Da ga nisi nosia u zadar?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo čovjek prodaje ekran za 500kn, a ja ne mogu naći mobitel... :/
A jesi panj.
Pogledaj, javi se liku.
Naći ćeš mobitel kad-tad.
Radi li onaj Lookout B Plan i ako je mob ugašen? :D
Prevrnuo sam stan 2 puta, sobu 1 put i nisam našao...
A kako planiraš instalirati plan-b, pokrenuti ga, gps-om locirati mobitel i još ti plan-b treba mail poslati. Teško je to izvesti s ugašenim mobitelom.
'dan... *ebena kiša nikako da stane da odem testirat motor... Pu sunce joj kalajsano...
Evo nabavio kuhalo za vodu, pa kuham čaj cijeli dan.
ja baš gledam stanje na cloudovima.
čeka se google drive :D
ja baš gledam stanje na cloudovima.
čeka se google drive :D
Ja ga obožavam. I ja čekam google drive, da se preselim sa dropboxa.
skydrive mi je takoder kompletno prazan.
steta sta se nemre neki seedbox slozit :D
skydrive mi je takoder kompletno prazan.
steta sta se nemre neki seedbox slozit :D
Ma cloud još nije za naše internetske brzine...
bas sam skupio 2tb na nekim trackerima u dva tjedna preko 100/100
100/100 je vrhunski, al to pretpostavljam nije u nas.
a ovo drugo - za cloud bi bilo bolje 10/10 nego 20/2. Ali nije bit tebe i mene, koji imamo još i vrhunske brzine za RH, ali preko 60% kućanstava jedva da ima ADSL. DL je ono 1-2 Mbps, UL je biće 128 kbps. Gledaj cjelokupnu sliku. Zato nema koristi od clouda i radije još nosim svoje eksterne hard diskove sa sobom.
100/100 je vrhunski, al to pretpostavljam nije u nas.
a ovo drugo - za cloud bi bilo bolje 10/10 nego 20/2. Ali nije bit tebe i mene, koji imamo još i vrhunske brzine za RH, ali preko 60% kućanstava jedva da ima ADSL. DL je ono 1-2 Mbps, UL je biće 128 kbps. Gledaj cjelokupnu sliku. Zato nema koristi od clouda i radije još nosim svoje eksterne hard diskove sa sobom.
Meni je HSDPA sasvim dovoljan (99% uploada na cloud ide s mobitela, tako da nemam problema)
Linux je zakon!
Meni je HSDPA sasvim dovoljan (99% uploada na cloud ide s mobitela, tako da nemam problema)
A di je tu flat? BTW HSPA+ je meni ludilo, up do 6Mbps, i to je ok, ali bez flata je neisplativo. To je samo za male fileove, zato ti i je ok ta brzina.
A di je tu flat? BTW HSPA+ je meni ludilo, up do 6Mbps, i to je ok, ali bez flata je neisplativo. To je samo za male fileove, zato ti i je ok ta brzina.
Nema flata, meni je 1gb dovoljan. Istina, uvijek se približim limitu, ali izdrži.
E al to i je caka, zato i jesu tu moji eksterni HDDovi koje nosim, filmovi, glazba, programi. Da to uploadam na cloud trebala bi vječnost, da imamo dobre brzine tipa 100/100, za 20ak minuta uploadaš film, odeš u klupske prostorije, skineš film 20min dok popričaš sa ekipom i popiješ pivo i idete gledat na platno film. Mislim da sam dobar primjer uzea, i da kuzis za sta bi ja cloud koristia.
Mrnjau svima! Kako ste mi? 
E al to i je caka, zato i jesu tu moji eksterni HDDovi koje nosim, filmovi, glazba, programi. Da to uploadam na cloud trebala bi vječnost, da imamo dobre brzine tipa 100/100, za 20ak minuta uploadaš film, odeš u klupske prostorije, skineš film 20min dok popričaš sa ekipom i popiješ pivo i idete gledat na platno film. Mislim da sam dobar primjer uzea, i da kuzis za sta bi ja cloud koristia.
Ja san napravija backup na dedicated na faksu, tamo mi kači i do 10MB/s iza 6 sati kad svi odu ća
Opet, kao što rekoh, malo je takvih mista u Splitu.
Al hebemu, knjiznica je nesto usporena ovih dana. 120kB/s vata samo 
U Zadar ne, u Starigrad :D
Moran tamo cilu kuću okrenit, ako nije tamo, netko ga je maznia...
A kako planiraš instalirati plan-b, pokrenuti ga, gps-om locirati mobitel i još ti plan-b treba mail poslati. Teško je to izvesti s ugašenim mobitelom.
Hm, da. Sitna greška u planu, mobitel je ugašen... :/
Pa ko bi ti ga maznia? Ili to tek tako kazijes :P
Hm, da. Sitna greška u planu, mobitel je ugašen... :/
Probaj ispod kreveta, ispod ormara iza zida pa negdje mora bit. Jer nešto ako sprema roba a mob još gurne i padne ko zna gdje.
Ak je nema sigurno maznuo... i nać pravog lopova...
Btw: večer svima.
Ala kako dobro izgleda zalazak sunca u Splitu, gledajte put Boraje ko je u Splitu :D
Ala kako dobro izgleda zalazak sunca u Splitu, gledajte put Boraje ko je u Splitu :D
Prelijep prizor, mada mi je proteklih dana bio bolji.
Prelijep prizor, mada mi je proteklih dana bio bolji.
Ja imam baš pogled preko Trogira, tako da sam vidia svačega, ali ovo je stvarno najljepše što sam vidia. Priko Malačke je sta oblak, koji se prozira od sunca i parila je koltrina priko brda... šteta šta mi je fotić gladan energije pa nisan moga slikat. Evo sa moba.
Dobra večer svima...
Ah kako ljepa slika zalaska sunca, tu u Zg. smo zaboravili kako to izgleda od oblaka a vjetra kao da smo u Senju 
Trebao si instaliraj 12.04+gnome 3.4+par esencijalnih ekstenzija i vidi užitka ;)). Dobra večer svima....
Freedom is just another word for nothing left to loose ...
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!