O kolega, sretan rođendan, sve najbolje
Pa ni počastit ekipu ;)
BTW dobar dan
Pa ni počastit ekipu ;)
BTW dobar dan
Pa ni počastit ekipu ;)
Rodbina prvo.
Sretan rodendan kolega i zelim vam dobar dan svima, ovaj predobar dan.
Sretan rodendan kolega i zelim vam dobar dan svima, ovaj predobar dan.
Mhm, zakaj? 
Dan ljudi!
Sretan črčkas Nirm 
Vrijeme je perverzno dobro, zato kolegice 
Vrijeme je perverzno dobro, zato kolegice 
Ulala, jel ja to osjećam neki miris podivljalih hormonića u zraku? 
Ma nisi, prestar sam da bi imao takve probleme.
Ma nisi, prestar sam da bi imao takve probleme.
Hej, nikad nije kasno za divljanje. Ovo proljeće pomuti pamet i "najčvršćima" 
Bas to, vrijeme je toliko dobro da neznam sto bih radio, morat cu dalje od racunala.
A ti, kako je kod tebe?
Bas to, vrijeme je toliko dobro da neznam sto bih radio, morat cu dalje od racunala.
A ti, kako je kod tebe?
Tolko dobro a ti ne znaš kaj bi radio. Pa znaš kaj se radi u proljeće ili bar do izlaska D3?
Godine su tu, al podivljam s vremenom također
Trenutno sam neuračunljiva, pitaj me sutra 
Tolko dobro a ti ne znaš kaj bi radio. Pa znaš kaj se radi u proljeće ili bar do izlaska D3?
Godine su tu, al podivljam s vremenom također
Trenutno sam neuračunljiva, pitaj me sutra 
Igre nista, inace faks place.Radi se na izgledu jer ce lito brzo, isto tako i na knjizi jer ce kolokviji brzo.Reka bi ti Rambox da si popila pa si neuracunljiva :P
Igre nista, inace faks place.Radi se na izgledu jer ce lito brzo, isto tako i na knjizi jer ce kolokviji brzo.Reka bi ti Rambox da si popila pa si neuracunljiva :P
Svašta meni Ram kaže
, a i već me obilježio ko alkoholičarku kad sam se pohvalila svojim eksperimetiranjem s rakijama 
Perverzno dobro vrijeme, a Zohi navalio na faks 
Svašta meni Ram kaže
, a i već me obilježio ko alkoholičarku kad sam se pohvalila svojim eksperimetiranjem s rakijama 
Perverzno dobro vrijeme, a Zohi navalio na faks 
Ma kakvi faks(ono su samo planovi) :D Danas su kavice i teretana, faks ostavljamo za lose vrijeme 
Ma kakvi faks(ono su samo planovi) :D Danas su kavice i teretana, faks ostavljamo za lose vrijeme 
Aj bar se netko od nas dvoje da u teretanu natjerat 
Molim te par deadliftova napravi i za mene (30 kg će bit dovoljno
)
Aj bar se netko od nas dvoje da u teretanu natjerat 
Molim te par deadliftova napravi i za mene (30 kg će bit dovoljno
)
Danas je bas i taj dan, ramena, noge i donji dio leda.Ocu i malo guzice za tebe odradit 
Dan ljudi, danas sam vozio u drugoj
They see me rollin' 
I ti divljaš vidim.
Danas je bas i taj dan, ramena, noge i donji dio leda.Ocu i malo guzice za tebe odradit 
Tu je sve u redu, nađi neku za sise rađe pa ćemo profitirat :)
A to je jucer bilo, kombinacija normalnog, kosog i kontrakosog bencha.
A to je jucer bilo, kombinacija normalnog, kosog i kontrakosog bencha.
Morat ćemo osmislit neku novu kombu bencha za moju sirotinju jerbo ovo do sad ne funkcioniše 
Pa ni počastit ekipu ;)
Rodbina prvo.
Hm rodbina ispred forumaša, tj bugovaca pa to je sramota odma ide prijava fučkaj ga uglavnom kaj je tu je sretan rođendan se razme.

Hm pa jedno pola sata, ručnog mješosisa od stručnog trenera muškog normalno i bude sve ok sigurno.

Hm pa jedno pola sata, ručnog mješosisa od stručnog trenera muškog normalno i bude sve ok sigurno.

Sad još čekam da mi preporučiš jednog kvalitetnog i iskusnog 

Sad još čekam da mi preporučiš jednog kvalitetnog i iskusnog 

A valjda imaš nekog pri ruci, da to odradi jel vjerojatno če se zrtvovat i to napravit badave sigurno kaj ne fučkaj ga sad.

Radi kako ne samo moraš kliknut, Watch On Youtube jer je linkanje na druge stranice blokirano od strane onog mulca koji je stavio video jel.

Ima li ovdje neko da zna pričat njemački HITNO
Dan narode, jedan problem, komp mi se rusi svako malo, iz cista misra, nikakav BSOD, temperatura proca ne prelazi 60,65 dok radim nesto, grafa isto 50 ne prelazi.
Do napajanja nije, jer vidim da imaš CX400.
Boook svima... :9 ajme napokon nam stiže ljeto!!!
Boook svima... :9 ajme napokon nam stiže ljeto!!!
Tak je da vreme je ponorelo skroz,
umjesto klasičnog prolječa sad budemo dobili ljetne temperature ali to je prerano fučkaj ga sad.