Još 38 poruka do 1k...
Koji si ti gušter. :))
Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Još 38 poruka do 1k...
Koji si ti gušter. :))
Freedom is just another word for nothing left to loose ...
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Laku noć!
Dobro jutro svima.
Jutro.
Dobro jutro svima.Evo krenule vrućine u Zadru 
Bacam se u more ovaj vikend hihi
Mornin'.
Dobar jutar
!
Dan narode, kompu otvorena bocna stranica i bacen na gornji dio stola jer kisika nema :D
Se spremate za 1. maj?
Dan narode, kompu otvorena bocna stranica i bacen na gornji dio stola jer kisika nema :D
Se spremate za 1. maj?
Bok svim birtašima, kad ugradiš na kučište odozada jednu budalu da lopatom izbacuje zrak van onda bude ok sigurno a prvi Maj nek ide vrit.

Se spremate za 1. maj?
Bok svim birtašima, kad ugradiš na kučište odozada jednu budalu da lopatom izbacuje zrak van onda bude ok sigurno a prvi Maj nek ide vrit.

Ja se ne spremam za prvi maj, a bogami ni za prvi svibnja.
Problemi... 
Svako malo zastajkuje...
A meni i Opera Next 12.00 isto pada svako malo. Eh... kako kod ostalih?
Svako malo zastajkuje...
A meni i Opera Next 12.00 isto pada svako malo. Eh... kako kod ostalih?
Svaki browser zastaje, učita se 10% i onda padne.
Ma to nevezano za forum. Samo želim vidit kako se nova Opera beta ponaša kod ostalih... Ili je kod svih nestabilnija od trenutne 11.57 ili je do mene problem. Možda i neka ekstenzija kod mene uzrokuje rušenje.
Ma to nevezano za forum. Samo želim vidit kako se nova Opera beta ponaša kod ostalih... Ili je kod svih nestabilnija od trenutne 11.57 ili je do mene problem. Možda i neka ekstenzija kod mene uzrokuje rušenje.
Aaaa...a šta se tiče toga mogu reć da mi radi relativno dobro, 2 puta se srušila i to vjerojatno mojom greškom.
Molim sve starkelje i one koji se razumiju u gramofone nek pomognu prijatelju 
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/muke-po-gramofonu/148512.aspx
Dobro veče!!!
Večer
Večer
Šta se radi? Ja danas naradio...
Večer
JEsi to našao posao? 

Nope. Izgleda da niš od posla. Ma danas radio za mamin vrt...
Bratu roćkas bio, ja košarke protiv 15ero balavaca cili dan, mrtav umoran sam
Bratu roćkas bio, ja košarke protiv 15ero balavaca cili dan, mrtav umoran sam
Aha, poznato mi je.. I ja nekoć igro..
Dečki ko mene je velika RISK II partija... Definitivno jedna od najobljih igara ikad. Ma kakvi monopoly, kakvi CoD... Zna se kaj pravi dečki igraju...
Ma koje? Ak misliš da sam danas radio. Stijao vrt i poravnao grabljaćem.. Bude za grah, papriku i paradajz...