- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo meni ošlo VIP na net...
Večer ljudi!
Trebam jednog experta za viruse i antiviruse!
Dakle kako da maknem konflikt pri instalaciji antivirusa. Na računalu je bio AVG kojeg sam maknuo, počistio registry CCleanerom no javi se neka pogreška da je McAfee Internet security instaliran i ne prolazi instalacija!
Htio sam staviti avast al ne prolazi, nod32, ne prolazi, AVG takođe ne ide natrag...
Večer ljudi!
Dakle kako da maknem konflikt pri instalaciji antivirusa. Na računalu je bio AVG kojeg sam maknuo, počistio registry CCleanerom no javi se neka pogreška da je McAfee Internet security instaliran i ne prolazi instalacija!
Htio sam staviti avast al ne prolazi, nod32, ne prolazi, AVG takođe ne ide natrag...
Sistem restore? Prije deinstalacije trebaš imat instaliran Revo uninstalerom i on uspješno sve deinstalira programa...
Večer ljudi!
Sistem restore? Prije deinstalacije trebaš imat instaliran Revo uninstalerom i on uspješno sve deinstalira programa...
Revo uopće ne prepoznaje i nevidi ovaj mcafee...
neznam onda ću morati ručno brisati registry ključeve.. ali koje.. :P :) morat ću se namučiti jer ne mogu raditi reinstalaciju..
neznam onda ću morati ručno brisati registry ključeve.. ali koje.. :P :) morat ću se namučiti jer ne mogu raditi reinstalaciju..
Probaj ak guglaš naprimjer tool za antiviruse pa možda i uspiješ uklanjaš.
Probaj ak guglaš naprimjer tool za antiviruse pa možda i uspiješ uklanjaš.
To ću probati, mada neznam dal će raditi jer sam AVG brzopleto uklonio preko add/remove programs... mcafee nisam uopće mogao ni pronaći..
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Otvoreno, jutro svima.
Dobro jutro... Kako ste mi?
Jutro narode.
Jutro narode.
Jutro i tebi... jel još gledaš aute na satelitu?
Slabo u zadnje vrijeme. Vise sam i zaboravio sta ima gdje jbte. Daj mi ponovno napisi ako ti nije problem.
Sada trenutno radim review HTC-a Desire HD-a za BOL.
Slabo u zadnje vrijeme. Vise sam i zaboravio sta ima gdje jbte. Daj mi ponovno napisi ako ti nije problem.
Sada trenutno radim review HTC-a Desire HD-a za BOL.
Nema beda a to ima na na DMAX ne njemoačko kanalu zasad ima samo na diditalu, a analogni će na astri ugasit do 31.04. pa pređe se na digitalu....
Koji dan, u koliko sati?
Na DSF-u mi je najdraza emisija bila, u vezi tuninga, samo njemacki automobili. A i ova na DMaxu je dobra. Ona na MTV-u je bila isto solidna, ne znam dali se emitira jos. Onda na AB Motors programu, francuzi, isto su imali par emisija u vezi automobila.
Koji dan, u koliko sati?
Na DSF-u mi je najdraza emisija bila, u vezi tuninga, samo njemacki automobili. A i ova na DMaxu je dobra. Ona na MTV-u je bila isto solidna, ne znam dali se emitira jos. Onda na AB Motors programu, francuzi, isto su imali par emisija u vezi automobila.
Budem ja vidio kad emitiraju tj raspored... Svaki dan ima određeno... A jel gledaš jedan lik što kupuje aute pa ovi dovezu a drugi lik sređuje i zamjeni sve što nevalja nakon tog i auti izgledaju nvi. Mislim lik englez a lik koji sređuje ime lika je China...
Nisam to gledao
Nisam to gledao
Taj uvijek na DMAX-u.... Evo imaš danas u 13 15 taj lik sređuje aute a u 14 15 je Tuning alarm tak da ima svaki dan
Arhiva.
Zahvaljujem, al' danas to necu moci gledati, u skoli sam od 12.
Arhiva.
Zahvaljujem, al' danas to necu moci gledati, u skoli sam od 12.
Imaš video? Snimi na kazete kad se svratiš pa lako odgledaš a kazeti.......
Imam neki stari. Ne znam jel' u funkciji jos. Pokusati cu.
Jutro
Evo mene nakon dugo vremena.
Probaj.... I ja imam VRC pa ne koristim a budem ga prodo... Ispravan je...
Jutro
Sinko jutro tebi... A šta si radio dok tebe nije bilo? Ganjao curke?
Review zavrsen jednim djelom. Svrstao sam tehnicke podatke za koje mislim da su bitni. Moje osobno misljenje, dojam te moja ocjena. Jos planiram uraditi kamera test, znaci slikanje po danu i mraku, snimanje takodjer. I mislim da bi to bilo to. Sto se tice ROM-ova, o tome ne planiram pisati, jer to nisam radio. Ako je 'pak netko to radio na Desire HD-u nek mi se javi na PM, pa cemo i to svrstati u temu sa njegovim potpisom.
Dan svima, valjda vas ne boli glava kao mene.
Pretjeralo se sinoć sa slavljem
dobro jutro :)
Probaj.... I ja imam VRC pa ne koristim a budem ga prodo... Ispravan je...
Jutro
Sinko jutro tebi... A šta si radio dok tebe nije bilo? Ganjao curke?
Gnjavim se sa tipkovnicom, crkla mi a tipka pa sada moram copy paste. Inače sutra stiže nova.
Dobar dan svim dobrim ljudima.
Dobar dan i tebi, dobri čovječe :)
Evo, meni upravo avion prolazi kroz sobu jel... (derem BF3 sa OC-anom grafom)
EDIT: Hmm, srušili mi se driveri, da dignem napon?
Dobar dan i tebi, dobri čovječe :)
Evo, meni upravo avion prolazi kroz sobu jel... (derem BF3 sa OC-anom grafom)
Hhaha ne trebas ju ostaviti na autoregulaciji dobri covjece.Slobodno stavi na 40% kada si ju ocnuo na 875/1175.Nece se grijati niti stupanj,dva vise.Jer napon nisi dirao.Dakle 40% stavi.
EDIT:Na koje si ju taktove stavio?Memoriju stavi na 1150 a jezgru na 850 te pomalo dizi i testiraj.