kod one stare tvornice,koja je sada sravnjena s zemljom...Odlicna plaza,3 godine je nosila plavu zastavu
Takoder, lijepa i cista plaza.
Nekad znam otić do Duća, ali dosta sam češće u Nemiri(minut-dvije iza Omiša i Brzeta). Firma plaća gorivo pa nije problem.
Lako kad ideš sa svojima :P
Kako je kišica fino rasladila, koja divota a nekako mi se čini kako nema namjeru tako brzo prestati.
Kako je kišica fino rasladila, koja divota a nekako mi se čini kako nema namjeru tako brzo prestati.
Mogel bi pokoji podvožnjak u Zagrebu zaplivat slobodnim stilom itekak ko obično kaj drugo.
Mogel bi pokoji podvožnjak u Zagrebu zaplivat slobodnim stilom itekak ko obično kaj drugo.
Zaista imaš pravo, zamisli vaterpolo tekma u Miramarskom podvožnjaku.
Čkomimo da kaj se može, navodno je mnogima pura iz ruke kruh uzela pa su onda žalosni i pomalo gladni fučkaj ga.
Daj posaljite i meni malo kise.
Daj posaljite i meni malo kise.
Pripremi kante i gusternu, stiže...
Hahhaha ovdi je smrtno vruce.