nedilja je uvik rezervirana za janjetinu :)
Znaš kako se kaže?
Teška vremena nemamo love za kruh sada kupujemo samo mesinu
e da se kupuje dobije se povoljno preko rodbinske veze,inace za ostale dane se baca mriza na cetinu
nedilja je uvik rezervirana za janjetinu :)
Znaš kako se kaže?
Teška vremena nemamo love za kruh sada kupujemo samo mesinu
e da se kupuje dobije se povoljno preko rodbinske veze,inace za ostale dane se baca mriza na cetinu
Gdje si ti nestao, stvarno te dugo nisam viđao?
Mislim da ima skoro godinu dana da nisam bio na BOL-u. A, bilo me je svagdje. Kako stanje ovdje, jel' se promjenilo sta?
Bok svim birtašima, a di si bil fučkaj ga uglavnom vidim da imaš pun kufer kartona zbog zabušavanja jel.
Ništa čudno, sjećam se par momenata kad bi ih modovi sami sebi davali ako bi se zaboravili pa previše uvukli u svađu.
Ništa čudno, sjećam se par momenata kad bi ih modovi sami sebi davali ako bi se zaboravili pa previše uvukli u svađu.
Neka, nek' i oni vide kakav je osiječaj.
Večer. Vidim da se raspravlja o "požutjelom" moderatoru,pa bih zamolio da mi netko kaže gdje i kad se to dogodilo. Hvala.
Večer. Vidim da se raspravlja o "požutjelom" moderatoru,pa bih zamolio da mi netko kaže gdje i kad se to dogodilo. Hvala.
vecer.6 dana a vec zuti,stari dobar si.pokazi se odma od pocetkasta si trollo?spamo?
vecer.6 dana a vec zuti,stari dobar si.pokazi se odma od pocetkasta si trollo?spamo?
Imao je prije 2 komada.
Što da kažem,branio sam svoje mišljenje..
Večer svima....
Isprobavam Ubuntu 12.04 i nekako mi se čini da će se isti udomaćiti na mom računalu.
Što da kažem,branio sam svoje mišljenje..
tako sam i ja jednom donio logicki zakljucak pa me suspendirali.
tako sam i ja jednom donio logicki zakljucak pa me suspendirali.
Uh,ovdje očito ne vole logiku.
Jednostavno je, živi i pusti druge da žive. Kad bi se toga svi držali svijet bi bio prekrasno mjesto za život.
Jednostavno je, živi i pusti druge da žive. Kad bi se toga svi držali svijet bi bio prekrasno mjesto za život.
Slažem se ,ali je činjenica da se toga ne drže svi ,pa ni na ovom forumu.Neki čak prođu nekažnjeno,a sami izazovu raspravu.
Vecer narode, ja evo kod kuce bolujem :D
Kako vi?
Vecer narode, ja evo kod kuce bolujem :D
Kako vi?
Večer.Ozdravi što prije
btw. ja sam dobro,te sam zdrav.
Slažem se ,ali je činjenica da se toga ne drže svi ,pa ni na ovom forumu.Neki čak prođu nekažnjeno,a sami izazovu raspravu.
Vrlo si ratoboran, takvi prvi otpadnu.
EDIT: LOCK!
Jutro, otvoreno. :D
Jutro
jutro...
Jutro!
Molim vas pogledajte video na ovoj stranici, bez obzira da li ste navijac Arsenala ili Spursa, pa cak i ako uopce ne pratite nogomet...ovakvih situacija nema ni kod nas!
www.oohtobeagooner.com/video-is-ref-mike-dean-celebrating-spurs-goal-against-arsenal/
Jutro narode.
Recite mi, voljan sam napraviti review HTC Desire HD-a. Koristim ga vec 4 mjeseca, pa mislim da imam dovoljno saznanja za adekvatan review. Uzimajuci u obzir da je to vec malo postar' mobitel dali ga se isplati raditi, dali ce biti zainteresiranih. Neki prijedlozi?
4 | Da |
---|---|
1 | Ne |
Zašto ne, nikako nije zgorega. :)
Usput, puše li kod vas ljudi, ovdje kod mene očajno kida, dosta skutera je pobacano.
Onda cu se potruditi veceras, sad nemam vremena. Jel' imate kakve prijedloge, sto bi zeljeli vidjeti u reviewu?
U nas je prestalo puhati danas, a inace, u nas je orkanska bura, katastrofa.
Dobro jutro,narode Evo,nakon 3 tjedna odmaranja počinje škola
Tko će sad izdržat do ljeta...
Proletit' ce to, neces se ni okrenuti.
Proletit' ce to, neces se ni okrenuti.
A nadam se... Samo da izdržim nadoknađivanja subotom
Kad nas ce biti nadoknada jednu subotu i oduzeti ce nam praznike za Uskrs. Umjesto 11 dana, imati cemo 5.