Da sam znao da pišeš na engleskom nebi te hrabrio 
Nerazumijem zašto se ljudi srame svog jezika
Pusti ti to znam ih dosta koji pišu na engleskom i priznajem da ljepše i bolje zvuči.Iako ako ovakva amerikanizacija naše djece nastavi bojim se da će se morati organizirati novi Narodni preporod da se ljude pouči ljepoti hrvatskog jezika.
@Aliser lijepo i poetično.Ali videći kakav stil voliš pročitaj si malo Baudelaira,Rimbauda,Tin Ujevića(Hrvatski Baudelaire) i Matoša(Utjeha kose obavezno) možda nađeš još koju inspiraciju
.
Inače, nemam ja ništa protiv engleskog, dapače, drago mi je da se širi tako brzo, čisto zbog mogučnosti povezivanje s drugim ljudima, upoznavanja drugih kultura i običaja; međutim, to ne znači da trebamo zaboraviti svoj jezik.
Jednostavno nevidim razlog zašto pisati pjesme, što je vrhunska umjetnost, na tuđem jeziku. Jasno mi je kad "pišeš" program, kad radiš web stranicu, neki posao pokušavaš odraditi... Ok sve 5, za to je poželjno da te više ljudi razumije, ali ako se baviš umjetnošću, zašto za Boga miloga, obogačuješ tuđu baštinu a ne svoju vlastitu 
Znam da sad ovo zvuči banalno, ali jbg, drugačije to nemogu reći. Lijepo pišeš pjesme,svaka čast, ali aj probaj jednu sad na SVOM jeziku, čisto da uštkaš mene i meni slične 

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins

.
.
,a i prije pivu uz more nego kavu.
,e tamo bi poša viditi definitivno i one sve slatke male