Raja, jel' zna tko dali Jack Daniels ima rok uporabe?
Naravno 0,75L
Koji rok to je kao rakija čim starije to bolje
Raja, jel' zna tko dali Jack Daniels ima rok uporabe?
Naravno 0,75L
Koji rok to je kao rakija čim starije to bolje
Popij onda jednu za ekipu. Ja častim.
Hvala ti od srca!
Znači ide? Imam veceras rodjendana 2, a jucer sam curi poklon kupio, pa nisam pri parama bas. A u sobi imam Jack Daniels od 1l. Pa si mislim da ga ponesem, da ne kupujem drugu bocu, al stoji vec dosta dugo mozda 2,3 godine. Pa kontam da se nije pokvario ili tako nesto.
Hvala ti od srca!
I drugi put.
Znači ide? Imam veceras rodjendana 2, a jucer sam curi poklon kupio, pa nisam pri parama bas. A u sobi imam Jack Daniels od 1l. Pa si mislim da ga ponesem, da ne kupujem drugu bocu, al stoji vec dosta dugo mozda 2,3 godine. Pa kontam da se nije pokvario ili tako nesto.
Ako te bude sutra rasturala glavurda onda to nije ziher od kao prošao rok trajanja
...dan... ...opet mi se slika na monitoru zamutila...
Ideš pa tek je 16.00h
...heh, subota je pa sam moral održati lakši trening...
...dan... ...opet mi se slika na monitoru zamutila...
Ok da zamutila se no nisi spomenul, da su za to krive alkoholne pare pa je Asus malo ponorel jel fučkaj ga.
Trebam razne hardove uštekati prebaciti na računalo i gotovo, ne želim ladicu nego onaj dock.
Što će ti ladica? Ja sam u Prosatu nabavio set kabela (cca 100 kn) za spajanje PATA i SATA (3,5" i 2,5") diskova preko USB-a na računalo. U setu dobiješ adapter za napajanje i adaptere za sve varijante diskova. Spojiš i radi.
BTW: Dobar dan svima...
Što će ti ladica? Ja sam u Prosatu nabavio set kabela (cca 100 kn) za spajanje PATA i SATA (3,5" i 2,5") diskova preko USB-a na računalo. U setu dobiješ adapter za napajanje i adaptere za sve varijante diskova. Spojiš i radi.
pa to on i hoće :)
imaš link?
Danas skidam winrar sa pirate bayi skine mi ga u .rar formatu. Fuck logic
Zašto ga ne skineš sa offical stranice? Besplatan je...
pa to on i hoće :)
imaš link?
Više izgleda kao ovaj drugi link od XXX-a. Nemam Link jer inače nabavljam sve kod njih pa sam zamolio čovjeka da mi to pronađe i on je pronašao. Ako trebaš broj telefona i ime čovjeka pošaljem ti na PM.
ima i u chipoteci
http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=7500000294
hajde reci da se šališ...molim te...
1. zašto ga skidaš s torrenta?
2. free je
3. 7-Zip je bolji
nakon 40 dana pocne dolazit ona iritantna oporuka
7Zip je blago rečeno izgleda katastrofa. Funkcionalnost je ista.
Takava sam i ja dobio jedino niti jedan od ovih linkova ne prikazuje ciglicu napajanja s adapterima (molex i sata energetaki priključak).
hajde reci da se šališ...molim te...
1. zašto ga skidaš s torrenta?
2. free je
3. 7-Zip je bolji
Ne znam koju radnju trebaš da ju 7-zip nebi uspješno obavio.
Ovo ti baš previše ne drži vodu. 7zip se u potpunosti integrira u windows explorer i skoro sve možeš odraditi da ni ne pitaš za njega.
da ne izgleda baš najbolje se slažem, ovo drugo nisi u pravu
ili pričaš, a da nisi pošteno ni isprobao program, u što sam uvjeren
integriran je u explorer i sve se rješava desnim klikom, ni ne sjećam se kad sam uopće otvorio sučelje...
Takava sam i ja dobio jedino niti jedan od ovih linkova ne prikazuje ciglicu napajanja s adapterima (molex i sata energetaki priključak).
ne prikazuje, al u paketu je :)
Ovo ti baš previše ne drži vodu. 7zip se u potpunosti integrira u windows explorer i skoro sve možeš odraditi da ni ne pitaš za njega.
hmmmmm pa nikad nisam pitao ni za winrar. nema nikakve razlike, osim sta Winrar ljepše izgleda.
EDIT: Isto desni klik ni ne mora se otvorit sučelje... ponudi ti extract u folder, extract u drugi folder i još funkcija.
Što bi više trebao radit sa tim programima? Koje vi to zahtjevne stvari uopce radite sa njima pa govorite da nisan ni iskoristia program kako triba?
Ma koristim inače 7zip, najpraktičniji mi je, ali eto rođak želi Winrar pa eto mu.
hmmmmm pa nikad nisam pitao ni za winrar. nema nikakve razlike, osim sta Winrar ljepše izgleda.
Pa ne biraš arhiver po ljepoti izgleda sučelja. Osobno mi to nije najbitnija stvar u životu. 7-zip je besplatan, radi svoj posao savršeno i po meni je to puno bolje nego koristiti neku piratsku verziju softvera koja ti može donijeti hrpu problema u životu.
Pa ne biraš arhiver po ljepoti izgleda sučelja. Osobno mi to nije najbitnija stvar u životu. 7-zip je besplatan, radi svoj posao savršeno i po meni je to puno bolje nego koristiti neku piratsku verziju softvera koja ti može donijeti hrpu problema u životu.
Pa ko kaže da pirata koristim. A koje će to probleme donit u životu? Nikakve.
a ako već mogu birat, radije ću da lijepo izgleda, a problema sa njime nikad nisam ima...
Pa ko kaže da pirata koristim. A koje će to probleme donit u životu? Nikakve.
a ako već mogu birat, radije ću da lijepo izgleda, a problema sa njime nikad nisam ima...
Ja se samo nadovezujem na početak, skidanje winrar-a preko torrenta. Nisam tebe prozivao da koristiš pirata.
Ja koristim Universal Extractor...
Free je i radi svoj posao brzo i odgovorno, s tim da podržava svaki format na ovoj planeti, uključujući i instalacijske arhive te većinu slika optičkih medija
...mislim da ti se riječ "odgovorno" potkrala....
...mislim da ti se riječ "odgovorno" potkrala....
lol?
Pa da, neki programi se ruše, neću ih ovdje imenovati
Vidim da nisam jedini koji koristi 7-zip :o
Vidim da nisam jedini koji koristi 7-zip :o
Ja ga koristim na Winsima i na Linuxu, nisam neki pretjerano zahtjevan user, sve što trebam mogu napraviti s njim.