Pozdrav svima, odoh uzivati u vremenu.
Uživaj onda, ali ovdje je ekipa.
Uživaj onda, ali ovdje je ekipa.
Nemoj nestati a šta ću bez tebe, ha? 
Hehe hepi sam..... Šta se radi? Ja istražujem za punjać hp laptop...
Je li to naš Ivo sam sebi dao poruku dana? 
Hm da jesu pa vidiš da je IVO riješio problem i postao heroj dana, hehe 
Nije.
Je li u vas vruće? U mene je danas vrh bio 27 C. I to oko 15h.
Ovdje čitav dan pirka pa je fino ugodno ali šta mi to vrijedi kad sam većinu prosjedio na kenjari.
Bok svim birtašima nije tak vruče tu u Zagrebu,
ali bude bez briga no kod mene je Firefox-u vruče izgleda jer je u zadnjih par dana totalno ponorel verzija 11 ili 12 isti jarac fučkaj ga.

ali bude bez briga no kod mene je Firefox-u vruče izgleda jer je u zadnjih par dana totalno ponorel verzija 11 ili 12 isti jarac fučkaj ga.

Meni radi bez problema i nije mi se srušio već odavno.
Skini MozBackup, backupiraj podatke, obriši FF, počisti registry i ostale FF foldere pa nanovo instaliraj.
Bok svim birtašima nije tak vruče tu u Zagrebu,

I meni se također crashao zadnjih par dana. Također i Flash Player mi se dosta često crasha usred gledanja videja na yotubeu. Ali vjerojatno zato kaj koristim betu Flasha.
Ma ja više nikad nikakve bete jer mi se obično nešto zablesira kad mi je najpotrebnije a onda tipkovnica nastrada:)
ja sam uvijek na beti :)
ja sam uvijek na beti :)
Bravo za tebe.
Bravo za tebe.
ah što ćeš, volim kad me se živcira xD
ah što ćeš, volim kad me se živcira xD
Barem nam nije dosadno ko ivi, njemu sve radi pa mu je dosadno. xD
U mene je 29° bilo.
A i meni je život u beti i nikako da finalna verzija dođe.
Ma kakva dosada! Kakam non-stop, servisiram raritetna računala...nemam vremena za dosadu:)
Barem nam nije dosadno ko ivi, njemu sve radi pa mu je dosadno. xD
ma bezveze je kad ne moraš 35 puta instalirat isti program xD
Mazohizam?
Mazohizam?

Bf3 nick:makako2

Meni radi bez problema i nije mi se srušio već odavno.
Skini MozBackup, backupiraj podatke, obriši FF, počisti registry i ostale FF foldere pa nanovo instaliraj.
Ma jok to ne funkcionira uopče,
nije u tom problem pogotovo Registry nema veze s time vidim i da neki drugi po internetu imaju isti problem "Firefox acts like a slug" pa i na Linuxu. Ovak nekaj nisam videl nikad na Firefox, kod sebe ok ja imam nešto preko 10 000 bokmarks no Iron Browser a niti Opera s tolko bokmarks u njima nemaju problema uopče.
Jednostavno rečeno nakon kaj se pokrene, Firefox radi ok ali onda počne usporavat pomalo i ako kliknem gore na Bokmarks za pokus onda padne u komu totalno to još nisam videl.Inače koristim All in one Sidebar več odavno. i preko njega ja idem u Bokmarks uglavnom isto je bez ijednog addona u Firefox ili sa njih 10 ponaša se isto uglavnom ponorel je skroz.
No ne smeta previše zapravo, tu je Iron Browser(Google Chrome nakon preodgoja i korektivne operacije mozga) koji radi ko raketa kad Firefox ponori.Lako se rješi i taj problem dok Firefox poludi, restartam njegov proces prisilno i onda je ok dok se opet ne uspori a nekad čak radi bez frke dok ga opet ne ulovi žuta minuta.

Bf3 nick:makako2
Freedom is just another word for nothing left to loose ...
moram vratit pola zvjezdice, a neznam kako :/
moram vratit pola zvjezdice, a neznam kako :/
Mito? Korupcija?
Freedom is just another word for nothing left to loose ...