3 je Minute Maid
EDIT: nisam ni vidio da sam vec postao...
3 je Minute Maid
EDIT: nisam ni vidio da sam vec postao...
HINTOVI
2. dominos pizza
poceo sam i ja igrati, rijesio sam skoro sve do lvl3, sad me dosta doga zafrkava
e ljudi se face zrušil ili koji qurac...nemre mi ga opče ni učitati... :S
malo prije sve bilo ok...
hej večer dal ima netko tko mi moze pomoći, i posto ne pisem često ovjde neznam u koju bi to temu stavili ali zeza me uzasno internet t com a njih je teze dobiiti u zadnji tjedan dana stalno puca veza
dal moze to biti do rutera ..hvala
Prijatelju,i meni isto,al učitao je :D Jedamput će napravit DDoS nad njim(faceom):D
hej večer dal ima netko tko mi moze pomoći, i posto ne pisem često ovjde neznam u koju bi to temu stavili ali zeza me uzasno internet t com a njih je teze dobiiti u zadnji tjedan dana stalno puca veza
dal moze to biti do rutera ..hvala
Bok svim birtašima, vjerojatno je do Ruther-a da ako je onaj zeleni šumarski Thomson ili do T-Šrot zato puca kaj drugo.
Mislim da je D-Link ili Kasda :D
Večer svima...
a joj morat ću ih zvati i pripremiti se na čekanje a dal tko zna koliko im treba da zamjene tj da izadu na teren,...
a joj morat ću ih zvati i pripremiti se na čekanje a dal tko zna koliko im treba da zamjene tj da izadu na teren,...
Probaj ga "palit-gasit" (to jest ištekat iz struje , pa ponovo uštekat)
to uvijek pomogne 
Da izađu na teren?wtf?
e ljudi se face zrušil ili koji qurac...nemre mi ga opče ni učitati... :S
malo prije sve bilo ok...
meni isto tako, nije da stalno visim, ali taman sam se dogovarao nešto -.-
Da izađu na teren?wtf?
Pa ako neš ne radi, da dođe tehničar...
Ni meni FB ne radi. Nisam se logirao mjesecima, i sad kada mi nešto treba padne.
pa ako se treba zamijeniti ruter onda netko od tehničara mora izaći na teren to se tako kaze inače;) da promjeni... i pitam vremenski jer kod nas sve sve čeka sto godina pa me eto zanimalo kako je to s njima posto do sada nisam imala problema ali ov zadnjih 10 dana je nemoguće vise..
pa ako se treba zamijeniti ruter onda netko od tehničara mora izaći na teren to se tako kaze inače;) da promjeni... i pitam vremenski jer kod nas sve sve čeka sto godina pa me eto zanimalo kako je to s njima posto do sada nisam imala problema ali ov zadnjih 10 dana je nemoguće vise..
Jel znaš barem kakav router imaš, to jest, bar ga malo detaljniji opiši i što piše na njemu?
Znam šta znači ''izać na teren'' Ali brate da ne znaš sama router promjenit...
Ni meni FB ne radi. Nisam se logirao mjesecima, i sad kada mi nešto treba padne.
A gle meni FB radi ok a nikad odjavim i ostao upaljenog. Ja kad gasim laptop i kad palim fb i tamo sam začas.
PA lol, neče ga sama mjenjati, zašto bi nešto kupovala kad ga ovi besplatno zamjene 
ljudi oprostite sto gnjavim al molim vas da mi pomognete LIKE PLS <3
ljudi oprostite sto gnjavim al molim vas da mi pomognete LIKE PLS <3
Or not, forum podupire sudy freaka 
ah, onda nemam sanse 
ah, onda nemam sanse 
jbg, život je okrutan

PA lol, neče ga sama mjenjati, zašto bi nešto kupovala kad ga ovi besplatno zamjene 
Njima trema mjesec dana da ga donesu i zamijene,a ovako samo odeš u T-centar zatražiš novi routher,za 3-4 dana te nazovu,daš im stari i uzmeš novi :P Bar je meni bilo tako,jednom je susjed radio fasadu pa je skinuo ''kutiju od telefona'' 4 mjeseca sam bio bez interneta i to preko praznika!
Njima trema mjesec dana da ga donesu i zamijene,a ovako samo odeš u T-centar zatražiš novi routher,za 3-4 dana te nazovu,daš im stari i uzmeš novi :P Bar je meni bilo tako,jednom je susjed radio fasadu pa je skinuo ''kutiju od telefona'' 4 mjeseca sam bio bez interneta i to preko praznika!
NEtreba
Ovisi kod kojeg si operatera.
Ovo drugo lažeš ko rus 
Imam ja dokaze od svih susjeda,bila je prepirka ''kod koga će stavit stup'' nitko nije dao i onda nakraju došla neka njihova DDR(mislim) firma i postavili stup kod tog susjeda...a ja lijepo kupio mobile,pa nek se oni hebu :D
EDIT:Operater je T-com :)
Dobra večer svima....
EDIT: Vidim da ovaj Rus (Roos....) hvali svoga konja (T-whatever.)
Dobra večer svima....
Večerrrrrrrrrrrrrrrrr. Kak si mi?
Večerrrrrrrrrrrrrrrrr. Kak si mi?
Imam osjećaj da me je iskoristio valjak a sprema se i besana noć.
Šta ima kod tebe.