...a jeste mi aktivni
not.
Treba servisirati sve prohtjeve boljih polovica.
Dobra večer svima....
...a jeste mi aktivni
not.
Dobra večer svima....
Dobra večer svima....
Naravno ipak je danas petek
Večer ekipo...
Večer ekipo...
Treba oprati suđe, veš, malo počistiti po stanu, spremiti dijete na spavanje i onda šlag na kraju....
Treba oprati suđe, veš, malo počistiti po stanu, spremiti dijete na spavanje i onda šlag na kraju....
M da a kaj ima na tv?
Desert i šlag traju približno 15 min s nagovaranjem
Dobra večer svima....
Večer ekipo...
Ma niti Petak više nije kaj je bio satrala ga kriza skroz fučkaj ga.
Večer ekipo...
Samo trebaš pazit da se ne posklizneš, na Bananu usput negdje u kuči jer onaj šlag na kraju baš onda i ne bude tak dobro sjel pogotovo ak je od Dukata jel.
@rambox kaj je kod tebe takva kriza?
Kod mene nema se ni za kruh i mlijeko nego samo za mesinu
Treba pratiti action i imati velikuuu škrinju a oni nek se fučkaju s svojim mlijekom.
Viš ideje odreći se mlijeka u korizmi
M da a kaj ima na tv?
Desert i šlag traju približno 15 min s nagovaranjem
Vjerojatno Branimir Bilić, super dođe nakon deserta.
Samo trebaš pazit da se ne posklizneš, na Bananu usput negdje u kuči jer onaj šlag na kraju baš onda i ne bude tak dobro sjel pogotovo ak je od Dukata jel.
Kakav Dukat, samo z bregov.
Treba pratiti action i imati velikuuu škrinju a oni nek se fučkaju s svojim mlijekom.
Ja sam se planirao odreći kućanskih poslova ali je stigao veto s viših instanci.
Kod mene nije kriza ok je, ja govorim onak opčenito jer je stvarno loše to sigurno mnogima nije do ničega u ovoj našoj popljačkanoj državi.
Zatvoreno.
posprema i počinje priporema za državno...
Plivanje ne?
Se zna možda kad budu infokup rezultati?
Jutro.
Jutro ljudi, evo baš sam se sad išao potrudjeti i napraviti post u iskustvima oglasnika napisati što sam sve kupio ovaj tjedan.
<mislim da je ovo najduži post tamo
Jutro ljudi, evo baš sam se sad išao potrudjeti i napraviti post u iskustvima oglasnika napisati što sam sve kupio ovaj tjedan.
Jutar, pa ti si kupio skoro cijeli komp
Kad budu neke slikice?
Dan svima.
Jutar, pa ti si kupio skoro cijeli komp
Kad budu neke slikice?
Kad mi links isporuči mount za 1155 za moj vodeni blok.
trebali su u ponedeljak, pa utorak, pa petak....
AKo ne budu u ponedeljak ga imali, bacam bombu na links
edit: Još sad zovem links, i kažu mi "kolega nije napravio naruđbu"
I sva sreća, pa sam taj dan kupio nešto u linksu, pa sam znao ime gospodina koji mi je "napravio naruđbu", i odgovor koji sam dobio: KOLEGA SE DNS ŽENI
Super, i što bi ja sad trebao napraviti? Poslat mu poklon jer mi nije napravio rezervaciju?
Budala je onaj tko kaže da Links ima najbolju uslugu...
Dan svima, i predstavio bi jednu molbu.
Da prijavite ove samoprozvane PC eksperte i hackere,koji svakin danom iznenadjuju svojim znanjem.
I vrijedjaju,omalovazavaju kad im lijepo velis da nemaju pojma pozivaju ti se na blizu familiju i tako dalje ( jos otprije )
pa evo bio bi zahvalan
Prijavio bi ih, ali su mi prekomični, zabavno mi je gledati što budaletine rade.
Gde je deda????
Ima netko ovdje da zna crtati u Photoshopu?
Naime, trebalo bi mi na ovom crtežu nacrtati jednostavne oči, meni baš crtanje ne ide, pa ih ne uspijevam nacrtati.
Ako je netko voljan da mi uradi ovu malu uslugu, poslat ću mu .psd file :)
Pa šta ti nije jednostavno zamoliti Ivana da ti to napravi.
BTW: Dobar dan svima.
jel netko zna sto znači kad blica crveno ona tipka na thomsonovom tg 782 ruteru?
Ima netko ovdje da zna crtati u Photoshopu?
Naime, trebalo bi mi na ovom crtežu nacrtati jednostavne oči, meni baš crtanje ne ide, pa ih ne uspijevam nacrtati.
Ako je netko voljan da mi uradi ovu malu uslugu, poslat ću mu .psd file :)
Pa šta ti nije jednostavno zamoliti Ivana da ti to napravi.
BTW: Dobar dan svima.
Pitah ga jučer, danas ide na put, a i neki esej mora napisati, tako da ne stigne
jel netko zna sto znači kad blica crveno ona tipka na thomsonovom tg 782 ruteru?
Možda Stop
Prazna baterija?