Koji vam je taj neki Zohar?
onaj koji je i na drugom zoharu vec pobro crveni
Koji vam je taj neki Zohar?
onaj koji je i na drugom zoharu vec pobro crveni
ke????
stari birc je i dalje tu...
Smanji malo s alkoholom.
Nemojte zamjerit što upadam u ovu spamersku nirvanu, samo isprobavam potpis...
Morgen!
Spam Valley! :D
Dan svima, što vas ima! Ja upravo pokrećem jedan projekt pa ćemo vidjeti kako će proći. 
Ljudi,imam 2 ista zvucnika i sad bi ih htio spojit na liniju,napravio sam kutije od drva i to,ali nezz jel trebam jos nesto spajat na njih(elektronicka sra*ja) ili samo +/- zice ustekat u liniju?
Dobra večer...
Nema me par dana i odmah suspendirani i pročerani, zašto je Zoharbozo popušio crnu mambu??
Dobra večer...
Nema me par dana i odmah suspendirani i pročerani, zašto je Zoharbozo popušio crnu mambu??
Tiby lijep pozdrav. A Zoharbizo on je sam zatražio i dobio ga je ban. Nitko nezna zašto je on htio dobit ban. Ostaje samo misterij.
Dobra večer...
Bok svim birtašima,tak to ide da svašta se dogodi kaj buš a nekima je čak i brada narasla od kad te nema.
Bil sam na Jarunu danas oko 7 navečer tu negdje,
i tam oko velikog jezera izgledalo je ko da se spustila magla ali to je dim od roštilja fučkaj ga kaj drugo peklo se do daske na sve strane.

i tam oko velikog jezera izgledalo je ko da se spustila magla ali to je dim od roštilja fučkaj ga kaj drugo peklo se do daske na sve strane.

Svinje su platile svoje 
Nije to ništa bio sam na viksi i morao sam se oprati domestosom kako bi sprao miris roštilja 
Mislim kako narednih bar 3 dana apstiniram s svinjom na žaru
blitva zakon no dobro s krmićem na naglo i u tavi 
Dobro vece!
Jeste se najeli danas? 
Dobro vece!
Jeste se najeli danas? 
ce....
Baš si nešto razmišljam ima nekih ostanjaka 

Svinje su platile svoje 
Nije to ništa bio sam na viksi i morao sam se oprati domestosom kako bi sprao miris roštilja 
Mislim kako narednih bar 3 dana apstiniram s svinjom na žaru
blitva zakon no dobro s krmićem na naglo i u tavi 
Bolje na roštilj stavit piletinu jel,
zdravije je a opet fino kaj ne a dok pauziraš onda fino žgance pomješane sa zobi tamanit ili pajsčus sa Keljom ili Poriluk pa nema frke.

Bolje na roštilj stavit piletinu jel,
zdravije je a opet fino kaj ne a dok pauziraš onda fino žgance pomješane sa zobi tamanit ili pajsčus sa Keljom ili Poriluk pa nema frke.

Aha u petek idem opet na ranč, ako susjedi namiriše piletinu gubim bodove koje sam tako teško stekao 
Ako stalno pečeš piletinu i ribu na roštilju onda ti rešetka zahrđa 
Aha u petek idem opet na ranč, ako susjedi namiriše piletinu gubim bodove koje sam tako teško stekao 
Ranc? Zvuci zanimljivo...
Na Linuxu ništa ne vidim 
večer :)
dal se žohar vratio opet ili?
Večer i tebi sinko!
Tko će ga znati, vraćao se dva puta, ako se opet vrati nadam se da će biti diskretniji.
Večer i tebi sinko!
Tko će ga znati, vraćao se dva puta, ako se opet vrati nadam se da će biti diskretniji.
Pričao sam ja s njim jučer, rekao je da neće.
Vidit ćemo.
CLOSED!
LOCK! 
Jutro lol.
Bok daj.
Danas sam se nasmijal na izjavu jednog gelibtera...
Naime, uvjeravao je covjeka kako je pronasao negdje (vjerojatno) na ebayu hdd od 8TB za 30$.
Sam kaze da je steta jer seller ne dostavlja u HR :D
Doslo mi je da dodjem do njega i pocnem se udarat o koljena od smijeha.
BTW. kupil sam si podlogu za mis od Steelseriesa, mogu rec da je velka razlika izmedju nje i starog skarta. :)
Bok daj.
Danas sam se nasmijal ne izjavu jednog gelibtera...
Naime, uvjeravao je covjeka kako je pronasao negdje (vjerojatno) na ebayu hdd od 8TB za 30$.
Sam kaze da je steta jer seller ne dostavlja u HR :D
Doslo mi je da dodjem do njega i pocnem se udarat o koljena od smijeha.
BTW. kupil sam si podlogu za mis od Steelseriesa, mogu rec da je velka razlika izmedju nje i starog skarta. :)
SJečam se određenih stickova od 32gb, ih se ti sječaš 
Žohar nas napustio 
I'm back.
Pozdrav ekipica :)))
Kak' smo kaj?
Žohar nas napustio 
Žohar je ljut na moderatore, neče se ni vračati više, ali bude čitao postove vjerovatno, tako da se pazite, ona vas nadgleda 
Žohar nas napustio 
Žohar je ljut na moderatore, neče se ni vračati više, ali bude čitao postove vjerovatno, tako da se pazite, ona vas nadgleda 
Šteta. Bio je jedan od korisnijih juzera...