Dan svima. Ima šta nova kod vas?
Dan svima. Ima šta nova kod vas?
Eto upravo sam stavio novu sliku
Paint lvl 99 .
Što je vani vruće a ja moram završiti kositi dvorište...
Paint lvl 99 .
Paint lvl ćušpajz :D
U Virovitici 32 i ja još moramkositi.... :((
Jučer sam na vožnji skoro 2 puta prošo kroz crveno
Inače uvijek stajem, al ovo mi je bilo čudno jer nema pješačkog niti sam imo raskrižje s desne strane
Pješački ti je malo naopako
Je li stvarno pomaže taj stropni vent?
35° otopila mi se kvaka u ruci o.O
Je li stvarno pomaže taj stropni vent?
Pomaze k....
Klima na 25°C
A di je nello?nema ga vec 2 dana
jučer je bio
Jučer sam na vožnji skoro 2 puta prošo kroz crveno
Inače uvijek stajem, al ovo mi je bilo čudno jer nema pješačkog niti sam imo raskrižje s desne strane
Pješački ti je malo naopako
to je namjerno tako...
Klima na 25°C
Bok svim birtašima, ako radi klima zakaj onda plaziš jezik tu u Bircu fučkaj ga.
Najeo se višanja pa nakon toga popio pivu i eto sad je malo auszvinklin.
@Mitch
Da nije možda ploča dodirivala kućište?
A čuj ne razbijaj glavu s time, sve je novo pod garancijom nek to oni tamo isprobaju i testiraju u ADM i rješeno.
A čuj ne razbijaj glavu s time, sve je novo pod garancijom nek to oni tamo isprobaju i testiraju u ADM i rješeno.
Odnio sam im, al ne kuzim tog prodavaca, jos ga pitam da sam uzeo cijelu kantu kod njih i kazem jel oni slazu besplatno i on sam dode to vam je sve pod garancijom nemate brige.
WTF?!
Jeli ploča ikako dodirivala kućište dok je PC bio upaljen? Moguće da je došlo do kratkog spoja.
Trebao si prije nego što si reklamirao ploču sve na stolu spojit pa opet probat.
Pozdrav, kako se vi nosite sa vrucinama
Istina 1.20 podržava 3570k ali probaj instant flash 1.70 za svaki slučaj.Također jesi li provjerio za napukle kondenzatore,spojio dodatno napajanje na grafičku,držao matičnu na antistatičkom pokrovu i najvažnije jesi li se uzemljio prije diranja matične kao i pazio da nema kontakta s kučištem,ali ionako što te briga sve je pod garancijom pa se nemaš kaj brinuti.Ram nije sigurno jer vidim da imaš kit ,a vrlo je malo vjerojatno da bi oba keksa otišla.Također ako imaš vremena pokušaj sa bootabilnim ubuntu možda je i problem sa hardom iako je i to malo vjerojatno.