Dobar dan ljudi,šta se radi? :D
Čekamo tebe da vodiš nas vlakom. Čuuu Čuuuuuuuuuuuuuu. Šala mala. Evo u kuči sam i tipkam frendovima
Dobar dan ljudi,šta se radi? :D
Čekamo tebe da vodiš nas vlakom. Čuuu Čuuuuuuuuuuuuuu. Šala mala. Evo u kuči sam i tipkam frendovima
Opet sam karton pobrao 
Miro sunce ti hebem 
Evo ti još jedan za pravu mjeru pa si miran i to je to.
Zar i ti sine Brute 
Što treba? ;)
Ma ja ti samo šalim he he. Nema vlaka kad je pusto u bircama pa i čak je kriza a niko šta nudu kave, rakije, pive, šampanjca itd..
Ma ja ti samo šalim he he. Nema vlaka kad je pusto u bircama pa i čak je kriza a niko šta nudu kave, rakije, pive, šampanjca itd..
Primjetio sam :P
A čuj,birc i nespavalice nije više kao što je nekad bilo. Sad jedva koga i ima,prije se znalo po 15 stranica dnevno napisati (možda sad pretjerujem xD)
Najviše desetak koliko se sijećam
Koliko se ja sjećam, Birc bi uvijek bio najpuniji tokom ljeta radnim tjednom, tako će vjerojatno biti i ove godine.
Najviše desetak koliko se sijećam
Otprilike,evo gledam sad nespavalice zadnje dvije stranice.
Znači,za 2 dana samo 2 stranice (od 9 pa do sad)
Bf3 nick:makako2
Zašto si ga dobio?
Bf3 nick:makako2
Pisalo? Pa zar nisi sam shvatio da si sve to počinio?
Nakon je došao vikend
Kaj budeš tak izgledao jutros oko 2
???
Dobra večer:/
Nakon je došao vikend
Kaj budeš tak izgledao jutros oko 2
???
Dobra večer:/
Dobar večer i tebi. Kak si?
Helou Nello krepano ima se posla preko glave i renoviramo stan kod staroga nova stolarija, radijatori ruše se zidovi pa ti zaključi kako sam 
Krepano 
Helou Nello krepano ima se posla preko glave i renoviramo stan kod staroga nova stolarija, radijatori ruše se zidovi pa ti zaključi kako sam 
Krepano 
A znam ja... A ja slijedeči tjedan moram pofarbat kuhinju. Samo mući me one crne pljesnjive na zidu i to mora riješiti.

A znam ja... A ja slijedeči tjedan moram pofarbat kuhinju. Samo mući me one crne pljesnjive na zidu i to mora riješiti.
Akrilna boja bijela za fleke od vlage, čađi i ostalog + imaš od jupola neku tekučinu protiv pljesni koju stavljaš u farbu i to je to zakon već godinama tako farbam viksu i nema frke 

Akrilna boja bijela za fleke od vlage, čađi i ostalog + imaš od jupola neku tekučinu protiv pljesni koju stavljaš u farbu i to je to zakon već godinama tako farbam viksu i nema frke 
Ma tio slabo riješen stvar ali kadgod pofarbam onda nema crnila oko godinu dana a kad se pojavi jaka zima e tu pojavi, jer se u kuhinji grije peć na drva. Treba nešto najprije očisti i uništit sa onim biocidom.
Farba kojima kupujem kod Pevca koju ima jeftinija a i ima skuplja. Imam farbe koji ostala od lani pa ću i to potrošit...
Bok daj becari, jel ste jos becari ili si je koji u medjuvremenu stavio strik oko vrata ? :D
Bok daj becari, jel ste jos becari ili si je koji u medjuvremenu stavio strik oko vrata ? :D
Ooooooooo pa đesi ti meni, a?
Radimo radimo u znoju lica svog 
Što ima kod tebe?
Ooooooooo pa đesi ti meni, a?
Vecinom se smucam tu negdje, trenutno -> 93.139.178.152 :) 
Radimo radimo u znoju lica svog 
Što ima kod tebe?
Ah, konacno sam se zaposlio, ove godine bi se Batista mogo hardwerski skrasiti :D
Fakat ne znam kak cu sve stic, al nekakav raspored cu morat napravit da se ne zapetljam :)
@Batista
čestitke na poslu, danas to nije lako naći.
@Batista
čestitke na poslu, danas to nije lako naći.
Hvala, fakat nije, pogotovo u HR.
Al i ja sam to docekal :)
Čestitke Baptista.
Nego što čovik triba napraviti na ovom forumu da bi dobija lok na temu....b
Ah, konacno sam se zaposlio, ove godine bi se Batista mogo hardwerski skrasiti :D
Fakat ne znam kak cu sve stic, al nekakav raspored cu morat napravit da se ne zapetljam :)
Čestitke za posao! 
VIDIM, već si se ponovio.
Batista čestitam. :)