Dobro jutro.
'I would rather suffocate than kill myself.' ~Amar
'I would rather suffocate than kill myself.' ~Amar
Dobro jutro.
Kako reče policajac iz serije "Alo Alo" Dobar jutar. hehe 
Jutro svima
Pozdrav ljudi,maloprije me nazvao čovjek i kaže da će doć u ulicu nešto prespajat.I sad dođe on do moje kuće,i hajd' dođe do modema i pita gdje je telefon,ja mu ga dam,on spoji telefon preko modema, kaže da cću bit 2-3 sata nedostupan i ode ća...Zna li netko zašto to rade?Tako je meni i susjedima napravio,pojma nemam što je s time dobio?!
Pozdrav ljudi,maloprije me nazvao čovjek i kaže da će doć u ulicu nešto prespajat.I sad dođe on do moje kuće,i hajd' dođe do modema i pita gdje je telefon,ja mu ga dam,on spoji telefon preko modema, kaže da cću bit 2-3 sata nedostupan i ode ća...Zna li netko zašto to rade?Tako je meni i susjedima napravio,pojma nemam što je s time dobio?!
Isključi to.......to nema nikakve svrhe osim ako oni nešto ne prespajaju preko tebe.Isključi i zovi tšrot i pitaj koji k....
Nello jesi uspia BlackOut napravit?
BTW dobar dan svima
Ispričavam se,dobar dan :)
Isključi to.......to nema nikakve svrhe osim ako oni nešto ne prespajaju preko tebe.Isključi i zovi tšrot i pitaj koji k....
Sused nije na T-sra*u pa mu je opet prespojio?Bgm u ovoj državi se ne zna ko koga?
Ukratko prelazak na ip telefoniju.
Prespojio ti je telefon na modem, tako če povečati se stabilnost veze, a zvuk će iči preko digitalnog a ne analognog signala.
Ukratko sve će raditi bolje, osim kad ti neš krepa, onda nečeš imati ništa dok ti sve ne poprave 
Sva pitanja za tcom uputite meni 
Prespojio ti je telefon na modem, tako če povečati se stabilnost veze, a zvuk će iči preko digitalnog a ne analognog signala.
Ukratko sve će raditi bolje, osim kad ti neš krepa, onda nečeš imati ništa dok ti sve ne poprave 
Sva pitanja za T-šrot uputite meni 
There I fixed ;)
Ali za to im netriba biti uštekan telefon na modem dok oni štelaju liniju .Što ne?
Sva pitanja za Hrvatki telekom uputite meni 
There I fixed ;)

Ali za to im netriba biti uštekan telefon na modem dok oni štelaju liniju .Što ne?
Treba, jer tek tako mogu "dohvatiti" telefon, odnosno pustiti signal do njega.
Zato sad tehničari intezivno pokušavaju sve dobiti da se to što prije riješi, i uopće te se ne pita dali to znaš sam napraviti.
Dobiješ poštom upustva i kad napraviš nazoveš službu i oni ti to puste, a ako ignoriraš to, oni ti dođu doma i to naprave "prisilno" 
Ahaa.znači smješi se još jedna stavka na računima
.
I sad će modem ostajat preko noći upaljen i ujutro ću moć kavu skuhat na njemu 
Kako reče policajac iz serije "Alo Alo" Dobar jutar. hehe 
Gud mouning
.
Ne, sve to ostaje isto, samo se "priča" da bi mogla neka stavka izletiti zbog uštimavanja zakona sa EU-om...
Udar groma,nestanak struje?sve to moze sjebat modem i telefon.Ma dajte ljudi -.-''
Lo, pa ako si kod HT-a, onda i ako ti crkne žališ se i nadoknadit će ti štetu.
Modem su ionako mjenjali do sad, a ako ti misliš da će udar groma oštetiti telfon možeš ga ištekati iz modema kao što si ga nekad ištekao iz analogne linije...
PS ghetto počinjem shvačati zašto ti jakov stalno lupa TD-ove 
.
Ne, sve to ostaje isto, samo se "priča" da bi mogla neka stavka izletiti zbog uštimavanja zakona sa EU-om...
Udar groma,nestanak struje?sve to moze sjebat modem i telefon.Ma dajte ljudi -.-''
Lo, pa ako si kod HT-a, onda i ako ti crkne žališ se i nadoknadit će ti štetu.
Modem su ionako mjenjali do sad, a ako ti misliš da će udar groma oštetiti telfon možeš ga ištekati iz modema kao što si ga nekad ištekao iz analogne linije...
PS ghetto počinjem shvačati zašto ti jakov stalno lupa TD-ove 
Jakov udari TD na postu ''Dobro jutro'' :S A ako nešto crkne,neće oni to uvažit nego će bit ''Pogrešno rukovanje uređajem''...
Edit:Mom frendu je telefon privukao grom i ostao je bez pola kuće i bez PC-ja koji je bio spojen na isti ''lopov''
Lastname
jeste l' za burek il par krušaka?
Pozdrav birtaši.
Kako je danas?
Pozdrav birtaši.
Kako je danas?
Pozdrav tebi, vruče je...
Sudy kako je prošla nagradna igra?
Evo Nello, samo za tebe jedan
Fala kolega!
Sudy kako je prošla nagradna igra?
U finalu sam, kao još 19 ljudi.
Trebalo je biti 10 finalista, ali su povisli kvotu.
Ne zna se ništa.
U petak je objava rezultat